• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün gecesi krizim

Kendinize uygun insanlar bulmayıp ÖKÜZ Olduğunu düşündüğünüz kişiler bulup sonra erkekler öküz mü yazıyorsunuz

Tesisatı falan olmayan bizim üst katımızda kalın diyen bir aile ve buna onay veren nişanlınınızın
Yaşam tarzı bakış açısı ortada.( .Not Olumsuzluk anlamında değil onlara normal gelen bu herkes farklıdır)

Böyle bir aileye otel fikri çok uzak ve ayıp gelecektir.
Biricik oğullarının otel odasında ne işi var :))
Kabul etmeyecekleri ortada
Kabul etselerde eski köye yeni adet getiren havalı gelin olacaksın

Otelde yada annende kalamzsın canım ikna edeceksen alt katta kimsenin olmaması için ikna et
Ben rahat edemem çekinirim de gece başka akrabalarda kalsınlar sabah duşumuzu alalım erkenden gelsinler de

Yazdıklarınız ağır gibi dursa da işin özü budur bence de. Çünkü bu olay zihniyet yapısından kaynaklanıyor aile de çok önemli bir faktör isterse gitsin Amerika'da okusun çocuk zihniyet aynı zihniyet çoğu erkekte . Sonradan ah vah etmenin anlamı yok genel olarak böyle erkekleri tercih ediyor önce bayanlarımız sonra ayy niye böyle vahh niye bunlar başıma geldi. Bunları genel olarak yazıyorum özellikle konu sahibi alınmasın lütfen. Bayanlarımız artık sadece aşk, tip, para ve kariyere bakacaklarına biraz da karşılarındaki erkeğin zihin yapısına onu yetiştiren aileye hatta onların da zihin yapılarını dikkate alsalar fena olmayacak.

arkadaşlar bana bir akıl verin..biz eşimle ailelerden uzağız..düğünümüz olacak ve düğünden sonra ben otelde bir gece geçirip sonra eşimin ailesine kahvaltıya gidip sonrada bnim aileme gidip uçağa binip gitmkten bahsediyorum..Eşim evinde yatmak istiyor.yani kayınpederimin evinde..daha doğrusu üst katta boş olan dairede..kalmak mesele değil ama yüzümü gözümü yıkayıp makyajımı temizleyecek bir banyosu yok yani su tesisat olayı yok..deli olacam erkekler neden bu kadar öküzzz..tutturdu ev varken oteldemi kalınır diyeee..yahuu o saçı makyajı nerde temizleyeceğim ben..delii olacammm..:52:

Bastııırrr otel diye :36: :36: Hem o geceyi onların üst katında mı geçireceksiniz :1: Kadınlar inadıyla her şeyi başarabilir. Bastıııırrr :36: :1:

arkadasım sen gıt otele esıne anlat eger anlamıyorsa tamam de ama o aksam bırsey olmaz de o bıraz laf soyler sonra sewe sewe otele gıder yada oteli sen tut esıne suprız yap benım dusuncem

düşündüm de ne kadar kötü ya benim eski nişanlımda şey derdi babaannemin evinde kalırız amcamlarda ilk geceyi orada geçirmişti diye:52::52: babaanne de tam bir felaket zaten Allahım ya delirecektim neredeyse sonra onların yazlıkta kalırsınız denmeye başladı en son bulunduğum yer küçük bir deniz kasabasına yakın orada bir otel tutarsınız ilk gece sonra 1 hafta burda kalır ondan sonraa antalyaya gidersinz demişlerdi zaten antalyada oturacaktık ben zaten utangaç biriyim deli oluyorum nasıl olacak ne olacak diye nişanlım çok iyiydi de anasını geçtim dayı amca konu komşiu kim varsa herkesin söylediğine inandı bitti bir taraftan iyi oldu derken diğer taraftan da ne kadar çok seviyorum anlatamam 1,5 yıl geçti 1 ay önce nişan yaptı ve ben hala onun af dilemek için bile kapğıma gelmesini hayal ederek yaşıyorum benim kaynanada az değildi valla hiç yalnız bırakmazlardı bizi 24 yaşındaki kardeşi hep peşimizdeydi Allah büyük kendi çekmemiş amma bizi ayırarak bana çektirdi Allah ta öyle bir gelin versinki biz herşeye tamam dedik kıymetsiz olduk şimdi ki aklım olsa yıkardım ortalığı o zamanlar :1::1::1::1:

arkadaşlar bana bir akıl verin..biz eşimle ailelerden uzağız..düğünümüz olacak ve düğünden sonra ben otelde bir gece geçirip sonra eşimin ailesine kahvaltıya gidip sonrada bnim aileme gidip uçağa binip gitmkten bahsediyorum..Eşim evinde yatmak istiyor.yani kayınpederimin evinde..daha doğrusu üst katta boş olan dairede..kalmak mesele değil ama yüzümü gözümü yıkayıp makyajımı temizleyecek bir banyosu yok yani su tesisat olayı yok..deli olacam erkekler neden bu kadar öküzzz..tutturdu ev varken oteldemi kalınır diyeee..yahuu o saçı makyajı nerde temizleyeceğim ben..delii olacammm..:52:

madem öyle diyorsa uyursunuz kardeş kardeş o zaman :D:D

Otelde kalın tabii ki..Eğer kabul etmezse kardeş kardeş uyuyacağını söylersin o zaman kesin kabul eder......Bu ne yaa hiç romantizm bilmez mi bu erkek milleti:19:

sinirlenmekte yerden göğe kadar haklısın.ilk gecenizde ne işiniz var kayınvalidenlerde.nişanlın bazı şeyleri akıl edemiyormu.

bence önce sakin ol.nişanlına olayı farklı bır bakış açısıyla anlat.saçtan baştan önce bu sizin ilk geceniz olacak.ve en özel.
ne kadar güzel bir mekan olursa o kadar güzel anımsarsınız gelecekte.
bunları erkekler neden düşünemez acaba:50::50::50:

NUH DİYOR PEYGAMBER DEMİYOR..uzaga gidecegimiz için onlarla kalmaliymisiz..işin kötüsü annemde ayni kafada...offffff

O zaman eğer daha önce birlikte olmadıysanız "ilk gece"yi kendi evinize ertelemeyi teklif edin. Boş dairede yatacağınıza kayınvalidenizde misafir gibi yatın, kardeş kardeş. İlk geceniz evinizde olsun. Daha önce birlikte olduysanız zaten düğün gecenizde sevişmek zorunda değilsiniz, uyur dinlenirsiniz mis gibi.

Sahi söylüyorum ben olsam bir damacana su istetir, saçımı makyajımı temizler uyurdum. Temas etme girişimlerine de su yok der nuh der peygamber demezdim :47:

NUH DİYOR PEYGAMBER DEMİYOR..uzaga gidecegimiz için onlarla kalmaliymisiz..işin kötüsü annemde ayni kafada...offffff

ilk gecenizde size öyle bir evde kalmayı layık görüyorsa diyecek birşey yok top artık sizde yani...değersiz hissetmediniz mi kendinizi?

Eyvahhhh durum kötü yani,yatın kardeş kardeş o zmaan birlikte,baktınız damat sarmaya başlıyor size olmaz nuh deyip peypamber demeyin sizde :ssz::ssz: elleşmesin eve gidene kadar ...

rest çek kedinin bacağını ayırmak hesabı ilk günden koy tavrını yoksa bugun duğun gecen mahvolur yarın bır başka gunun bu böyle sürer gider...
yıne sana bır suru tavsıye yok yatma o gece yok su alın bilmem ne ya istediğim olmazsa evlenmıyorum bensenle de bakalım ne olacak bu adam anasının ağzına bu kadar bakıyorsa sen ne hayır beklıyorsun anlamadım ki...

bu forumda ki kadınlarda eksik olan tek şey cesaret.
ben sevgilimden birşey istiycem de beni yalvartcak yapmayacak...en özel günümü mahvedecek bende onu ikna etmeye çalışcam...
hiç uğraşmam bunu istiyorum! derim biter o olur...

Son düzenleme:
Sahi söylüyorum ben olsam bir damacana su istetir, saçımı makyajımı temizler uyurdum. Temas etme girişimlerine de su yok der nuh der peygamber demezdim :47:

bende olsam aynen böyle yapardım oda sana tavır alır surat asar ama Tilkinin dönüp dolaşıp geliceği yer kürkcü dükkanıdır temas olunca nerde yıkanıcan bir kere yani ona gelince hallederiz der garanti aşağı iner bende ilk gece birlikte olmadım erteleyin o kadar beklemişiniz biraz daha bekleyin (:

eğer kayınvalidenizde kalmak zorunda kalırsanız , kesinlikle o gece bişey olmamalı bence. hem rahat etmezsiniz hem de o kadar insan olacak o evde... yani isteseniz de yapamazsınız ki :26:

Back
X