Düğün günümden korkuyorum

Kimseyi aşağılamadın
Kımı aşagıladım burada sorsbılırmıyım? Sevecek yok derken yahu sabahdan berı bu yuzden mı bana yazıyosun :) sen bana ne cevap yazdın da ben onu yazdım ya da konu sahıbı bana ne yazmıs ben bu cevabı yazmısım? Lutfen tek taraflı degıl! Benım her cevabım sızın karsılıgınız,

Kızım senin susma düğmen yok mu
Sanane kim kimi sever sevmez
İki sporAa gitmiş kocası da spor salonunda çalışıyor galiba
Reklam mı veriyorsun ne yapIYORSUN

Yok neden olsunkı :) sen degılmıydın benım haddımı bıldırmeye calısan hadi bıldır bakalım :) gelsın bugunkı destekcılerınde nerdeler?
Yemin ederim kuş kadar beynin yok
Çıkıyorum forumdan ya
Bu ne yeter
Deli mi ne

Yemin ederim kuş kadar beynin yok
Çıkıyorum forumdan ya
Bu ne yeter
Deli mi ne
Olurmu ya hanı ben hava atıyorum buradakılere vucudumla, aglıyorum bıde buralarda, gel hadı haddımı bıldır bana, şişmanmısım ya cıkart ortaya hadi:) hodri meydan :)

Bı atasozu var, sende surecek akılda yok :) o cok kötü:) mune cım sabahdan berı banlamanı bekledım, banlamadın, bu kadar sabrettim en son bende karsımdakı ınsanların seviyesı şeklınde yazıyorum, sımdıden bana destek olan arkadaslarıma saygı ve sevgilerimi ıletıyorum:) takıntılı olanlara, saglıklı yaşam dılıyorum, konu sahıbı ınsallah çok mutlu bı hayatın olur, arbeda ınsallah ılerıde akrep nalan gıbı bı hatun olursun bana yazarsın, bende buradan cok sevınırım cok:)

Kızım senin susma düğmen yok mu
Sanane kim kimi sever sevmez
İki sporAa gitmiş kocası da spor salonunda çalışıyor galiba
Reklam mı veriyorsun ne yapIYORSUN
Evet soyleyecek sozun kalmadı tabıkı, reklam versem egıtmen yazardım, eşim memur bu arada :) madem tercih meselesıydı sabahdsn berı neden yazıp durdun acaba :)

Evet soyleyecek sozun kalmadı tabıkı, reklam versem egıtmen yazardım, eşim memur bu arada :) madem tercih meselesıydı sabahdsn berı neden yazıp durdun acaba :)
Üfff tamam en güzel sensin
Hadi bakalım
En yakışıklı senin kocacın
Hadi şimdi mutlu ol
Zamanımı aldın bütün gün

Hehe olurum sağol
En güzel sen ol
Ben akrep Nalan olayım
Hayal dünyanda mutlu ol
Beddua döner dolaşır başına gelir
Zaten sen kilo almaya daha meyillisin
63 kilosun
56 kiloyum
Çatla da patla hadi

Yemin ediyorum Adile Naşit'i saygıyla anmama sebepsiniz. Şurada yazılanlar bana rahmetlinin hamam sahnesini hatırlattı.
Birbirinizin ağzını yırtıp saçları ellerinize dolamışsınız, yolduğunuz saçlar kaç numara saç boyasıyla boyanmış anlamanız için sizi bir süre site dışına alıyorum.

Ee yuh yani gidip nasıl gömmdediniz kızı dükkana :))

[

Ayni seyi kastettim aslinda,yani 40 yaziyor,giyiyoruz ornegin,daha bol duruyor uzerimizde,42 gibi...
Hayır canım yanlışım yok her 68 kilo olan şu bedendir diye bişey yoktur. Eskiden çok spor yaptığımı ve kas oranımın yüksek olduğunu söyledim bıngıldak bi vücudum yok yani ve gayet 40 bedenim. Bununla övünsem bu konuyu açmazdım neden 34üm demişim gibi bunu irdelediğini anlayamadım sonuçta konuyu açtım kimse beni tanımıyor 54 beden olsam söylerim ne değişecek ki

Bu arada arkadaşlar ne olmuş burada yangın yeri olmuş valla bilsem açmazdım konuyu. Beni destekleyen ve moral veren hiç üşenmeden uyguladıkları diyet spor önerilerini yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim dikkate alacağım.

Tatlım sen kocana sorsana sporcu ya en iyi o yardımcı olur sana bu arada konu sahibi kırıldım dese özür dilerdim demişsin. Birine kırıcı şeyler söyleyip ardından kırıldım kelimesini duyunca özür dilemek kusura bakma ama hiç insani bi davranış değil. Sen bilerek ve isteyerek beni üzmeye çalıştın yorumlarınla ama kırılmadım çünkü sen yaptığım sporların karşılığını birilerine göstermeliyim çabasında olan, inanmıyorsanız gelin fotoğraf atayım görün vücudumu diye çırpınan bi zavallısın gerçekten spor yapan biri dingin sakin ve huzurlu olur çünkü spor insana endorfin hormonu salgılar ve bu da mutlu olmamızı sağlar kocan hiç öğretmedi mi ama sen sporu kendin için değil öyle bi hırsla hemcinslerinle yarış halinde olmak için yapıyorsun ki böyle forum köşelerinde kendini kanıtlama çabasına girecek kadar işe yaramamış.
Ama hala uzatacaksan; tamam canım en güzel sensin yeter ki sus oldu mu

ben size birşey daha sormak istiyorum
kerevizli havuçlu bi tarif vermişsiniz ya onu azda olsa yağda çeviriyor musunuz yoksa çiğ olarak mı tüketiyorsunuz

günaydın bu arada

ben size birşey daha sormak istiyorum
kerevizli havuçlu bi tarif vermişsiniz ya onu azda olsa yağda çeviriyor musunuz yoksa çiğ olarak mı tüketiyorsunuz

günaydın bu arada
hayır asla yagda sotelemıyoruz dırek çiğ :)

nolmuş buraya ya
iki kişi mahalle kavgasında
konu sahibi zaten banlı
birileri yemek görüntüsü atıyor

rönesans tablosu gibi mübarek
Konu sismanliktan, atletik kocalara,ordan yemek tarifine kadar gelmiş ya. Daha nerelere gidecek bakalım
arkadaslar yemek tarıfını ben verdım
zayıflamak ısteyenler ıcın bır tarıftı
nıye bu kadar rahatsız ettı anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…