- Konu Sahibi softestdetail
-
Kımı aşagıladım burada sorsbılırmıyım? Sevecek yok derken yahu sabahdan berı bu yuzden mı bana yazıyosun :) sen bana ne cevap yazdın da ben onu yazdım ya da konu sahıbı bana ne yazmıs ben bu cevabı yazmısım? Lutfen tek taraflı degıl! Benım her cevabım sızın karsılıgınız,Kimseyi aşağılamadın
Kızım senin susma düğmen yok muKımı aşagıladım burada sorsbılırmıyım? Sevecek yok derken yahu sabahdan berı bu yuzden mı bana yazıyosun :) sen bana ne cevap yazdın da ben onu yazdım ya da konu sahıbı bana ne yazmıs ben bu cevabı yazmısım? Lutfen tek taraflı degıl! Benım her cevabım sızın karsılıgınız,
Yok neden olsunkı :) sen degılmıydın benım haddımı bıldırmeye calısan hadi bıldır bakalım :) gelsın bugunkı destekcılerınde nerdeler?Kızım senin susma düğmen yok mu
Yemin ederim kuş kadar beynin yokYok neden olsunkı :) sen degılmıydın benım haddımı bıldırmeye calısan hadi bıldır bakalım :) gelsın bugunkı destekcılerınde nerdeler?
Olurmu ya hanı ben hava atıyorum buradakılere vucudumla, aglıyorum bıde buralarda, gel hadı haddımı bıldır bana, şişmanmısım ya cıkart ortaya hadi:) hodri meydan :)Yemin ederim kuş kadar beynin yok
Çıkıyorum forumdan ya
Bu ne yeter
Deli mi ne
Evet soyleyecek sozun kalmadı tabıkı, reklam versem egıtmen yazardım, eşim memur bu arada :) madem tercih meselesıydı sabahdsn berı neden yazıp durdun acaba :)Kızım senin susma düğmen yok mu
Sanane kim kimi sever sevmez
İki sporAa gitmiş kocası da spor salonunda çalışıyor galiba
Reklam mı veriyorsun ne yapIYORSUN
Üfff tamam en güzel sensinEvet soyleyecek sozun kalmadı tabıkı, reklam versem egıtmen yazardım, eşim memur bu arada :) madem tercih meselesıydı sabahdsn berı neden yazıp durdun acaba :)
Hehe olurum sağolBı atasozu var, sende surecek akılda yok :) o cok kötü:) mune cım sabahdan berı banlamanı bekledım, banlamadın, bu kadar sabrettim en son bende karsımdakı ınsanların seviyesı şeklınde yazıyorum, sımdıden bana destek olan arkadaslarıma saygı ve sevgilerimi ıletıyorum:) takıntılı olanlara, saglıklı yaşam dılıyorum, konu sahıbı ınsallah çok mutlu bı hayatın olur, arbeda ınsallah ılerıde akrep nalan gıbı bı hatun olursun bana yazarsın, bende buradan cok sevınırım cok:)
Ee yuh yani gidip nasıl gömmdediniz kızı dükkana :))Ben satmak için yapıyor sanmıştım hani öyle övüyor ki size çok yakıştı, tam üstünüze oldu vs. diyor yanımda sürekli. Yakayı düzeltiyor, beline bakıyor.. Ben saf işini yapıyor diyorum ki insanın aklına gelmiyor damatlık olduğu içinTerzilik için numara istedi eşimden 1 saate geri aradı beyefendi sizden çok etkilendim diye. Birkaç kez daha aradı şikayet ettik ve kesildi.
Hayır canım yanlışım yok her 68 kilo olan şu bedendir diye bişey yoktur. Eskiden çok spor yaptığımı ve kas oranımın yüksek olduğunu söyledim bıngıldak bi vücudum yok yani ve gayet 40 bedenim. Bununla övünsem bu konuyu açmazdım neden 34üm demişim gibi bunu irdelediğini anlayamadım sonuçta konuyu açtım kimse beni tanımıyor 54 beden olsam söylerim ne değişecek ki[
Ayni seyi kastettim aslinda,yani 40 yaziyor,giyiyoruz ornegin,daha bol duruyor uzerimizde,42 gibi...
Tatlım sen kocana sorsana sporcu ya en iyi o yardımcı olur sanaBu arada beslenme ve spor duzenınızden bilgilenmek ısterım, kasları artırmaya calısıyorum ama kızımıda emzırıyorum, proteıne yuklenemıyorum. Sız nasıl yapıyodunuz. Bır zaman sonra kas da sabıt kalıyor normal beslenme ıle
ben size birşey daha sormak istiyorumvucut yulafa karsı gluten tepkısı verıyor bazıları sut ıctıgınde de vucudu gluten gırmıs gıbı tepkı verır bunlar hassas besınler
meyveyle gune baslamıssınız acıkmanız normal kanda dırek sekere donusen hersey acıktırır cunku ,meyve demek seker demek
koftenın ıcınde de ekmek veya galeta unu varsa oh sabah seker-gluten ertesı gune daha cok acıkırsınız :)
hayır asla yagda sotelemıyoruz dırek çiğ :)ben size birşey daha sormak istiyorum
kerevizli havuçlu bi tarif vermişsiniz ya onu azda olsa yağda çeviriyor musunuz yoksa çiğ olarak mı tüketiyorsunuz
günaydın bu arada
nolmuş buraya ya
iki kişi mahalle kavgasında
konu sahibi zaten banlı
birileri yemek görüntüsü atıyor
rönesans tablosu gibi mübarek
arkadaslar yemek tarıfını ben verdımKonu sismanliktan, atletik kocalara,ordan yemek tarifine kadar gelmiş ya. Daha nerelere gidecek bakalım
Rahatsız olmadım niye olayım güzel kardeşim. Konunun nerelere geldiğini söyledim. Sen yorum yapmışsın bende yorum yaptım.arkadaslar yemek tarıfını ben verdım
zayıflamak ısteyenler ıcın bır tarıftı
nıye bu kadar rahatsız ettı anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?