- 2 Haziran 2016
- 838
- 391
- 103
- 33
Alemsiniz o halti yemeyin diyosunuz yaniEvlenmeyin, her bekara tavsiyemdir:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alemsiniz o halti yemeyin diyosunuz yaniEvlenmeyin, her bekara tavsiyemdir:)
Düğüne karşı olanların çoğu şu ya da bu sebeple düğün yapmış gereksizliğinden tamamen emin olmuş kişiler.
Takı ne oldu pekiBen de Mart sonuna evlenecektim herşey hazırdı ama son anda yasak geldi. İçimden hiç ertelemek gelmedi. Nikah elbisesi giydim sade bişey. Başımı makyajımı da arkadaşım yaptı. Hallettik bir şekilde. Evet kimse gelemedi. Çoğu kişi takıdan dolayı ertelemek istemiyor. Ama şuan eşimle beraber karantinada olmak çok keyifli. Bu süreçte yalnız olsaydım çok üzülürdüm.
Gelinlikle foto mu çekin sen Sadec e acaba oyle olur mu kiKesinlikle doğru. Ben düğün yaptım, gerçekten pişmanım. Düğünle ilgili fikrim sorulursa direk pişmanım bence gereksiz diyorum.![]()
Gelinlikle foto mu çekin sen Sadec e acaba oyle olur mu ki![]()
Evlendikten sonra olmaz o iş.Şimdi evlen bir sene sonra düğün yap saçma geliyorBen bu sene evlenecetim hanimlar fakat malum virus duvun yeri felan tutuldu ama biz seneye ertelemek istemiyiruz artik yani bir an önce yuva kurulsun istiyoruz maddiyat biraz kısıtlı ama benimde gelinlik giyme hayalim var düğünde masraflı oluyo şimdi acaba bu sene gelinlik giyip bi nikah mi kiysam yoksa beyaz bi elbise giyip seneye gelinlikle küçük bi davet mi yapsak çok masrafa kaçmadan hevesimi alacak kadar bilemedim sizce ne yapmalı evli olan hanımlar bekar hanımlar bi fikir verir mısınız rica etsem
gelinlik giyip bi nikah kıyabilirsin.Ben bu sene evlenecetim hanimlar fakat malum virus duvun yeri felan tutuldu ama biz seneye ertelemek istemiyiruz artik yani bir an önce yuva kurulsun istiyoruz maddiyat biraz kısıtlı ama benimde gelinlik giyme hayalim var düğünde masraflı oluyo şimdi acaba bu sene gelinlik giyip bi nikah mi kiysam yoksa beyaz bi elbise giyip seneye gelinlikle küçük bi davet mi yapsak çok masrafa kaçmadan hevesimi alacak kadar bilemedim sizce ne yapmalı evli olan hanımlar bekar hanımlar bi fikir verir mısınız rica etsem
evlendim hamile kaldım kilo veremiyorum bu sene gelinlik giycektim istediğim gelinlik olmuyor diyede bi konu gelebilirSeneye buralar:
Kocam gecen sene soz verdigi dugunu yapmiyor
Kocamla dugun yapamadik
Dugunum olmadi
Eltim gecen sene nikahlandi bu sene dugun yapiyor utanmadan
Gorumceme dugun var bana yok
Sakasi bir yana zaten hic bir seyiniz hazir degil,ortada ev yok esya yok nereye evleneceksiniz ki? Kesinlikle beklemek gerekecek. Ya da mobilyayi bile internetten alacaksiniz oylece ne gelirse gelecek mecburen kullanacaksiniz. Cok keyifsiz
Düğünsüz olur dersenz gelinlikle nikah kıyınBen bu sene evlenecetim hanimlar fakat malum virus duvun yeri felan tutuldu ama biz seneye ertelemek istemiyiruz artik yani bir an önce yuva kurulsun istiyoruz maddiyat biraz kısıtlı ama benimde gelinlik giyme hayalim var düğünde masraflı oluyo şimdi acaba bu sene gelinlik giyip bi nikah mi kiysam yoksa beyaz bi elbise giyip seneye gelinlikle küçük bi davet mi yapsak çok masrafa kaçmadan hevesimi alacak kadar bilemedim sizce ne yapmalı evli olan hanımlar bekar hanımlar bi fikir verir mısınız rica etsem