düğün hazırlıkları ve nişanlımla sorun...

Şubatta olsun diye o söyledi zaten. İstiyo ondan eminim. Ben dün o kadar söylendim hiç cevap bile vermedi bana.
Hem erken olsun diyor hem iateksiz o nasıl oluyor .
Erkeklerde bir alem.

Sende geri dur biraZ hevesimi kırdım içimden bir şey gelmşyor . Zaten yetişmez falan desen.

Hem erken olsun diyor hem iateksiz o nasıl oluyor .
Erkeklerde bir alem.

Sende geri dur biraZ hevesimi kırdım içimden bir şey gelmşyor . Zaten yetişmez falan desen.
Baksamda demicem son 1ay o skışsın bende uzaktan izlicem

Erkeklere göre bu işler boş işler malesef :) Senin nisanlına özel bir durum değil onların birçoğunun yaradilisi gereği böyle bence sıkıntı yapma. Onlara göre düğün Esle yaşamak için bir araç sadece ayrıntılar çokta önemli değil ( haksızda sayilmazlar) Oysa biz çocukluktan itibaren dugunumuzu hayal ettiğimiz için (Ben haric sanırım :)) hersey mükemmel olsun istiyoruz. Sen hiç çocukken ne olacaksın diye sorulan bir erkek cocukan damat olucam cevabını duydun mu. Bir de kız çocukları düşün :)

Zaten ondan fazlasını beklemiyorum. Ama davetiye göstercem netten diyorum bakmıyo bile. Balayı oteline beraber bakalım karar verelim diyorum ki net olarak nerse olacak o bile belli değil. Dünde en son dedim ki merkeze erken gidelim gelinlik bakacam dedim. Onu bile yapmadı. En azından onu yapsın demi.

Seninki biraz abartmis tabi. Sen ona 3 5 secenek sun bence. Seçim senin de topu ona at o zaman yapar belki. Gelinlik için 3.5 ay yeterli bir süre geç kalmamaya bak derim. Belkide ona göre gelinlik için çok erken ne bilsin provalarda var. Güzelce gelinlik için uzun zamana ihtiyac olduğunu böyle umursamaz davranın ca uzuldugunu falan anlatsan. Yani tavır yapıp trip attikca ters teper ya genelde. Işte merkezde olsan çık hallet kendin onu bulaştırma derdim ama böyle bir Şansın yok malesef. Dedigim gibi ben olsam üzüldügümü kirildigimi belli eden bir konuşma yapardim

Ne zaman konuşursak anlatacam zaten. Ama memlekete gidene kadar da gelinlik bakalım demicem. Aralıkta o gelsede gelmese de en gitcem annemle ayarlıcam gelinliğimi. Gelinlik hakkında ona asla düşüncesini sormam zaten. Davetiye de de öyle yapacam. Balayını da ben bıraktım o araştıralım demediği sürece ben araştırmam asla. Gitmesekte keyfi bilir. Ben başka bişeye karışmıcam çünkü hevesim kalmadı

neden gittiğin yerlere onun da gelmesi için zorluyosun ki. davetiye, gelinlik vs bunlar evliliği sürdürmek için gereken şeyler değil sadece düğün için istenirse yapılacak hazırlıklar. erkekler bu tür şeylerle uğraşmaktan hoşlanmaz sürekli gelinlik davetiye muhabbetiyle de sıkmayın birbirinizi. davetiye dediğin bir kağıda isim yazıp zarfa koyup davetliler gönderdiğin telgraf değil mi. gelinlik de düünde giydiğin bir giysi. herşeyi bu kadr büyütmeyin

Bunu daha öncede söyledim. Merkeze tek gitme gibi bi imkanım yok ayrıca ben bunları önemsiyorum en azından onunda yorum yapmasını bekliyorum.3ayda rahat rahat halledeceğim şeyleri 10güne sıkıştırmak istemiyorum

merkeze tek gidemiyorsanız götürmeyi lazım tabi ama illa yorum yapsın diye beklenti içine girince gereksiz yere sürtüşme yaşanmış olur. daha başlamadan evliliğiyıpratan şeyler bunlar siz bilirsiniz sizin ilişkiniz sonuçta illa davetiyeye yorum yapması gerekiyorsa da zorlayın madem ama ilerde daha önemli kavgalarda sizin düşüncelerinizi hiç önemsemez

Zaten az önce gelip özür diledi ve barıştık. Bu bizim düğünümüz ve tabiki ortak kararımız olmalı diye düşünüyorum ben

hiiç stres yapma nişanlılık döneminde olur böyle şeyler.sen kendin bak ona beğendiğin şeyleri söyle.erkekler anlamaz bu işlerden..onlar için önemi yok.sen kendi zevkine göre ne yapmak istersen yap,ona söyle..sıkar bu tip olaylar erkekleri

canım aynı benim sözlümde böyle bu yüzden çok sinirlerim bozulduğu zaman oldu nişan bohçası yapıcaz tabi benim iç çamaşırıma makyaj malzemelerime gelip bakmasın ama nişanlığımıda beraber seçmek durumundayız. o da mağazalara sen girer bakarsın ben dışarda seni beklerim havasındaydı. bir gün anne babasının yanında bilerek "bak dedim nişanlık bu 1 kez olacak birşey ve ben senin zevkine çok güvendiğimden lütfen sende benle bak ve fikir ver dışarda bekleme" dedim. müstakbel kv ve kp beni çok sevdiğinden hak verdiler. nişanlık bakmaya gittiğimiz gün dibimden ayrılmadı hatta ben sıkıldım 3. mağazadan alalım bunu dedim "daha bakalım ya hemen karar verme" falan dedi. ailesi yontmuş yani. böyle bir taktik uygulayabilirsin.

yok canım stres falan değil erkek yapısı sanırım :) benimkide öyleydi baskı yapmazsam herşeyi son güne bırakacaktı abartmıyorum :) en son cidden istiyor musun evlenmeyi diye sormuştum :) evlendiğimiz gün çok mutluydu halende öyle istiyor ama hallolur sen fazla abartıyorsun diyordu bana :) ama balayına falan gittiğimizde oda fiyatı bile günlük 300 tl çıktığını duyunca iyi ki erkenden almışız dedi :) ben baskıladım erken rez. yaptırdık çoğu şeyi erken yaptığımız için sakince ucuza geldi son ana kalan herşeye fazla para gidiyor aceleyle insan araştırmadan alıyor algıladı ama evlendikten sonra :)

Arkadaşlar her şeye erkeğin yapısı deyip geçmeyin bazen resmen ilgisizler. Benim nişanlım benimle hiç sıkılmadan 2 hafta sonu nişanlık aradı tek tek herşeyle ilgilendi. Şimdiden (daha 8 ay var düğüne ) internetten düğün yeri ve extra organizasyonlar için hazırlık yapıyor. ( Ben pek bakmıyorum daha çok var diye). Damatlık alacağı yeri belirledi gelinliği almam için bile önüme takvim koydu en son şu ayda halledicez diye. Hafta sonu da benimle yemek takımı bakacak. Üstelik çok yoğun da bir işi var bi yandan da SPK'ya falan hazırlanıyor.
İlgisiz hafiften odun tipler tercih edip , evlenmeye kadar işi götürüp gelip burda ağlıyorsunuz. .. Bir sürü gerçekten ince düşünceli erkek varken ertafta bu tipleri siz tercih ediyorsunuz. Kadınların efendi adam yerine odun tercihi ne zaman bitecek bilmiyorum ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…