- Konu Sahibi deryaayred
Utanmıyorlar mı çarşafa bakarken.
Allahtan kaynanam o kadar antika değil.![]()
çarsafı geçtimde sen aynı evde kalmayı nasıl düşünebiliyorsunnnn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Utanmıyorlar mı çarşafa bakarken.
Allahtan kaynanam o kadar antika değil.![]()
arkadaşlar bana bir akıl verin..biz eşimle ailelerden uzağız..düğünümüz olacak ve düğünden sonra ben otelde bir gece geçirip sonra eşimin ailesine kahvaltıya gidip sonrada bnim aileme gidip uçağa binip gitmkten bahsediyorum..Eşim evinde yatmak istiyor.yani kayınpederimin evinde..daha doğrusu üst katta boş olan dairede..kalmak mesele değil ama yüzümü gözümü yıkayıp makyajımı temizleyecek bir banyosu yok yani su tesisat olayı yok..deli olacam erkekler neden bu kadar öküzzz..tutturdu ev varken oteldemi kalınır diyeee..yahuu o saçı makyajı nerde temizleyeceğim ben..delii olacammm..![]()
çarsafı geçtimde sen aynı evde kalmayı nasıl düşünebiliyorsunnnn![]()
hiç olur mu öyle şey yaaa... ben de eşimin memleketinde evlendim. düğünden sonra otele gittik, çok güzel bir oda ayarlamıştık zaten. ben otel odasında bile olsun istemedim, ben o işi evimde yapıcam dedimsabah kahvaltımızı yapıp evimize geldik. kayınvalideye uğramak bile gereksiz. annem yaşadığım şehirde, ona bile 1 hafta 10 gün sonra gittim. sakın pabuç bırakmayın eşinizin ya da kayınvalidenizin isteklerine. akıl var mantık var direnin yaaa. hiç susuz evde kalınır mı...hele de altta k. valide k. peder varken..daha neler!
üstelik kanamanız da olmayabilir. biz yavaş yavaş ilerledik o konuda ve beim kanamam olmadı, canım da zerre yanmadı... bu eşinizle aranızdaki en özel şey
Aynı ev de kalmak çarşafa bakmaktan daha saçma bence.
Ya ikisi de saçma.
Ama çarşaf olayı berbat bişey![]()
bu devirde carsaf mi kaldi..
benim iki kuzenim öyle evlendi yani evleri cok uzakti dügün memleketydi kalip bir gece gec bittigi icin dügün ertesi gün balayina gittiler
ama sanmiyorum öyle oldu... kalinacak güzel bir otel yoktu..
ama bence cok kötü birsey ya ,hem madem iyi bir otel var kalinacak evde kalmak ne oluyor...
bence bastir ama carsaf filan istemezler ya öyle sey mi olur..
yazamadan duramıcam ne kadar anlayışlı eşiniz var kanama bile olmamış anlayış falan mükemmelALLAH bana da böyle koca nasip etsin nazar değmesin
Maşallah:)
canım 7 yıldır birlikteydik eşimle, neredeyse ilk gençlik yıllarımdan beri...güven herşeyden önce gelmeli ilişkide. bizim hemen olmadı zaten o işben korktum biraz, egzersiz yöntemiyle 1 haftada falan oldu
. egzersiz sırasında pembemsi akıntım oldu ama çarşaf falan batmadı tabii
sonra doktorum da dedi, esnek bir yapınız var bu tiplerde biz kanama beklemeyiz diye. yazık aslında, bunlar bilinmiyor ve bir sürü masum genç kız zan altında bırakılıyor...
ben çarşafa bakıcam diyen kayınvalideyi çarşafla boğarım
bu kadar yoz ve cahil kayınvalidelerin oğullarına ne öğretebileceklerin de merak ediyorum açıkçası...
ben çarşafa bakıcam diyen kayınvalideyi çarşafla boğarım
bu kadar yoz ve cahil kayınvalidelerin oğullarına ne öğretebileceklerin de merak ediyorum açıkçası...
malesefki hala carsaf olayi devam ediyor![]()
çoğumuz kayınvalidemizi sevmiyoruz,
karakterlerini beğenmediğimiz kadınların oğullarıyla neden evlendik o zaman ki
kadın cahildir, kendini geliştirememiştir
oğlu kendini geliştirmiştir
anası ister, oğlu annesine karşı çıkar, kaale almaz
bu kadar basit..
arkadaşlar bana bir akıl verin..biz eşimle ailelerden uzağız..düğünümüz olacak ve düğünden sonra ben otelde bir gece geçirip sonra eşimin ailesine kahvaltıya gidip sonrada bnim aileme gidip uçağa binip gitmkten bahsediyorum..Eşim evinde yatmak istiyor.yani kayınpederimin evinde..daha doğrusu üst katta boş olan dairede..kalmak mesele değil ama yüzümü gözümü yıkayıp makyajımı temizleyecek bir banyosu yok yani su tesisat olayı yok..deli olacam erkekler neden bu kadar öküzzz..tutturdu ev varken oteldemi kalınır diyeee..yahuu o saçı makyajı nerde temizleyeceğim ben..delii olacammm..![]()
çok haklısınız çok...
ne kadar güzel ya valla süper. Diyorumya ALLAH böyle anlayışlı, halden anlayan, laf dinleyen, laf hakkı veren, sır tutan, kimseye pabuç vermeyen bir EŞ nasip etsin
AMİİİN..
dügünü herkes memleketinde esiyle dostuyla yapar, dogal olarak bunun sonuclarina da katlanacaksiniz.. hersey her zaman insanin istedigi gibi olamayabiliyor.. ev varken, üst katta da bos bir daire varken sizin otelde kalmaniz sizce belki normal olabilir ama esiniz olacak kisinin ailesi acisindan yikim olur, lütfen tek tarafli düsünmeyin.. o insanlara daha aileye girmeden olumsuz bakarsaniz bu hep böyle gidecektir.. dogal olan evde kalmaniz.. memlekette dügün yapip otelde kalmak demek, siz bir hicsiniz demek olur. bu insanlar 1. dereceden akraba olduklari icin otel hic ama hic münasip degil... bugün gelinsiniz ama yarinin kayinvalide adayinisiniz bunu unutmayin.. sizin oglunuzun dügünü olsa memlekete dügün yapmak icin geldiklerinde otelde kalmalarini ister miydiniz?
sizin acinizdan bakacak olursak, üst daire insaat halinde oldugu icin mi su tesisati yok? Orada kalmaniz gerekiyorsa su tesisatini halletmelerini rica edebilirsiniz..kendinizi rahat hissetmeniz icin elinden geleni yapacaklardir..güzel düsünün güzel olsun, mutluluklar...