Düğün için tartışıyoruz...

• Konu Sahibi Konu Sahibi seviyo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

seviyo

Ziyaretçi
ya kızlar 2 snelik nişanlıyım yakında düğünüm var ama kaynanam gelipte ne eksiğin var ne alıncak sana diye sormuyo o sormayıncda ben söyleyemiyorum ondan bekliyorum ama onun derdi çalgıcı tutmak kadın geldi düğün konuşmaya bi çalgıcıdan söz etti başka ne alacandan ne yapacandan nede takacandan konuştu onlar sonraki iş diyo biz nişanlımla seviyoruz birbirimizi ama ailesi beni hafife almaya başladı nasılsa seviyo herşeye evet der diyo benim ailem çok üzülüyo niye üztüne düşmüyo bunlar senin diye ne yapcam bilemedim nişanlımda azı bağlandı sanki o beni seven koruyan adam gitti ana kuzusu geldi bu durunm ilişkimizide zedeliyo hep kavga ediyoz ne yapsam ben yaaaaa

Canım aılen nıŞanlının aılesını ÇaĞırırsın ve konuŞsunlar.sen dırek sÖyleme.
Baban onun babasıyla konuŞsun mesela.eee dÜĞÜne ne kaldı ne yapacaz ne edecezz bakalım felan dıyeee aÇsın konuyu benım aklıma bu geldıı..

canım düğün konuşmaya geldiklerinde annem söledi ne alacanız ne yapacanız diye ama onlar orası kola dediler o onra halledilir dedi bide kınaya takıldılar onlar öğlen gelir yakar gideriz 1 saatte dedi ama bizde akşam gelinir yatsıdan sonra kına yakılır sonra yarımsaat bi saat oynanır gidilir bunlar öğlen yapar gideriz dediler çok sıkıldım yaaa

Evet arkadaşa aynen katılıyorum, sakın sen karışıpta kötü olma ailen halletsin.

ama ailenmi çok eziyolar yazık onlarada acıyorum ya annemler hep oluruna gidiyolar ama onlar tabiri caizse bizi yolmaya çalışıyolar yapsınlar herşeyi diyeee

ama ailenmi çok eziyolar yazık onlarada acıyorum ya annemler hep oluruna gidiyolar ama onlar tabiri caizse bizi yolmaya çalışıyolar yapsınlar herşeyi diyeee

CANIM BİZİM BURDA DA KINAYA GECE GELİNİR.GECE DİYORUM ÇÜNKÜ YAZ DÜĞPÜNLERİNDE YATSI EZANI 10:30 BULUYOR.CAMİDEN ÇIKLIDIKTAN SONRA 11 GİBİ GELİNİR.SAZ EŞLİĞİNDE DÖKTÜRÜLÜRhihoyyythihoyyyt:roflol:
AİLEN BİR KERE DAHA ÇAĞIRIP KONUŞSUN.
SİZİN DÜĞÜNE ÇOKMU VARDA BUNLAR AGIRDAN ALIYORLAR ACABACADIARZUCADIARZU

Anlıyorum canım, zaten ailen iyi niyetli olmasa bu kadar vurdum duymaz olmazlardı, anlamıyorum bazen insanları, sen çocuğuna değer verdiğin için yapacaksın bazı şeyleri, kız tarafına yapmıyorsun ki....Ama insanlar böyle işte gelde anlat, nerde iyi niyet orda suistimal.

annenler konuşsun canım kzımızın isteklerini yapmak zorundasınız die,herkes üzerine düşeni yapacak desinler.üzülme tatlım yaa olur böyle şeyler düzelir ,olmadı sen konuşursun

9.ayda olacak diye konuşuldu tabi bana sormadılar kendi aralarında geçti babamlarda onaylayınca tamama dedim ama hiç bi hazırlık yapmıyolar ya benim herşeyim hazır amam onlardan tık yok buarada çok tşk ederim ard.ilgilendiniz için

hımm eylüle kadar nerdeyse 5 ay var.sen azcık daha sabret canım.:teselli::teselli:
eşya felan alındımı.ev aranıyormu eger bunlarda yoksa sıkıştırmaya devamnmm:jeyyar::jeyyar:

hımm eylüle kadar nerdeyse 5 ay var.sen azcık daha sabret canım.:teselli::teselli:
eşya felan alındımı.ev aranıyormu eger bunlarda yoksa sıkıştırmaya devamnmm:jeyyar::jeyyar:
yok hayatım ne eşye aldık ne ev aradık hiç bişey almadılar daha

Nasıl olsa bu iş öylede böylede olucak deyip pek kaale almıyolar sanırım sizi..
Bence sizde onların gözünü korkutun biraz eğer birşeyler eksik olursa ve ya yapmak istemezlerse düğünü erteleyebilceğinizi söyleyin..kendi istediğiniz şeylerde diretin Onlar sizi nasıl zora sokuyolarsa sizde onlara öyle davranın...Herşeyi sizden beklemesinler ..

öle yapacam da bide yeni olarak ne öğrendim biliyomusun nişanlımla yeni konuştuk hayatım eşya bakalım dedim artık ne yapam oda tamam dedi bende deim peşinmi öderiz yoksa düğün takılarıylamı dedim düğün takılarınıu unut ailem onu bize vermez ded yaaa eee dedim biz ne yapacaz hem ailen o parayı ne yapacak dedim düğün masrafı nı ödeyecekler dedi e tanmam eşyalarda düğün masrafı yok onlara karışmıycaklar mış dedi ya aaltınları paraları alıp bizi ortada bırakacaklar ya allahım ne yapam ben iyce çocuktanda soğuttular bunlar ya hem parayı alacaklar hem masraf ödemeyecekler ya sizce doğrumu alırmı erkek tarafı kafayı yiyecem yaaa

yok hayatım ne eşye aldık ne ev aradık hiç bişey almadılar daha

:1shok::1shok::1shok:
biz nişanlıyken kayınvalidem beni magazaya götürdü koltuk takımını,gümüşlük takımını aldık
evim zaten kayınbabamın zamanında yaptığı müstakil 2 katlı 6 dairesi olan bir evdi.kaynanamla yan yana oturuyozz .yeni bir ev olmasada yinede idare ediyoz.2 oda 1 solan .......
eşim askerden geldi hemen işe girdi beyaz eşyayı aldık.3.4 taksitte evlendik.ödendi gitti
ama ev ve eşyaa alınması gerkk sen daha bakıp begencen karar vercen bunlar .çok sorumsuzmuşşklava:

Son düzenleme:

evet canım ya kafayı yiyecem nişanlımla sewmesek birbirimizi bir dk katlanmıycam ama ne yapam seviyorum gerçi aramızda soğudu artık yavaş yavaş sonamı gidiyoruz ne

:1shok: :1shok: :1shok::1shok:
haydaaaaaaaaaaaaaaaaa birde bu çıktı şimdii.olurmuuymuş öyle şeyyy yaaa
kız tarafı kendine takılan çeyrek altınları erkek tarafıda çeyerk altınları alırlar.burda öyle.ama bilezikk ,künye gibi vs şeyler verilmezz.klava:

evet canım ya kafayı yiyecem nişanlımla sewmesek birbirimizi bir dk katlanmıycam ama ne yapam seviyorum gerçi aramızda soğudu artık yavaş yavaş sonamı gidiyoruz ne

baktın gördün nişanlında sorumsuzluk yapıyor.gözünü korkut bu böyle devaö edemezz diyeee.. tavrını ortaya koy.pasif oolma canım:teselli::teselli:

burdada gelinle dmat alır bütün borçlarını öderler ama bunlar alırlarmış tmm alsınlar ama borçlarımızı ödesinler gerisi yine onların olsun bence bunlar bana takılan ları alacak hazırda bi kaynım var onuda o paraylamı aradan çıkaracan ne bu nasıl bi aile nerden çattım anlamadım bulmaz olaydım bunları yaa

yok artık takıları nasıl alabilirler ki ya benim bildiğim takı kız tarafına aiittir (yani kıza )sakın olaki takını vermeyesin madem paraları yok o zaman düğün yapmasınlar canım takıya güvenerek mi düğün yapıyorlar bunlar ..ayrıca nişanlında senden taraf değil anlaşılan ne demek takıları unut..Nişanlınla tekrar konuş anlayana kadar konuşş ..bunlar şimdiden böyle evlendikten sonra nasıl olurlar acaba bilemem klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…