Düğün günümden korkuyorum

O şişko başka Kadınlar değil
O kişi o kendini biliyor:))
Hava atayım dedi buradakilere
Bana fena çarptı
Ama sadece şişko diyip duruyorsun şişko kelimesini hakaret gibi kullanıyorsun. Yani fazla kilolu olsam konuyla alakam olmasa dahi üzülürüm kilolu olmayı kadınlar birbirine hakaret olarak kullanıyor diye. Onun ilk mesajı ne kadar kötüyse senin sonraki mesajların aynı ölçüde kötü üstelik tamamen aynı anafikirdesiniz. Laf sokmaya çalışırken kurduğunuz cümleler biraz zeka barındırırsa amacına ulaşmış olur. Şu an aynı cümleyi sıralı kuran iki farklı insansınız kafa yapısı bakımından fark yok, birinin fikrine karşı duruyorsan farklı bir argüman üret

:) çok eglenıyorum artık

Bence sen de artık spor yapmayı bırak gerçekten vücudun tamamen kasa dönüşmüş. Sanki yazdıkların beyninle değil de karın kaslarınla yazılmış gibi

Kocam yok bir gün olursa kaslı değil beyini olan adam olur
Seninki gibi olmaz zaten
Kör sağır ağırlayın birbirinizi
Aman da kaslarınızı
Ayy çok komiksin ya
Kudurdun sabahtan beri
Git neyi izliyorsan izle
Zavallı

Şişman olmayı takıntı yapmış çünkü
Kendi vücudunu ideal görüp
Zayıf yada kilolu kadınları aşağılıyor
Ben o kafada değilim
Yorumlarıma bak
Konu sahibine yazdım yazıcağımı

Ben o kafada değilim
Yorumlarıma bak
Öyle olmuyor işte o aşağıladıkça aynı durum üzerinden aşağılıyorsun onu ve haklı çıkarmış oluyorsun. Yani bir insanı fiziksel durumu ile vurmanın yanlış olduğunu düşünüyorsan sen de bunu yapmamalısın diğer türlüsü samimi düşüncen olmaz. Sadece konu sahibine moral vermiş olmak için söylediğin anlamsız sözlere dönüşür.

Bence sen de artık spor yapmayı bırak gerçekten vücudun tamamen kasa dönüşmüş. Sanki yazdıkların beyninle değil de karın kaslarınla yazılmış gibi
Senın beynıne ayrı olarak yazarım ben o yazıyı ben, Ardebade ıısmlı uyeye yazdım, sana detaylı yazarım ama acıklamaöı, sabahdan berı onunla konuşuyorum, onun sevıyesıne yazdım anlayamadın sanırım. Allah Allah ya :)

Senınle olursa beyınlı olacagını sanmam :)

Sey pardon koca yarisina mi basladik ben konuyu kacirmisim yaw :) en iyi kim yarisi mi basladi? Yoksa en iyi koca mi?
Ben kımseyle yarıs yapamıyorumda arbedenın sevıyesıyle konusacagm artık :) lutfen kımse uzerıne alınmasın, aşırı düşük zeka içeriyor benıde yanlış anlamayın :)

Ben o kafada değilim
Yorumlarıma bak
Aşagılamadm ya ben kımseyı sadece butun gun sana cevap verdım ama sen bayagı bayagı asagılandın :)

Ben kımseyle yarıs yapamıyorumda arbedenın sevıyesıyle konusacagm artık :) lutfen kımse uzerıne alınmasın, aşırı düşük zeka içeriyor benıde yanlış anlamayın :)

Canim beni alintilamana gerek yok bak ben seni alintilamadim uzaktan cekirdeklerimi citliyorum:) takilin siz. Ben sizin yuksek zekanizla yarisamam

O sahısla benım kafa yapım bır degıl, ama onu destekleyenler mumkun, kımseyı asagılamadm, ama kımsede k. Bakmasın sabahdan berı sakin cevap verdım herkese

Kimseyi aşağılamadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…