düğün hakkında nişanlı-evli hanımlar yardım / izmir

yani ben eleştiren insanları anlayamıyorum. hem beni eleştirmiş hem kendi düğününe ne kadar para döktüğünden bahsetmiş. benim derdim parayla pulla değil zaten, bana kalsa düğün istemiyorum nikah neyimize yetmiyor diyorum. ama onların tarafı illa düğün isteyince o zaman bari doğru düzgün bir şey olsun diyorum. ayrıntılara takılma denmiş de sizce önemsiz bir şey mi bu? bir insanın her zaman hatırlayacağı, hayatının en önemli günlerinden bir tanesi önemsiz mi? daha okuduğunu anlamaktan aciz insan gelmiş burada beni eleştiriyor. hayret doğrusu.

derdimi anlayıp da yardımcı olmaya çalışan hanımlara da çok teşekkürler, yaşamayan bilmez demişler.

benim icin onemsiz olup olmaması sizin kararınızı mı degistirecek?
hem nikah neyimize yetmiyor diyorsunuz hem de oneminden bahsediyorsunuz, bence siz once kendi çelişkilerinizi çözün.

size eleştiri yapanlardan biri de benim, okudugunu anlamakta da gayet iyiyimdir,
önce eleştiriyle hakareti ayırmayı ögrenin.
burada sizin sorununuzu dikkate alıp yorum yapan insanlara aciz demeden önce birkez daha okumanızı tavsiye ederim.

eleştiriye gelemiyorum diyorsanız da yapacak birsey yok, konu açarken göze almış olmalıydınız.
"ayy ciniiim, prensesler gibi olcakken onların varoş eglencelerine mi katılacaksın :KK43: inatlaş, yık ortalıgı ama istedigini al, tapuyu aldıktan sonra arkandan kim ne derse desin, onun ailesini mutlu etmek icin mi dünyaya geldin yahu, kim takar?" türevi cümleler yazmamızı mı bekliyordunuz?

siz önce müstakbel eşiniz ve ailesinin yaşam biçimine saygı duymayı ögrenin.

sizin abartı olarak yazdıgınız 100binlik devasa dediginiz dügünleri begenmeyenler de var,
sizin, 5bin liranın gidecegi yeri yana yakıla anlatmanızı da onlar mı aşagılamalı? piyanist şantörlü, plastik masalıymış... yaw he he.

söylediğiniz çetineller otel in de metropolis ten bir farkı yok şimdi baktım internetten. ayrıca metropolis otel onların tanıdığı olduğu için illa orada olsun diye ısrar ediyorlar. yorum yapmadan önce dikkatlice okumanızı dilerdim.

Gayette dikkatli okuyarak cevap verdim zaten. Size alternatif anlamında o mekanları yazdım illa ki Çetineller diye bir ibare yazdığımı hatırlamıyorum. Diğer kır düğünü mekanlarını da nisanliniz düşünebilir belki diye söyledim.Ama sizin böyle gözü yüksekte ucarli tavirlarinizla orta yol zaten bulamazsınız.Ne tavsiyeleri ne de eleştirileri kabul ediyorsunuz.Salonu kolunuza takıp çıkmayacaksınız sonuçta.Kaldi ki Metropolis otel için bir organizasyon sirketiyle de anlasip,isteğiniz doğrultusunda bir düğün yapabilirsiniz.Tabi öncelikle nisanlinizi ailesini ve oturduğu semti kabullendikten sonra.!

benim icin onemsiz olup olmaması sizin kararınızı mı degistirecek?
hem nikah neyimize yetmiyor diyorsunuz hem de oneminden bahsediyorsunuz, bence siz once kendi çelişkilerinizi çözün.

size eleştiri yapanlardan biri de benim, okudugunu anlamakta da gayet iyiyimdir,
önce eleştiriyle hakareti ayırmayı ögrenin.
burada sizin sorununuzu dikkate alıp yorum yapan insanlara aciz demeden önce birkez daha okumanızı tavsiye ederim.

eleştiriye gelemiyorum diyorsanız da yapacak birsey yok, konu açarken göze almış olmalıydınız.
"ayy ciniiim, prensesler gibi olcakken onların varoş eglencelerine mi katılacaksın :KK43: inatlaş, yık ortalıgı ama istedigini al, tapuyu aldıktan sonra arkandan kim ne derse desin, onun ailesini mutlu etmek icin mi dünyaya geldin yahu, kim takar?" türevi cümleler yazmamızı mı bekliyordunuz?

siz önce müstakbel eşiniz ve ailesinin yaşam biçimine saygı duymayı ögrenin.

sizin abartı olarak yazdıgınız 100binlik devasa dediginiz dügünleri begenmeyenler de var,
sizin, 5bin liranın gidecegi yeri yana yakıla anlatmanızı da onlar mı aşagılamalı? piyanist şantörlü, plastik masalıymış... yaw he he.

ben o yazdığımı sizin yaptığınız yoruma karşılık yazmamıştım. beni eleştirdiğini sanarak kendi görgüsüzce düğününü gelip anlatan bir hanım vardı, tepemi attırdı direkt alıntı yaparak ağız dalaşına girmek istemediğim için o şekilde yazdım. siz üstünüze alınmışsınız ama yanlış adres.

Back
X