Düzeltmiştim imzamı olmamış mıKıııııızz
Sözlenmeden önce evlenmişsinn
İmzana bak helee
Şimdi oldu :))Kıııııızz
Sözlenmeden önce evlenmişsinn
İmzana bak helee
Hem erken olsun diyor hem iateksiz o nasıl oluyor .Şubatta olsun diye o söyledi zaten. İstiyo ondan eminim. Ben dün o kadar söylendim hiç cevap bile vermedi bana.
Baksamda demicem son 1ay o skışsın bende uzaktan izlicemHem erken olsun diyor hem iateksiz o nasıl oluyor .
Erkeklerde bir alem.
Sende geri dur biraZ hevesimi kırdım içimden bir şey gelmşyor . Zaten yetişmez falan desen.
Zaten ondan fazlasını beklemiyorum. Ama davetiye göstercem netten diyorum bakmıyo bile. Balayı oteline beraber bakalım karar verelim diyorum ki net olarak nerse olacak o bile belli değil. Dünde en son dedim ki merkeze erken gidelim gelinlik bakacam dedim. Onu bile yapmadı. En azından onu yapsın demi.Erkeklere göre bu işler boş işler malesef :) Senin nisanlına özel bir durum değil onların birçoğunun yaradilisi gereği böyle bence sıkıntı yapma. Onlara göre düğün Esle yaşamak için bir araç sadece ayrıntılar çokta önemli değil ( haksızda sayilmazlar) Oysa biz çocukluktan itibaren dugunumuzu hayal ettiğimiz için (Ben haric sanırım :)) hersey mükemmel olsun istiyoruz. Sen hiç çocukken ne olacaksın diye sorulan bir erkek cocukan damat olucam cevabını duydun mu. Bir de kız çocukları düşün :)
Seninki biraz abartmis tabi. Sen ona 3 5 secenek sun bence. Seçim senin de topu ona at o zaman yapar belki. Gelinlik için 3.5 ay yeterli bir süre geç kalmamaya bak derim. Belkide ona göre gelinlik için çok erken ne bilsin provalarda var. Güzelce gelinlik için uzun zamana ihtiyac olduğunu böyle umursamaz davranın ca uzuldugunu falan anlatsan. Yani tavır yapıp trip attikca ters teper ya genelde. Işte merkezde olsan çık hallet kendin onu bulaştırma derdim ama böyle bir Şansın yok malesef. Dedigim gibi ben olsam üzüldügümü kirildigimi belli eden bir konuşma yapardimZaten ondan fazlasını beklemiyorum. Ama davetiye göstercem netten diyorum bakmıyo bile. Balayı oteline beraber bakalım karar verelim diyorum ki net olarak nerse olacak o bile belli değil. Dünde en son dedim ki merkeze erken gidelim gelinlik bakacam dedim. Onu bile yapmadı. En azından onu yapsın demi.
Ne zaman konuşursak anlatacam zaten. Ama memlekete gidene kadar da gelinlik bakalım demicem. Aralıkta o gelsede gelmese de en gitcem annemle ayarlıcam gelinliğimi. Gelinlik hakkında ona asla düşüncesini sormam zaten. Davetiye de de öyle yapacam. Balayını da ben bıraktım o araştıralım demediği sürece ben araştırmam asla. Gitmesekte keyfi bilir. Ben başka bişeye karışmıcam çünkü hevesim kalmadıSeninki biraz abartmis tabi. Sen ona 3 5 secenek sun bence. Seçim senin de topu ona at o zaman yapar belki. Gelinlik için 3.5 ay yeterli bir süre geç kalmamaya bak derim. Belkide ona göre gelinlik için çok erken ne bilsin provalarda var. Güzelce gelinlik için uzun zamana ihtiyac olduğunu böyle umursamaz davranın ca uzuldugunu falan anlatsan. Yani tavır yapıp trip attikca ters teper ya genelde. Işte merkezde olsan çık hallet kendin onu bulaştırma derdim ama böyle bir Şansın yok malesef. Dedigim gibi ben olsam üzüldügümü kirildigimi belli eden bir konuşma yapardim
Bunu daha öncede söyledim. Merkeze tek gitme gibi bi imkanım yok ayrıca ben bunları önemsiyorum en azından onunda yorum yapmasını bekliyorum.3ayda rahat rahat halledeceğim şeyleri 10güne sıkıştırmak istemiyorumneden gittiğin yerlere onun da gelmesi için zorluyosun ki. davetiye, gelinlik vs bunlar evliliği sürdürmek için gereken şeyler değil sadece düğün için istenirse yapılacak hazırlıklar. erkekler bu tür şeylerle uğraşmaktan hoşlanmaz sürekli gelinlik davetiye muhabbetiyle de sıkmayın birbirinizi. davetiye dediğin bir kağıda isim yazıp zarfa koyup davetliler gönderdiğin telgraf değil mi. gelinlik de düünde giydiğin bir giysi. herşeyi bu kadr büyütmeyin
Nasıl başlamış ya. Hiç bişeyi taktığı yok ki anlamıyorum.evlılık stresı ondada baslamıs..
Kendi zevkimide beğenmeyip söyleneceği için onunda yorum yapmasını istedimerkekler rahattırlar umursamazlar pek. sen kendi zevkine göre hallet herşeyi
merkeze tek gidemiyorsanız götürmeyi lazım tabi ama illa yorum yapsın diye beklenti içine girince gereksiz yere sürtüşme yaşanmış olur. daha başlamadan evliliğiyıpratan şeyler bunlar siz bilirsiniz sizin ilişkiniz sonuçta illa davetiyeye yorum yapması gerekiyorsa da zorlayın madem ama ilerde daha önemli kavgalarda sizin düşüncelerinizi hiç önemsemezBunu daha öncede söyledim. Merkeze tek gitme gibi bi imkanım yok ayrıca ben bunları önemsiyorum en azından onunda yorum yapmasını bekliyorum.3ayda rahat rahat halledeceğim şeyleri 10güne sıkıştırmak istemiyorum
Zaten az önce gelip özür diledi ve barıştık. Bu bizim düğünümüz ve tabiki ortak kararımız olmalı diye düşünüyorum benmerkeze tek gidemiyorsanız götürmeyi lazım tabi ama illa yorum yapsın diye beklenti içine girince gereksiz yere sürtüşme yaşanmış olur. daha başlamadan evliliğiyıpratan şeyler bunlar siz bilirsiniz sizin ilişkiniz sonuçta illa davetiyeye yorum yapması gerekiyorsa da zorlayın madem ama ilerde daha önemli kavgalarda sizin düşüncelerinizi hiç önemsemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?