- 3 Haziran 2015
- 36.937
- 119.196
- 798
- 36
ayy kıyamam yaa bende çok kahve fincanim var vereyim bi tanesini:)))Bana kahve fincani gelse cok sevinirdim ama hic fincan alan olmadi :))) ev borcam doldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy kıyamam yaa bende çok kahve fincanim var vereyim bi tanesini:)))Bana kahve fincani gelse cok sevinirdim ama hic fincan alan olmadi :))) ev borcam doldu
Merhaba hanımlar.
Bu haftasonu,Kızkardeşimin çok yakın arkadaşımın, tam anlamıyla dost unun kızkardeşi evleniyor.kına gecesi bizim burada düğün istanbulda olacak.Norveçe gelin gidiyor kızımız.
Kardeşim annemden altın yollayayacak hediye olarak.kendisi tus a hazırlanıyor gelemeyecek.
Ya ben ne takacağım.
Kardeşimin herşeyine koştu lar
Her daim destek oldular.
Benim düğünümde daha küçücük tüler.
Benim altın veya para takacak durumum yok.ev kredisi taksitler malum.
Bana hediye gelen şık kahve fincanlarından götürsem.saçma mı olur?
Elim boş gitmek istemiyorum.
Kardeşim e desem hemen annemle para yollar, bunu da istemiyorum.
Ben ne yapayım şimdi.
Yardımcı olan herkese teşekkürler.
canım gönüller bir olsun...gücün ona yetmiş ...çokta güzelMerhaba hanımlar.
Bu haftasonu,Kızkardeşimin çok yakın arkadaşımın, tam anlamıyla dost unun kızkardeşi evleniyor.kına gecesi bizim burada düğün istanbulda olacak.Norveçe gelin gidiyor kızımız.
Kardeşim annemden altın yollayayacak hediye olarak.kendisi tus a hazırlanıyor gelemeyecek.
Ya ben ne takacağım.
Her daim destek oldular.
Ben ne yapayım şimdi.
demek milletin ayarı yok ben de borcamlarımı kendim aldım hala açılmamış paketinde fincan takımları varBana kahve fincani gelse cok sevinirdim ama hic fincan alan olmadi :))) ev borcam doldu
Ne bileyim çok düşündüm napsam diye.
Belkid e kahve takımı da abes olacaktır.
Bilemedim ki
Ev hediyesi olarak uygun ama dügüne elinde fincan takimiyla gitmek garip bence hiç gördügüm birşeyde değil. Borc olarak kardesinizden isteseniz iyi olurmuş. Çoğu üye durumum yok dediginiz icin pozitif tatlış yorumlar yapmis ama saçma. :/
Size başkasının hediye getirdiği takımı mi hediye olarak vereceksiniz ,anlamadimMerhaba hanımlar.
Ya ben ne takacağım.
Her daim destek oldular.
Ben ne yapayım şimdi.
ayyy sagol canim bak sen boyle soyleyince uzuldum kendime gidip bir fincan takimi daha alayim :)ayy kıyamam yaa bende çok kahve fincanim var vereyim bi tanesini:)))
Evinde beklemiş, birinin size aldığı bir şeyi, başkasına hediye diye götürmek bana yakışıksız geliyor açıkçası. Karşınızdakini düşünüp seçmiş almış gibi duruyprsunuz, ama aslen evde zaten bulunan rasdgele bir eşya. Size onu getiren kişiye de haksızlık bence. İstemezdim birine verdiğim hedyeyi o da gitsin başkasına verip başından atsın .