• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğun hediyesi.

Bence künye mantıklı . Zaten bir sürü çeyrek takılacak ,ihtiyacı olursa kullanır ,bir çeyreği eksik kalıversin .künyeyi uzun bir müddet hatıra diye saklar ve bundan çok da mutluluk duyar emin ol .bana az künye takıldı :) 100 den fazla çeyreğim vardı ,hepsini attım bankaya unuttum .ama kunyelerı bir süre kullandım ve bilezikten daha degerlilerdi benim için ..

Bence künye mantıklı . Zaten bir sürü çeyrek takılacak ,ihtiyacı olursa kullanır ,bir çeyreği eksik kalıversin .künyeyi uzun bir müddet hatıra diye saklar ve bundan çok da mutluluk duyar emin ol .bana az künye takıldı :) 100 den fazla çeyreğim vardı ,hepsini attım bankaya unuttum .ama kunyelerı bir süre kullandım ve bilezikten daha degerlilerdi benim için ..
Ya bide cok begenerek aldim gitcem kendime de alicam o kadar icimden geldi :) 100 ceyrekkk mi :))
Ben hayatta unutmam o ceyrekleri :)

Çok sevdiğim, yakın bi arkadaşım ise; bu düşüncesinden mutlu olurum. 100 lira farkla kimse ölmez zaten. Çoğu şeyler unutulur, hatıralar baki kalır.

Ya tamam praya ihtiyaci vardir belki ama bu da hatira yani hoş bi şey. Satmak isterse eline 250 degil de 150 geciversin ne olcak :) 100-150 lira açıkla batmaz herhalde

ben sahsen kalici olmasi taraftariyim. kendim alsam da bana getirilse se kunyeye cok sevinirdim

Kizlar cok begenerek cok icime sinerek aldim. Insallah begenir. Cok tesekkurler yorumlar icin icimi ferahlattiniz :)

Ya bide cok begenerek aldim gitcem kendime de alicam o kadar icimden geldi :) 100 ceyrekkk mi :))
Ben hayatta unutmam o ceyrekleri :)
Ne güzel beğenerek de almışsın ,hiç sıkıntı yapma arkadaşın da çok beğenecek ve tavrın çok hoşuna gidecek .

Bundan on sene önce çeyrek kaç liraydı ki :D hepsi de çeyrek değil yarimi var tamı var bilmem nesi var :))) yalnız sağlam gelmediler bugüne .o zaman hepsini bankaya attık ,eşim alıp okulunun ödemesini falan yapmış ,o vakit haberim yoktu .olsaydı da umrumda olmazdı .altın seven veya onunla yatırım düşünen biri değilim .tam salağım dimi :D şimdi yine 50 ye yakın vardır ama ..bide ben çok dağıttım .dugundu doğumDu derken ..

Görümcemin düğünümde taktığı Cumhuriyet altını çoktan gitti, nişanımda taktığı kolyeyi ise hala kullanıyorum. Bu açıdan bak bir de...

İyi yapmışsınız.
Ben de en yakın arkadaşlarıma tam altın yerine elmas taşlı, günlük takacakları bir bileklik almıştım.
Bana da aynı şekilde kolye hediye ettiler.
Diğer her şeyi sattım, arkadaşlarımın hatıraları duruyor ve severek, her baktığımda hatırlayarak kullanıyorum.

Ben en yakın arkadaşıma düğün hediyesi olarak elimdeki en eski şiir kitabını vermiştim .
1. Baskı bir nazım kitabıydı.
Dedim ki bu hayatta madden sahip olduğum en değerli şey bu , bundan başka bir şey almak istemedim .

Çok güzel bir anımızdı:)
Siz ne güzel bir arkadaşsınız öyle.
Bu tarz hediyelerin maddi değeri ölçülemez.
En değerli eşyanızı vermişsiniz hem de Nazım kitabı.
Evinin baş köşesinde ebediyen duracak.
Dertlendikçe, mutlu oldukça açıp okuyarak defalarca sizi anacak.

Bana da en yakın arkadaşım künye taktı.
Bence çeyrekten daha güzel.
Sizin takacağınız çeyrek eksik olsun,künye her zaman sizi anımsatacak bir parça.
Doğru seçim;)

Hediyenin maneviyatı olması gerektiğini düşündüğüm ve kimseden çeyrek altın istemeyeceğim için ben de bu tarz bir şey alırdım, alıyorum.

Arkadaşınız maddiyata mı önem veriyor maneviyata mı?
2. seçenekse doğru seçim yapmışsınız.:KK66:

Back
X