- 7 Ağustos 2014
- 1.466
- 2.365
- 133
- 30
Yatak odası, beyaz eşya, oturma grubu varmış. Daha ne alacaksın ? Bende bunlarla evlendim. Halılar bile eşimin bekarlık halısıydı aylarca öyle kullandım. Hala bekarlık yatak ve bazasını kullanıyorum. Mutfak eşyası için elden taksit yapan züccaciye midir nedir o tarz dükkanlardan alabilirsin. Ben öyle yaptım. Çeyizim yok gibi bişeydi. Anneme yaptırmadım çünkü sevmiyorum. Gayet sade havlular aldım. Gerektiği kadar seccade, başörtüsü vs tarzı şeyleri bize yıllarca hediye gelenlerden seçtim. İşlemeli çeyizim, renk renk patiğim yok yani. Çok saçma geliyor bana. Yapanlara saygım var elbet ama ben kullanmıyorum o yüzden ne gerek var diyorum kendi evim için. Kv sağolun heves etmiş yapmış el emeği dantelli nevresimler. Kullanmıyorum bile. Hepsi sandık bekliyor.Bana soranlara benim cevabım şu oldu “ kullanmayacağım o kadar eşyaya verecek param yok. Sizin varsa alın koyalım sandığa eskisin dursun.” Bu şekilde yapınca dört ayda borç bitti bizim ve beşinci ayda arabamızı aldık krediyle. İş nişanlında bitiyor. Ailesini ikna edecek kişi o. Ama bu süreçte senin çooooook sabırlı ve sakin olman gerekiyor. Sakın adama patlama. Stratejik planlar yap :) mutluluklar dilerim. Umarım gönlünüze göre olur herşey.
nişanlımla konuştum kınayı evde yapalım dedim
masraf olmasın salonda olmasın oynamayı sevmiyorum vs konuştum
ailem kınasız istemez dedi
evde yapılan başka bişi sanki