Düğün için kombine olmuş mu

papatyakokulum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2016
17
2
1
40
1 hafta sonra düğünümüz var kombin nasul uymuş mu kızlar yardımcı olursanız sevinirim

Eklentiler

• 2016-05-20-14-48-24-996.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 313
Bu teseddursee ben daha teseddurlu sayılırım heralde bı sacım acık ama sızın kol bacaklar acık sac kapalı

Olmamış, kusura bakmayın ama tesettürle dalga geçmek gibi oluyoryor bu tarz kıyafetler..
Fakat yinede kendi seçiminiz tabi.

Bende tesetturluyum esarbin altina o etek cok abes alti paris ustu mekke havasi olmus ayrica havalar sicak artik tercihinizi baska turk bir ayakkabidan yana kullansaniz kombini tamamlar diye dusunuyorum iyi eglenceler

Tesettür meselesine karışamam senin tercihindir. Ama kıyafet hiç hoş değil. Çok daha güzel modeller görüyorum tesettürlüler için. Bu düğün için uygun değil bence.

Bırakın tesettürlü olmayı, aynı inançtan bile değiliz, kimseye bu güne kadar aman bu ne acayip demedim.
Ama bir sosyal ortamda böyle giyinmiş birini görsem, en iyimser ruh Halim'de isem,

Aşka gelmiş, aceleyle örtünmüş, parası yok herhalde ki uygun kıyafet alamamış derim. Ama be yazık ki bu aralar öyle bir halet-i ruhiyede değilim.
Bu nedir bacım yaaaa?

Ama aldım artık yorumlarınız için teşekkürler opak kalın çorap giysem yinede tuhaf durur mu

Ama ayaklar ve bileklikler her zmaan vücut hattı belli olur opak çorap giydiğimde tenim görünmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…