Düğun hediyesi.

Deve tabani

*
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2018
3.125
10.535
208
Kizlar cok deger verdigim arkadasimin dugunu var. Bugun ona ceyrek almak icin ciktim ama onun yerine o an künye aldim.

Şöyle düşündum ki ceyrek arada kaynar gider ama bunu benim hatiram olarak saklar. Ama annem ve kayinvalidem yok efendim ayni para zaten ceyrek alsaydin bi ihtiyacina bakardi. Ya tamam bakardi ama ben hatira kalsin istedim.

Fotografini yuklemeye calisicam fikir verirseniz tesekkur ederim.

Edit : yukleyemedim :halay:

Kizlar cok deger verdigim arkadasimin dugunu var. Bugun ona ceyrek almak icin ciktim ama onun yerine o an künye aldim.

Şöyle düşündum ki ceyrek arada kaynar gider ama bunu benim hatiram olarak saklar. Ama annem ve kayinvalidem yok efendim ayni para zaten ceyrek alsaydin bi ihtiyacina bakardi. Ya tamam bakardi ama ben hatira kalsin istedim.

Şimdi arkadaşın yeni evli olacak belki borcu olabilir,yada borcu yoksa ileride ev- araba almak isteyebilir yada bir sağlık problemi olabilir böyle bir durumda altının hatıra olarak saklanacağını zannetmiyorum bozduracaktır,eğer bozdurunca çok zarar ettiren künyelerdense çeyrek almak daha güzel olurdu.Künyelerde çoğunlukla işçilik çok olur öyle biliyorum ben.

valla bu düğün meselelerinde arkadaşlığın hiç mi hiç geçmediğine bizzat şahit oldum.
o yüzden fiyat konusunda muallakta kalacak bir şey almamak lazım.
ya direkt çeyrek almak ya da zarfta para koymak en mantıklısı.

Değer verdiğin bi arkadaşınmış canım. Çoğu insan çeyrek getirir zaten. Künye ona özel ve seni anacağı bi hediye olarak kalır.Yarın öbür gün Taktığında seni hatırlar.
Ama çeyrek alsaydın gayet sıradan olacak diğerleriyle kaynayıp gidecekti. Önemli olan ikiniz için anlamlı bi hediye almak.
Güle güle kullansın.

Şimdi arkadaşın yeni evli olacak belki borcu olabilir,yada borcu yoksa ileride ev- araba almak isteyebilir yada bir sağlık problemi olabilir böyle bir durumda altının hatıra olarak saklanacağını zannetmiyorum bozduracaktır,eğer bozdurunca çok zarar ettiren künyelerdense çeyrek almak daha güzel olurdu.Künyelerde çoğunlukla işçilik çok olur öyle biliyorum ben.
Evet muhakkak cok haklisinkz. Ama bozdursa arada 100 lira fark olur o da ne öldurur ne güldurur diye dusundum :)

Değer verdiğin bi arkadaşınmış canım. Çoğu insan çeyrek getirir zaten. Künye ona özel ve seni anacağı bi hediye olarak kalır.Yarın öbür gün Taktığında seni hatırlar.
Ama çeyrek alsaydın gayet sıradan olacak diğerleriyle kaynayıp gidecekti. Önemli olan ikiniz için anlamlı bi hediye almak.
Güle güle kullansın.
Yaaa demi :) ben de oyle dusundum cok iyi anlattiniz tesekkurler :)

çeyrek satılır bir hafta içinde künye almakla ıyı yapmışsınız taktıkça sizi hatırlar arkadasınız

Yaaa demi :) ben de oyle dusundum cok iyi anlattiniz tesekkurler :)
Rica ederim canım:KK48:
O sırada senin için önemli olan senin anımsaması ve dostluğunuzdu. Yatırım işinide diğer çeyreklerle düşünecek artık.:oops:
Yarın öbür gün misal bişi alcak. Bu onun çeyreği bunun çeyreği diye düşünmez herhalde. Ama künye bir hatıra:KK68:

Maddi zorluk çekiyorsa çeyrek olabilirdi tabii. Yoksa hatıra kalacak bir hediye almanız iyi olmuş. Ben de hem çeyrek hem ev hediyesi almıştım. Biri kalır diğeri yardim olur diye düşünmüştüm.

Çok sevdiğim, yakın bi arkadaşım ise; bu düşüncesinden mutlu olurum. 100 lira farkla kimse ölmez zaten. Çoğu şeyler unutulur, hatıralar baki kalır.

Ya tamam praya ihtiyaci vardir belki ama bu da hatira yani hoş bi şey. Satmak isterse eline 250 degil de 150 geciversin ne olcak :) 100-150 lira açıkla batmaz herhalde

Back
X