Düğün hediyesi....

bencede fincan takımı güzel anlamlı hediye olur gönüldende olunca dahada güzel olur.

Merhaba hanımlar.
Bu haftasonu,Kızkardeşimin çok yakın arkadaşımın, tam anlamıyla dost unun kızkardeşi evleniyor.kına gecesi bizim burada düğün istanbulda olacak.Norveçe gelin gidiyor kızımız.

Kardeşim annemden altın yollayayacak hediye olarak.kendisi tus a hazırlanıyor gelemeyecek.
Ya ben ne takacağım.
Kardeşimin herşeyine koştu lar
Her daim destek oldular.
Benim düğünümde daha küçücük tüler.

Benim altın veya para takacak durumum yok.ev kredisi taksitler malum.
Bana hediye gelen şık kahve fincanlarından götürsem.saçma mı olur?
Elim boş gitmek istemiyorum.
Kardeşim e desem hemen annemle para yollar, bunu da istemiyorum.
Ben ne yapayım şimdi.
Yardımcı olan herkese teşekkürler.

Merhaba hanımlar.
Bu haftasonu,Kızkardeşimin çok yakın arkadaşımın, tam anlamıyla dost unun kızkardeşi evleniyor.kına gecesi bizim burada düğün istanbulda olacak.Norveçe gelin gidiyor kızımız.

Kardeşim annemden altın yollayayacak hediye olarak.kendisi tus a hazırlanıyor gelemeyecek.
Ya ben ne takacağım.
Her daim destek oldular.

Ben ne yapayım şimdi.
canım gönüller bir olsun...gücün ona yetmiş ...çokta güzel

Bana kahve fincani gelse cok sevinirdim ama hic fincan alan olmadi :))) ev borcam doldu
demek milletin ayarı yok ben de borcamlarımı kendim aldım hala açılmamış paketinde fincan takımları var :KK48:

konu sabibesi arkadaşım inanılmaz indirimler var çeyiz mağazalarında seç beğen al kasma kendini :)

bence içine de birtürk kahve koyun üzerinede güzel bir kartla şu notu yazın : kusura bakmayın daha iyisini yapmak isterdim iyi günlerde kullanmanız dileğiyle ...

kına da fincan komik olur gibi.
tabi kınadan önce evlerine falan gideceksiniz o olur.
ama düğün sırasında vermeyin.

Ev hediyesi olarak uygun ama dügüne elinde fincan takimiyla gitmek garip bence hiç gördügüm birşeyde değil. Borc olarak kardesinizden isteseniz iyi olurmuş. Çoğu üye durumum yok dediginiz icin pozitif tatlış yorumlar yapmis ama saçma. :/

Canim düğüne değil kınayan kızın evine götürüyor. Kız Norveç w gelin gidiyor yani ev oturmasına hiç gitmeyeçek zaten. O yüzden ev hediyesi kına da verilebilir. Kız götürmese bile annesinin evinde bırakabilir. Sonuçta memlekete döndük kullanır.

Merhaba hanımlar.

Ya ben ne takacağım.
Her daim destek oldular.

Ben ne yapayım şimdi.
Size başkasının hediye getirdiği takımı mi hediye olarak vereceksiniz ,anlamadim

fincan takımı da olur elbette ama mesela onlar şimdi yeni evli oldukları için böyle hani iki kişilik parçalar oluyor, biz bir yakınımıza almıştık kaç yıl once, büyük bir kalp tabak ama aslında ikiye bölünmüş, yarısında gelin var yarısında damat resmi. o tarz bişeylere denk gelirseniz çok tatlı bir hediye olur. ya da mesela 2 kişilik kahve takımı da güzel olur.

Evinde beklemiş, birinin size aldığı bir şeyi, başkasına hediye diye götürmek bana yakışıksız geliyor açıkçası. Karşınızdakini düşünüp seçmiş almış gibi duruyprsunuz, ama aslen evde zaten bulunan rasdgele bir eşya. Size onu getiren kişiye de haksızlık bence. İstemezdim birine verdiğim hedyeyi o da gitsin başkasına verip başından atsın .

Ben arkadaşlarıma kahve fincan takımı alıyorum hep . .
Severek , canı gönülden . .
Neden olmasın . .

Evinde beklemiş, birinin size aldığı bir şeyi, başkasına hediye diye götürmek bana yakışıksız geliyor açıkçası. Karşınızdakini düşünüp seçmiş almış gibi duruyprsunuz, ama aslen evde zaten bulunan rasdgele bir eşya. Size onu getiren kişiye de haksızlık bence. İstemezdim birine verdiğim hedyeyi o da gitsin başkasına verip başından atsın .

Sevde haklısın belki de konu sahibinde para sıkıntısı var

Bana kalsa götürmese de olur ama o eksik hissedecek

Bir de evde durup kullanmayacağı bir şey sonuçta

Benim oğluma pembeli bir bornoz hediye geldi bir de böyle asla giydirmeyeceğim naylon mont

Baktım bornoz güzel ama pembe işte

Arkadaşa bebek hediyesi daha önce almıştım kızının doğum gününde bir parti yokken vs ona götürdüm kullanılsın dedim bende kalsa idi ancak bez olurdu

Montu ne yapayım dedim sonra oğlumun kullanılmış giysilerini verirken onları da verdim belki bir kullanan olur diye

Belki haklısın arkadaşım ona özel aldım diye düşündü ama alsam da o kalitede alacaktım kendi almayacağım kalitedekini götürmem mesela

Back
X