• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğun hediyesi.

Kizlar cok deger verdigim arkadasimin dugunu var. Bugun ona ceyrek almak icin ciktim ama onun yerine o an künye aldim.

Şöyle düşündum ki ceyrek arada kaynar gider ama bunu benim hatiram olarak saklar. Ama annem ve kayinvalidem yok efendim ayni para zaten ceyrek alsaydin bi ihtiyacina bakardi. Ya tamam bakardi ama ben hatira kalsin istedim.

Fotografini yuklemeye calisicam fikir verirseniz tesekkur ederim.

Edit : yukleyemedim :halay:

bence de guzel bir fikir. ben de butcem yetene daha buyuk, butcem yetmeyene daha narin bir bileklik-kolye ile hediye yapiyordum.

Kunye bencede iyidir bir ceyrege mi kaldi borc harc odemek

Bana 2 adet bisiklet geldi borcam gelmedi gelemedi..
Borcam diyip gecmeyin candir o... :KK70:
Alti ay bekledim sonra cevreme yayin yaptim da allah rizasi icin aldilar :KK70:

3 tane aldım içinden valla sonra onlar kırıldı zamanla. Kaldım mı borcamsız. Kendim aldım artık

İyiymiş bana bardak takimi gelmişti en yakın arkadaşımdan :halay:

Hatırası olsun diyorsanız güzel tercih bence.. kim ne derse desin sizin içinizden o geçmiş güle güle kullanır insallah

Herkes tabiki istediğini alsın da altının da bir modası var. Künye eskilerde kalmış gibi geliyor bana. Benim de çocukken vardı bundan 25 sene öncesi yani.

Yani çeyrek daha mantıklı bence. Borç açısından değil de bozDurup kendi beğendiği birşeyi daha rahat alabilir. Ben çeyrekleri bozup beğendiğim takıları aldım mesela.

Kizlar cok deger verdigim arkadasimin dugunu var. Bugun ona ceyrek almak icin ciktim ama onun yerine o an künye aldim.

Şöyle düşündum ki ceyrek arada kaynar gider ama bunu benim hatiram olarak saklar. Ama annem ve kayinvalidem yok efendim ayni para zaten ceyrek alsaydin bi ihtiyacina bakardi. Ya tamam bakardi ama ben hatira kalsin istedim.

Fotografini yuklemeye calisicam fikir verirseniz tesekkur ederim.

Edit : yukleyemedim :halay:
Beğenip takarsa iyi yapmışssınız:) genelde ihtyca gidiyo gerçktn. Ama künye tarzı şeyleri değer kaybetcğnden kmse bozdrmaz. Ama mesela bana gelen bi künye modelinide beğenmedim öyle duruyo. Bende birine takmıştm

Back
X