• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün gecesi krizim

Bencede arkadaşlar yerden göge kadar haklı...

Eşiniz daha şimdiden böyle şeyler için diretiyorsa vay senin haline...

Senide bırak kendisi rahat edebilecekmi üst katta,

Diyelimki hiç bir şey yapmadınız kardeş kardeşe sarılıp uyudunuz, sen sabah normal bir şekilde wc ye girsen bile herkesin gözü sende olmayacakmı?

Vallahi benim kayınvalidemde düğün gecesi eşimin yengesi ile tutturdu gelip sizde kalacagız çarşaf falan isteyecegiz diye, zaten laf bana kalmadan eşim cevabı verdi size ne benim özel hayatımdan

sizi ilgilenidrmez diye hatta şaka olsun diyede anna bak evde sopayı hazırladım kapı çalanın peşinde sopa ile kovalarım diye, sonuçta gelen giden olmadı ama stresi bile yetmişti bana .

Asla böyle bir şeyi kabul etme, bence sen nişanlını ikna edersin, bir kadının isteyipte yapamayacagı hiç bir şey yoktur yaşasın :kkk:

Acaba hani kaynananız mı istiyor orada ilk geceyi geçirmenizi? ilkel olacak ama hani kan görme falan. öyle aklıma geldi benim .

Bencede arkadaşlar yerden göge kadar haklı...

Eşiniz daha şimdiden böyle şeyler için diretiyorsa vay senin haline...

Senide bırak kendisi rahat edebilecekmi üst katta,

Diyelimki hiç bir şey yapmadınız kardeş kardeşe sarılıp uyudunuz, sen sabah normal bir şekilde wc ye girsen bile herkesin gözü sende olmayacakmı?

Vallahi benim kayınvalidemde düğün gecesi eşimin yengesi ile tutturdu gelip sizde kalacagız çarşaf falan isteyecegiz diye, zaten laf bana kalmadan eşim cevabı verdi size ne benim özel hayatımdan

sizi ilgilenidrmez diye hatta şaka olsun diyede anna bak evde sopayı hazırladım kapı çalanın peşinde sopa ile kovalarım diye, sonuçta gelen giden olmadı ama stresi bile yetmişti bana .

Asla böyle bir şeyi kabul etme, bence sen nişanlını ikna edersin, bir kadının isteyipte yapamayacagı hiç bir şey yoktur yaşasın :kkk:

boyle dusuncesiz insanlar yuzunden insan en ozel gununu zehirediyorlar carsaf davasi var bide:47:

aaaa süper cvp geldiii bakın nedir..ne varmış cnm..Alt kata inermişim saçımı yüzümü yıkarmışım zaten düğünden sonra oturup sohbet edermişiz ailece kritik yaparmışız..öküzzzzz yaaaa ölüyorum sinirdennnn..kızlar ben o gece anneme gitsem ne olur çok mu yanlış anlaşılır..en azından rahat bir duş alma imkanı bulurum..
:2:

yok daha neler :) fenerbahçe galatasarayın macından mı döndünüz ki kritik yapıosunuz :):)

saçım ve makyajımı temizlemekten bhsediyorum..yukarıda arkadaşlar işi gusl olayına kadar götürünce fenalık geldii..ona açıklık getirdim..aaaaa

valla arkadaşım düğün gecesi denilince akla başka bişey gelmiyor ki :9:
Siz çok haklısınız bu konuda ve nişanlınıza taviz vermeyin
en özel gününüzü ziyan etmeyin
Kritik miritik yapılacaksa siz baş başa yapın
ertesi günüde ailelerle yaparsınız olur biter

Katılıyorum bayanlara, ne demek ya su olmayan evde hiiiiç bişey yapılmaz bence ya nişanlınızın gönlü yok.
Ya cimri, ya da anne baskısı yaşıyor nişanlınız. Bu sorununuzu çözün allem edin kallem edin otele götürün..
Benm kuzenim düğünü otel de yaptılar bide üstüne kral dairesinde geçirdiler maşallah dedim helal :53:
Halden anlamıyor galiba kaynananlar, belki de nişanlınıza baskı veren o.
Aklıma öyle geliyo siz napın edin ikna edin. Direnin gelmem diyin. Başka çözüm yolu da aramayın!!!!:41:

Son düzenleme:
Acaba hani kaynananız mı istiyor orada ilk geceyi geçirmenizi? ilkel olacak ama hani kan görme falan. öyle aklıma geldi benim .

simdi ben de onu dusundum.. acaba kayinvalide mi zorladi oglunu burda kalcaniz yukarda yatarsiniz carsaf gorcem ben diye....

ay canım ben senin geçmiş konularına da baktım da
senin nişanlın pek bir ilgisizmiş zaten
normal yani öyle vurdumduymaz adamın bunu diretmesi
ama sen taviz verme otel fikrinden
diret canım

simdi ben de onu dusundum.. acaba kayinvalide mi zorladi oglunu burda kalcaniz yukarda yatarsiniz carsaf gorcem ben diye....

aynen kaynanalar biraz kurnaz çünkü.. iki arada bi derede gider çarşafa bakar..
O kadar saçma ki o kadar saçma kiii!!!
Ya diyelim havlu serdiler yada kanı oraya akıtmamaya çalıştılar, ne diceksin sen kız değilsin mi diceksin ayıp ya..
Ben olsam şahsen çarşaf kirlenmesin diye öyle bir yöntem bulurum. Kaynananın kurnazlığı biryere kadar yani ayıp!!
illa o çarşafa geçecek akacak diye bişey yok ne kadar cahiller ya inanamıyorum..
Terbiyesizlik bence, çarşafa kadar karışıyorlarsa daha nelere karışmazlar ki!!

Allahım çok kötü bi durum ya neden erkek tarafı böyle şeylere gerek duyarr hiç anlamıyorumm :19: illa ısrar ederlerse iyi ozaman kalalım ama hiçbişey olmaz haberin olsun de (ne demek istediğimi anlamışsındır) su yok bişe yok insan azıcık düşünürr :31: ertesi gün kaynananın eli öpülüyo ya bana o bile saçma geliyo neden hemen ertesi gün gitmek zorundayızz bunun mantıklı açılması nedirr :1:

bu devirde carsaf mi kaldi..

benim iki kuzenim öyle evlendi yani evleri cok uzakti dügün memleketydi kalip bir gece gec bittigi icin dügün ertesi gün balayina gittiler

ama sanmiyorum öyle oldu... kalinacak güzel bir otel yoktu..

ama bence cok kötü birsey ya ,hem madem iyi bir otel var kalinacak evde kalmak ne oluyor...

bence bastir ama carsaf filan istemezler ya öyle sey mi olur..

canımm kesin bu işin arkasında kayınvaliden var ve kan görmek için yapıyorrr :1:

biz iki şehirde düğün yapmıştık bir düğün evimizin oldugu sehirde diğeri eşim gilin memleketinde oldu kayınvalidem tutturduu bizim evde olucak ilk gece anlarsınız yaaa bende eşime dedim ki ilk düğün evimizin olacağı yerde olacak diğer düğüne 10 gun var daha yaa evimizddee olur yada oteldee kesinlikle onların yattıgı yatakta o işi yapmma dedimmm :52:

adam napsın annesini zar zor razı ettilerrr bizim evimizde oldu o iş ertesi gün sabah 8 de damladılar eveee utnmadan kayınvalidem yatak odasına girdi de baktı noldu bir tarafı arttı şimdiii :52:

birde napıcaklarmış biliyormusunuz düğün gecesi anneme söylemiş kayınvalidem biz kocamla el ele onları odalarına bırakıcaz ön odada yatıcaz demişşş eşime dedim ki eğer onlar o kapıdan girerlerse sen bu işi sonsuza dek unut dedim oda bu lafa cok sinirlendi gitti annesine gelmeyin dedi görsenizz kayınvalidemler annemlere gitmişler ağlamıslar el ele gerdeğe sokamadık diyee yaniii ne diyeyimmm yuuhhh diyorumm başkada bişey demiyorummm :30:

sende önlemini al biraz dominant ol canımmmm olmaz o iş unut filan deee :27::27::27:

Konu sahibesi gitmiş sanırım.
Gelince okusun.:1:

Canım eski konularına baktım da nişanlın çok ilgisizmiş zaten evlilik konularında.Ondan kaynaklanıyor bu rahatlık.
Şimdiye kadar nişanlını zor durumda bırakmadıysan muhtemelen yine bırakmayacağını düşünüyor ondan diretiyor.
Ama bırak zor durumda kalsın.
Otele gidilecek, o kadar de.:41:

erkek arkadaşının bunu düşünememesi çok kötü bi durum gerçekten. ama bu rahatlıkta bir insansa zaten, sen daha bu tür şaşılacak şeylerle çookkkk karşılaşacaksın, çokkk sinir krizlerine gireceksin. nerden mi biliyorum :))))) aramıza hoş geldin:)

canımm kesin bu işin arkasında kayınvaliden var ve kan görmek için yapıyorrr :1:

biz iki şehirde düğün yapmıştık bir düğün evimizin oldugu sehirde diğeri eşim gilin memleketinde oldu kayınvalidem tutturduu bizim evde olucak ilk gece anlarsınız yaaa bende eşime dedim ki ilk düğün evimizin olacağı yerde olacak diğer düğüne 10 gun var daha yaa evimizddee olur yada oteldee kesinlikle onların yattıgı yatakta o işi yapmma dedimmm :52:

adam napsın annesini zar zor razı ettilerrr bizim evimizde oldu o iş ertesi gün sabah 8 de damladılar eveee utnmadan kayınvalidem yatak odasına girdi de baktı noldu bir tarafı arttı şimdiii :52:

birde napıcaklarmış biliyormusunuz düğün gecesi anneme söylemiş kayınvalidem biz kocamla el ele onları odalarına bırakıcaz ön odada yatıcaz demişşş eşime dedim ki eğer onlar o kapıdan girerlerse sen bu işi sonsuza dek unut dedim oda bu lafa cok sinirlendi gitti annesine gelmeyin dedi görsenizz kayınvalidemler annemlere gitmişler ağlamıslar el ele gerdeğe sokamadık diyee yaniii ne diyeyimmm yuuhhh diyorumm başkada bişey demiyorummm :30:

sende önlemini al biraz dominant ol canımmmm olmaz o iş unut filan deee :27::27::27:

Utanmıyorlar mı çarşafa bakarken.

Allahtan kaynanam o kadar antika değil.:27:

evliliginizin ilk gununde neden kayinvalidede kahvalti yapiyorsunuz???basbasa yapin.once tatile gidin sonra aileleri ziyaret edin..bak beni dinle.kesinlikle taviz verme esine de bu konuda..

Back
X