Dugun icin bir akila ihtiyacim var hanimlar

Düğüne karşı olanların çoğu şu ya da bu sebeple düğün yapmış gereksizliğinden tamamen emin olmuş kişiler.

Kesinlikle doğru. Ben düğün yaptım, gerçekten pişmanım. Düğünle ilgili fikrim sorulursa direk pişmanım bence gereksiz diyorum. 😀

Ben de Mart sonuna evlenecektim herşey hazırdı ama son anda yasak geldi. İçimden hiç ertelemek gelmedi. Nikah elbisesi giydim sade bişey. Başımı makyajımı da arkadaşım yaptı. Hallettik bir şekilde. Evet kimse gelemedi. Çoğu kişi takıdan dolayı ertelemek istemiyor. Ama şuan eşimle beraber karantinada olmak çok keyifli. Bu süreçte yalnız olsaydım çok üzülürdüm.

Ben de Mart sonuna evlenecektim herşey hazırdı ama son anda yasak geldi. İçimden hiç ertelemek gelmedi. Nikah elbisesi giydim sade bişey. Başımı makyajımı da arkadaşım yaptı. Hallettik bir şekilde. Evet kimse gelemedi. Çoğu kişi takıdan dolayı ertelemek istemiyor. Ama şuan eşimle beraber karantinada olmak çok keyifli. Bu süreçte yalnız olsaydım çok üzülürdüm.
Takı ne oldu peki 😀

Gelinlikle foto mu çekin sen Sadec e acaba oyle olur mu ki 😀

Gelinlik giymekse hayalin, nikahta gelinlik giyiliyor ki. Bizim bir sürü arkadaş nikahtan evlendi hepsi de gelinlik giydi şahanelerdi. Ha koronadan kimse gelemiyor nikaha o apayrı bir konu şuan için

Israrla neden bu sene evlenmek istediğinizi hiç anlamadım. Hadi eviniz tutulmuş eşyanız alınmış olsa neyse derim de, siz nerde gezip eşya bakacaksınız. Gelinlik alışverişi, çeyiz alışverişi, ev bakma. Gelinin eşyaları hazırlansın götürülsün, perdesi halısı mobilyası beyaz eşyası. Gerçekten bunlardan zevk alacak mısınız? Hepsi ayrı tantana çünkü.

İlla bekleyemiyorsanız da nikahta gelinlik giyin. Gidip foto çekimi yaptırırsınız.

Şahsen ben ne 2020 içinde bir düğüne giderim, ne de bu sene evlenen insanların seneye yapacağı düğüne giderim

Düğünlerden nefret eden biri olarak hayatımda ciddili biri olsa da hiçbir gereksiz işle uğraşmayıp sade bir elbiseyle nikahı basıp direkt sevişsem fikrindeyim ben.  :halay:
Ama siz istiyorsunuz, içinizde kalacağına bekleyin daha mantıklı.

Ben bu sene evlenecetim hanimlar fakat malum virus duvun yeri felan tutuldu ama biz seneye ertelemek istemiyiruz artik yani bir an önce yuva kurulsun istiyoruz maddiyat biraz kısıtlı ama benimde gelinlik giyme hayalim var düğünde masraflı oluyo şimdi acaba bu sene gelinlik giyip bi nikah mi kiysam yoksa beyaz bi elbise giyip seneye gelinlikle küçük bi davet mi yapsak çok masrafa kaçmadan hevesimi alacak kadar bilemedim sizce ne yapmalı evli olan hanımlar bekar hanımlar bi fikir verir mısınız rica etsem
Evlendikten sonra olmaz o iş.Şimdi evlen bir sene sonra düğün yap saçma geliyor

Bence gelinliği giy evlendikten sonra olmuyo o işler. Foto çekimi de yaparsın içinde kalmaz.

Benim arkadaşım haziranda düğünü vardı öncelikle onu iptal etti dün de nikahı vardı evlendiler ama anne-baba dahil içeri alınmadı sadece şahitler girebildi o da gelinliğini nikahında giydi düğüne davet edeceği kişilere de düğünün olmayacağını virüsten dolayı da nikaha davet edemeyecekleri için dilerlerse vermek istedikleri takıları ailelerine verebileceklerini söylediler. Gelinliğiyle nikah sonrası dış çekimde yaptırdı en azından giydi gelinliğini ve fotoğrafları var gelinlik kiralıktı virüs olayı bitince 1 günlüğüne tekrar kiralayacak ve ailesiyle fotoğraflar çektirecek inşaAllah. Bence mantıklı olan da böylesi çünkü şartlar belli ve bu virüs tamamen bitse bile çoğu insan düğün gibi kapalı ve kalabalık alanlardan uzak duracak gitmeyecekler. Kaldı ki düğün olmazsa olmaz bir şey değil, bir de olaylar ne zaman durulacak belli değil beklemek saçmalık ama tabii ki herkesin hayali farklı hayırlısı olsun herkesin hakkında.

Seneye buralar:
Kocam gecen sene soz verdigi dugunu yapmiyor
Kocamla dugun yapamadik
Dugunum olmadi
Eltim gecen sene nikahlandi bu sene dugun yapiyor utanmadan
Gorumceme dugun var bana yok

Sakasi bir yana zaten hic bir seyiniz hazir degil,ortada ev yok esya yok nereye evleneceksiniz ki? Kesinlikle beklemek gerekecek. Ya da mobilyayi bile internetten alacaksiniz oylece ne gelirse gelecek mecburen kullanacaksiniz. Cok keyifsiz

Iyide bizim düğün yeri belli kapora verildi ve duruyo orda 5 nin lirası yapmak demez verka de ona dokunmicak bile almak için bile yeltenmedi böyle bi adam yapmaz mi sizce düğün

Ben bu sene evlenecetim hanimlar fakat malum virus duvun yeri felan tutuldu ama biz seneye ertelemek istemiyiruz artik yani bir an önce yuva kurulsun istiyoruz maddiyat biraz kısıtlı ama benimde gelinlik giyme hayalim var düğünde masraflı oluyo şimdi acaba bu sene gelinlik giyip bi nikah mi kiysam yoksa beyaz bi elbise giyip seneye gelinlikle küçük bi davet mi yapsak çok masrafa kaçmadan hevesimi alacak kadar bilemedim sizce ne yapmalı evli olan hanımlar bekar hanımlar bi fikir verir mısınız rica etsem
gelinlik giyip bi nikah kıyabilirsin.

Seneye buralar:
Kocam gecen sene soz verdigi dugunu yapmiyor
Kocamla dugun yapamadik
Dugunum olmadi
Eltim gecen sene nikahlandi bu sene dugun yapiyor utanmadan
Gorumceme dugun var bana yok

Sakasi bir yana zaten hic bir seyiniz hazir degil,ortada ev yok esya yok nereye evleneceksiniz ki? Kesinlikle beklemek gerekecek. Ya da mobilyayi bile internetten alacaksiniz oylece ne gelirse gelecek mecburen kullanacaksiniz. Cok keyifsiz
evlendim hamile kaldım kilo veremiyorum bu sene gelinlik giycektim istediğim gelinlik olmuyor diyede bi konu gelebilir😂😂😂

Bence acele etmemek gerek. Erteleyin derim fakat dayanamıyor gibisiniz. Nikaha da salgın nedeniyle kimse katılmaz ne yazık ki. Elbise giyip nikahı kıyın madem.

Düğünsüz olur dersenz gelinlikle nikah kıyın

Gelinliğiniz hazır mi? Eger hazirsa nikahinizda giyin, virüs bitince herkesi bi yerde toplayıp kutlama yapmak daha mantıklı

Back
X