otobüs fikri mantıklı, aklıma gelmedi değil.
ailelerimiz farklı ama annesi babası çok iyi insanlar. sülalesi geniş evet, değişik çeşitli insanlar var. göçmenler zaten, çok göze batan bir şeyleri yok da işte. bu tip farklılıklar diye çok önemsemedim.
Bu kadar tepeden bakıp aşağılayıcı bir düşünceyle yola çıkarsınız zaten sonrasında da hep sorunla karşılaşırsanız. Ben de torbali da yaşadım ve ailem hala orda yaşıyor. Sizin bahsettiğiniz gibi çok kötü bir semt değil kaldı ki İzmir in merkezindeki bir çok semtine göre fazlasıyla gelişmiş ve daha modern. Yani elit varos tarzi yaklasimdan çıkın bir kere. Salonlarına gelince dediğiniz gibi 2 düğün salonu yok demek ki yeterince arastirmamissiniz. Düş bahçesi kır düğün salonu, Alyans kır düğün salonu, Aquapolis kır düğün salonu, Çetineller Otel düğün salonu benim suan da bildiklerim ki ben 6 yıldır istanbulda yaşıyorum gidip geldikçe gördüklerim bunlar.Benim dügünüm Grandpark kır düğün salonun da oldu ama sanırım suan kapanmış. Yani 2 düğün salonuna mahkum edilmemiş insanlar! Kaldı ki isteğe bağlı olarak yemekli de yapabilirsiniz, kuru pasta ikramı zaten paketlere dahil veriliyor. Açık hava havuz kenarında yemekli gayet de şık olabiilir, bu kadar kendinizi ve nisanlinizi strese sokmaniza gerek yok.