Düğün günümden korkuyorum

Rahatsız olmadım niye olayım güzel kardeşim. Konunun nerelere geldiğini söyledim. Sen yorum yapmışsın bende yorum yaptım.
yanı rahatsız ettıysem ozur dılerım dıye yazdım kendımı kotu hıssettım konunun ozu kılo vermek ısteyısle alakalı olunca yardımcı olmak ıstedım koca yarısıyla benım yemek tarıfı yan yana soylenınce huzursuz oldum :) hanı konu nerelere kadar gelmıs daha nerelere gelecek denınce kotu bırsey yapmısım gıbı algıladım oyuzden sordum . :)

Yok konu çok ziplamis o yüzden. Kavga gürültü olmuş. Diyet tarifi de doğal yani. Sıkıntı yok :)

bana komik geldi o yüzden yazdım

arkadaslar yemek tarıfını ben verdım
zayıflamak ısteyenler ıcın bır tarıftı
nıye bu kadar rahatsız ettı anlayamadım
Ronesans tablosu gibi demisler ya,benim hosuma gittiKultur mozaigi gibi cagrisim yapiyor:)

Son düzenleme:
Ayy yok yok kardesim ben mesajimi geri aldim,o fitlik savasindan onceydi
Gördük herkes fit,konusmak gereksiz,hic irdelermiyim,büyük sözüme tovbe

arkadaslar yemek tarıfını ben verdım
zayıflamak ısteyenler ıcın bır tarıftı
nıye bu kadar rahatsız ettı anlayamadım
Bende etrafimdakilere ve burdakilere kilo aldiriyorumki, kendimi zayif hissedeyim

Buarada kereviz ve havuclu salata yedim, ne kadar tok tutuyor ve istahimi kesti sanirim..

6 ayda 45 kilo.....

harika yaa

ne diyeti yaparsan yap aslında önemli olan istikrar.
ben bunu anladım arkadaşlar...
sadece 1 dilim ekmeği bile kesersen ve buna devam edersen zayıflıyorsun...

Öncelikle tebrik ederim, umarım bir ömür boyu çok ama çok mutlu olursunuz.

Kilo mevzusuna gelince, çok az bir zaman kalmış, öyle mucizevi kilolar vermeyi beklemeyin ama duydunuz mu bilmiyorum, bir haftalık uygulanan detox programları var, en azından vucudunuzdaki fazla ödemi atmaya faydası olur diye düşünüyorum. Ben daha önce bu yöntem ile bir haftada 2,5 kilo vermiştim. Siz de deneyebilirsiniz.

Ha bana sorarsanız hiç kafaya takmayın, düğün gününüzün tadını çıkartın.. Siz ışık saçın yeter ki, tüm gözler üzerinizde olur. Tekrardan tebrik ederim..

Konuya bir bakayım dedim kavga çıkmış ve sürekli 63 kg'dan bahsedilmiş. 63 kg biri olarak akşam akşam komplekse girdim benim ne suçum vardı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…