- Konu Sahibi deryaayred
Ne yapacakmış su tesisatı olmayan evde.
Yani bişey yapamaz![]()
şu halimle iyi güldürdün beni :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne yapacakmış su tesisatı olmayan evde.
Yani bişey yapamaz![]()
Bencede arkadaşlar yerden göge kadar haklı...
Eşiniz daha şimdiden böyle şeyler için diretiyorsa vay senin haline...
Senide bırak kendisi rahat edebilecekmi üst katta,
Diyelimki hiç bir şey yapmadınız kardeş kardeşe sarılıp uyudunuz, sen sabah normal bir şekilde wc ye girsen bile herkesin gözü sende olmayacakmı?
Vallahi benim kayınvalidemde düğün gecesi eşimin yengesi ile tutturdu gelip sizde kalacagız çarşaf falan isteyecegiz diye, zaten laf bana kalmadan eşim cevabı verdi size ne benim özel hayatımdan
sizi ilgilenidrmez diye hatta şaka olsun diyede anna bak evde sopayı hazırladım kapı çalanın peşinde sopa ile kovalarım diye, sonuçta gelen giden olmadı ama stresi bile yetmişti bana .
Asla böyle bir şeyi kabul etme, bence sen nişanlını ikna edersin, bir kadının isteyipte yapamayacagı hiç bir şey yoktur yaşasın![]()
aaaa süper cvp geldiii bakın nedir..ne varmış cnm..Alt kata inermişim saçımı yüzümü yıkarmışım zaten düğünden sonra oturup sohbet edermişiz ailece kritik yaparmışız..öküzzzzz yaaaa ölüyorum sinirdennnn..kızlar ben o gece anneme gitsem ne olur çok mu yanlış anlaşılır..en azından rahat bir duş alma imkanı bulurum..
:2:
saçım ve makyajımı temizlemekten bhsediyorum..yukarıda arkadaşlar işi gusl olayına kadar götürünce fenalık geldii..ona açıklık getirdim..aaaaa
Acaba hani kaynananız mı istiyor orada ilk geceyi geçirmenizi? ilkel olacak ama hani kan görme falan. öyle aklıma geldi benim .
simdi ben de onu dusundum.. acaba kayinvalide mi zorladi oglunu burda kalcaniz yukarda yatarsiniz carsaf gorcem ben diye....
simdi ben de onu dusundum.. acaba kayinvalide mi zorladi oglunu burda kalcaniz yukarda yatarsiniz carsaf gorcem ben diye....
canımm kesin bu işin arkasında kayınvaliden var ve kan görmek için yapıyorrr
biz iki şehirde düğün yapmıştık bir düğün evimizin oldugu sehirde diğeri eşim gilin memleketinde oldu kayınvalidem tutturduu bizim evde olucak ilk gece anlarsınız yaaa bende eşime dedim ki ilk düğün evimizin olacağı yerde olacak diğer düğüne 10 gun var daha yaa evimizddee olur yada oteldee kesinlikle onların yattıgı yatakta o işi yapmma dedimmm
adam napsın annesini zar zor razı ettilerrr bizim evimizde oldu o iş ertesi gün sabah 8 de damladılar eveee utnmadan kayınvalidem yatak odasına girdi de baktı noldu bir tarafı arttı şimdiii
birde napıcaklarmış biliyormusunuz düğün gecesi anneme söylemiş kayınvalidem biz kocamla el ele onları odalarına bırakıcaz ön odada yatıcaz demişşş eşime dedim ki eğer onlar o kapıdan girerlerse sen bu işi sonsuza dek unut dedim oda bu lafa cok sinirlendi gitti annesine gelmeyin dedi görsenizz kayınvalidemler annemlere gitmişler ağlamıslar el ele gerdeğe sokamadık diyee yaniii ne diyeyimmm yuuhhh diyorumm başkada bişey demiyorummm
sende önlemini al biraz dominant ol canımmmm olmaz o iş unut filan deee![]()