düğün hikayesi için: studio happy days

zozo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2010
149
0
96
İstanbul
kızlar,
düğün hikayesi çekimlerinde gördüğüm en yetenekli en özgün işler onlar yapmış. üstelik fotoğrafların ötesinde kısa film çekimi de yapıyorlar.
örneklere bakın bana hak vereceksiniz.

lakin hiç bir yerde fiyat bilgisi bulamadım happy days için. sizler biliyor musunuz?
düğünümde onların da olmasını çok istiyorum ama aramaya korkuyorum çok pahalı çıkacak ve hayallerim yıkılacak diye :18:
yapılması gereken çok basit telefon açıp sormak... ama vallahi elim gitmiyor telefona:50:

siz de bakın örneklere, güzel değiller mi ama???

Son düzenleme:
mükemmel ötesi gerçekten inceledimde. iyiki paylastın bizlerle ileride bende onlarla tanısmayı ve onların profesyonelliğinde bugünümü geçirmeyi cok isterim :)) valla fiyatı yazmıyor evet ama cok olsa herhalde 5 milyar olur . ki buna değer diye düşünüyorum :D en güzel günüm bir defa gelecek basıma. ve böylesine bir hatıra bırakmayı cok isterdim :)))Allahım insallah hepimize gösterir bu günleri

kızlar,
düğün hikayesi çekimlerinde gördüğüm en yetenekli en özgün işler onlar yapmış. üstelik fotoğrafların ötesinde kısa film çekimi de yapıyorlar.

lakin hiç bir yerde fiyat bilgisi bulamadım happy days için. sizler biliyor musunuz?
düğünümde onların da olmasını çok istiyorum ama aramaya korkuyorum çok pahalı çıkacak ve hayallerim yıkılacak diye :18:
yapılması gereken çok basit telefon açıp sormak... ama vallahi elim gitmiyor telefona:50:

Merhaba canım bende nişanım için hikaye fotoğrafçısı arayışındayım. Bir çok yerden fiyat bilgisi aldım hatta happy days e de mail attım ama mail yoluyla fiyat vermediler gün içinde arayacaklarını söylediler arayan soran da olmayınca bende unuttum şimdi senin yazını görünce aklıma geldi yarın bir arayıp fiyat sorayım çünkü bende gerek fotoğraflarını gerekse videolarını çok beğendim.
Düşük bi fiyat olacağı konusunda açıkcası hiç ümidim yok :( genel bir araştırma yaptım sadece fotoğraflar 650-4000TL arasında değişiyor. Videolarda 800-2500TL arası. Yarın arayacağim ama video+fotograf 2000TLnin altında olacağını hiç sanmıyorum :(((

Fotoğraflarda abartılacak bir özellik göremedim...Videolar konusunda birşey diyemem. Çünkü video /kısa film işin içine girince montaj olayı oluyor. Montaj yapmak zorlu bir süreç...Fakat şahsen piyasanın içinde olduğum için, abartılacak meblağlar ödememenizi tavsiye ederim.... Mutluluklar...

kızlar,

Bence güzel bir çalışma yapmışlar. Wedding trailer ya da backstage videoları olması da çok güzel bir anı. Burası ya da değil bence kesinlikle bu tarz bir şeyler yaptırmalısın. Ben başka birine çektirdim fotoğraflarımı. Onlar video ya da backstage önerdiler ama ben istemedim. Sonrasında ise açıkçası pişman oldum. Keşke ben de yaptırsaydım diye :(( Neyse en azından muhtesem bir fotoğraf çekimin oldu. Umarım senin de öyle olur =))

Bence güzel bir çalışma yapmışlar. Wedding trailer ya da backstage videoları olması da çok güzel bir anı. Burası ya da değil bence kesinlikle bu tarz bir şeyler yaptırmalısın. Ben başka birine çektirdim fotoğraflarımı. Onlar video ya da backstage önerdiler ama ben istemedim. Sonrasında ise açıkçası pişman oldum. Keşke ben de yaptırsaydım diye :(( Neyse en azından muhtesem bir fotoğraf çekimin oldu. Umarım senin de öyle olur =))

senin adına çok sevindim canım.
ben şimdi fiyat araştırması yapıyorum ama önerilen fiyatlar doş çekim için çok yüksek geliyor bana. 2-3 bin civarı.

sen fotoğraf çekimini nerede yaptırdın? dış çekim mi, istanbulda mi? bir de fiyat hakkında bilgi verebilir misin fikir olması açısından?
istanbul için 2000 dış çekim çok değil mi? üstelik video da yok içinde...

Yalnızca dış çekim ve yalnızca fotoğraf çekimi yaptıracaksanız 2000 tl uçuktan öte komik bir rakam... Kesinlikle biraz daha araştırma yapın...
Mutluluklar...

Çok güzel değil bence. Tamam fena değil de sıradan. O tarz fotoğrafalara o kadar para verilmez, farklı birşeyler istiyorsanız da o fotoğraflar çok orijinal değil. Bence bir de şuraya göz atın.

Son düzenleyen: Moderatör:
senin adına çok sevindim canım.
ben şimdi fiyat araştırması yapıyorum ama önerilen fiyatlar doş çekim için çok yüksek geliyor bana. 2-3 bin civarı.

sen fotoğraf çekimini nerede yaptırdın? dış çekim mi, istanbulda mi? bir de fiyat hakkında bilgi verebilir misin fikir olması açısından?
istanbul için 2000 dış çekim çok değil mi? üstelik video da yok içinde...

benim fotograf cekimimi arkadasimin tavsiye ettigi bir fotografci yapti. Aslinda moda ve reklam fotografciligi yapan son 2 yildan beri de dugun fotografi da ceken biri. fotograf egitimli ki ben buna ozellikle dikkat ettim acikcasi. Kullandigi ekipmanlar da cok anlamasam da arastirdigim kadariyla iyiydi. Canon 5D mark II kamera kullandi.

Kuaforde, florya sahilde ve bir de Beyazitta 5 yildizli cok guzel bir otelde cekim yaptik. yani hem ic hem de dis mekan oldu. 1200tl diyor ilk etapta liste fiyati olarak ama baskalarina onu refere edebilirsen indirim uyguluyor. samimi biri.

Bir de en onemlisi cekimden once bulusup sizinle birlikte bir plan cikariyor. Siz nelerden hoslanirsiniz, nerelere gitmeyi seversiniz vs vs.. Florya sahil bizim icin ozel bir yerdi o sebeple biz ozellikle orada da cekim istedik mesela =)) bir konsept belirliyorsunuz birlikte o sekilde bir cekim oluyor. istersen sana ozelden telefon numarasini, web sitesini falan verebilirim.

benim fotograf cekimimi arkadasimin tavsiye ettigi bir fotografci yapti. Aslinda moda ve reklam fotografciligi yapan son 2 yildan beri de dugun fotografi da ceken biri. fotograf egitimli ki ben buna ozellikle dikkat ettim acikcasi. Kullandigi ekipmanlar da cok anlamasam da arastirdigim kadariyla iyiydi. Canon 5D mark II kamera kullandi.

Kuaforde, florya sahilde ve bir de Beyazitta 5 yildizli cok guzel bir otelde cekim yaptik. yani hem ic hem de dis mekan oldu. 1200tl diyor ilk etapta liste fiyati olarak ama baskalarina onu refere edebilirsen indirim uyguluyor. samimi biri.

Bir de en onemlisi cekimden once bulusup sizinle birlikte bir plan cikariyor. Siz nelerden hoslanirsiniz, nerelere gitmeyi seversiniz vs vs.. Florya sahil bizim icin ozel bir yerdi o sebeple biz ozellikle orada da cekim istedik mesela =)) bir konsept belirliyorsunuz birlikte o sekilde bir cekim oluyor. istersen sana ozelden telefon numarasini, web sitesini falan verebilirim.

Bu bilgi çok iyi oldu Nikilisu, sağol. Mesaj sayımı dolduramadım daha o nedenle özelden yazamıyorum. Onun yerine fotoğrafçının adını buradan paylaşabilir misin? Ben de ismini aratıp websitesini bulurum. Bu reklama girmez sanırım, değil mi? :44:
Tekrar teşekkürler.

Bu bilgi çok iyi oldu Nikilisu, sağol. Mesaj sayımı dolduramadım daha o nedenle özelden yazamıyorum. Onun yerine fotoğrafçının adını buradan paylaşabilir misin? Ben de ismini aratıp websitesini bulurum. Bu reklama girmez sanırım, değil mi? :44:
Tekrar teşekkürler.

ahh benim de acemi oldugum nasil belli. yeni ogrendim mesaj sayisi doldurulmasi gerektigini. prenuptialdays diye yazarsan googleda prenuptialdays photography diye karsina ilk onun web sitesi cikiyor. "mermaid(denizkizi)" konseptli cekimini yaptiginiz kiz beni onerdi de diyebilirsin. Gelinligim denizkizini andiracak sekilde dikilmisti de :D:D Kolay gelsin. sonucu haber vermeyi unutma.

mrb canım, happy days den bende yeni fiyat aldım. ilgilenen arkadaşlara paylaşmak isterim.

İstanbul 2012-Haziran Ayı ücreti 2500 .TL. Hafta ici ucreti 2000.TL. Şehir dışı düğünlerde ücrete ulaşım masraflarını ekleniyormuş. Ayrica dugunde de sinematik goruntu ve hikaye fotografina devam etmeyi isterseniz 400 .TL'lik bir fark aliyor.
Fragmani 2-3 dk calistigimiz, dugun sinemasinin 5-10 dk değil de, 20-25 dk oldugu VIP paket ise aynı dönemde 4000 .TL. VIP pakette dugun sonuna kadar sinematik video goruntuleri ve fotograf almaya devam ediyoruz.

bu şekildeymiş arkadaşlar. :19:

hmmm birazcik fazlaymis fiyatlar. sanirim bir de yazin yogun donem diye daha da artmis. yasasin kis gelini olmak o zaman :D

nikilisu ve t2m,

bilgilendirme için çok teşekkürler kızlar!!!

Son düzenleme:
Fotoğraflarda abartılacak bir özellik göremedim...Videolar konusunda birşey diyemem. Çünkü video /kısa film işin içine girince montaj olayı oluyor. Montaj yapmak zorlu bir süreç...Fakat şahsen piyasanın içinde olduğum için, abartılacak meblağlar ödememenizi tavsiye ederim.... Mutluluklar...

kesinlikle aynı şeyi düşünüyorum. piyasayı yakip eden ve çok fazla fotoğraf gören biri olarak canon mark II si olan herhangi bir fotoğrafçının alabileceği görüntüler. video kaydıda aynı şekilde. istedğiniz şeyi fotoğrafçıya doğru anlatmak ve kendinizi iyi ifade etmeniz önemli. kesinlikle bu düğün sömürülerine inanmayın

merhaba arkadaşlar ya fiyatlar çok uçuk değilmi?? abim daha yeni evlendi dış mekanda fotoğraf çekimi yapıldı. 200 foto verdiler bize ve 20 tanesi basılmış. kuşe kağıda baskı albüm falan 400TL verdik. Makinesi nikon d7000 di isteyene vidyo da çekiyo. siz nasıl isterseniz o şekilde paket hazırlıyo. şimdi bi arkadaşımın bebek fotoğraflarını da o çekicek. bence buraya yazılan fiyatlar çok fazla. iyice araştırın derim.

Birincisi Nikon d7000 ile Canon 5D mark II yi bir tutamayız maalesef. Ama her fotoğrafçı Mark II kullanacak diye birşey yok. İkincisi albüm ve fotoğraf baskı kaliteleri çok önemli. Ben Canon kullanıyorum diye şu kadar para isterim başkası nikon kullanıyor diye şu kadar para ister diye birşey yok. Herkesin kendine göre masrafı var. Bazısı düğün çekimlerine tek fotoğrafçı gider en ucuz albümden bir adet verir 20 tane ucuz baskı fotoğraf verir (ucuz olmasının sebebi baskıyı kendi makinesinde yapar vb sebepler) 400 tl ister. Bazısı iki fotoğrafçıyla gider Dijital fotoğraf albümü verir, tüm gün çeker 800 ister... Piyasada çeşit bol.. Araştırmaktan çekinmeyin... Mutluluklar...

merhaba arkadaşlar ya fiyatlar çok uçuk değilmi?? abim daha yeni evlendi dış mekanda fotoğraf çekimi yapıldı. 200 foto verdiler bize ve 20 tanesi basılmış. kuşe kağıda baskı albüm falan 400TL verdik. Makinesi nikon d7000 di isteyene vidyo da çekiyo. siz nasıl isterseniz o şekilde paket hazırlıyo. şimdi bi arkadaşımın bebek fotoğraflarını da o çekicek. bence buraya yazılan fiyatlar çok fazla. iyice araştırın derim.

Canım ben fotoğraftan daha çok video istiyorum ya :) tabi fotografsız da olmaz ama videoda çeksin sen şu abinin fotograf çekimini yapan fotografçının adını özelden msj atabilir misin?

Canım ben fotoğraftan daha çok video istiyorum ya :) tabi fotografsız da olmaz ama videoda çeksin sen şu abinin fotograf çekimini yapan fotografçının adını özelden msj atabilir misin?

ahh mesaj atabilseydim keşke tatlım ya:(:( sen özelden bana mailini at ben sana ordan verim numarasını falan. arayın yardımcı olur muhakkak. ben bide yengemin adını veririm size onlar çok iyi anlaşmıştı. iyce yardımcı olur.

Back
X