S
seviyo
Ziyaretçi
- Konu Sahibi seviyo
-
Canım aİlen nİŞanlının aİlesİnİ ÇaĞırırsın ve konuŞsunlar.sen dİrek sÖyleme.
Baban onun babasıyla konuŞsun mesela.eee dÜĞÜne ne kaldı ne yapacaz ne edecezz bakalım felan dİyeee aÇsın konuyu benİm aklıma bu geldİİ..
ama ailenmi çok eziyolar yazık onlarada acıyorum ya annemler hep oluruna gidiyolar ama onlar tabiri caizse bizi yolmaya çalışıyolar yapsınlar herşeyi diyeee
ama ailenmi çok eziyolar yazık onlarada acıyorum ya annemler hep oluruna gidiyolar ama onlar tabiri caizse bizi yolmaya çalışıyolar yapsınlar herşeyi diyeee
9.ayda olacak diye konuşuldu tabi bana sormadılar kendi aralarında geçti babamlarda onaylayınca tamama dedim ama hiç bi hazırlık yapmıyolar ya benim herşeyim hazır amam onlardan tık yok buarada çok tşk ederim ard.ilgilendiniz için
yok hayatım ne eşye aldık ne ev aradık hiç bişey almadılar dahahımm eylüle kadar nerdeyse 5 ay var.sen azcık daha sabret canım.:teselli::teselli:
eşya felan alındımı.ev aranıyormu eger bunlarda yoksa sıkıştırmaya devamnmm:jeyyar::jeyyar:
Nasıl olsa bu iş öylede böylede olucak deyip pek kaale almıyolar sanırım sizi..
Bence sizde onların gözünü korkutun biraz eğer birşeyler eksik olursa ve ya yapmak istemezlerse düğünü erteleyebilceğinizi söyleyin..kendi istediğiniz şeylerde diretin Onlar sizi nasıl zora sokuyolarsa sizde onlara öyle davranın...Herşeyi sizden beklemesinler ..
yok hayatım ne eşye aldık ne ev aradık hiç bişey almadılar daha
:1shok::1shok::1shok:
biz nişanlıyken kayınvalidem beni magazaya götürdü koltuk takımını,gümüşlük takımını aldık
evim zaten kayınvalidimin eviydi.yeni bir ev olmasada yinede idare ediyoz.2 oda 1 solan .......
eşim askerden geldi hemen işe girdi beyaz eşyayı aldık.3.4 taksitte evlendik.ödendi gitti
ama ev ve eşyaa alınması gerkk sen daha bakıp begencen karar vercen bunlar .çok sorumsuzmuşşklava:
öle yapacam da bide yeni olarak ne öğrendim biliyomusun nişanlımla yeni konuştuk hayatım eşya bakalım dedim artık ne yapam oda tamam dedi bende deim peşinmi öderiz yoksa düğün takılarıylamı dedim düğün takılarınıu unut ailem onu bize vermez ded yaaa eee dedim biz ne yapacaz hem ailen o parayı ne yapacak dedim düğün masrafı nı ödeyecekler dedi e tanmam eşyalarda düğün masrafı yok onlara karışmıycaklar mış dedi ya aaltınları paraları alıp bizi ortada bırakacaklar ya allahım ne yapam ben iyce çocuktanda soğuttular bunlar ya hem parayı alacaklar hem masraf ödemeyecekler ya sizce doğrumu alırmı erkek tarafı kafayı yiyecem yaaa
evet canım ya kafayı yiyecem nişanlımla sewmesek birbirimizi bir dk katlanmıycam ama ne yapam seviyorum gerçi aramızda soğudu artık yavaş yavaş sonamı gidiyoruz ne
:1shok: :1shok: :1shok::1shok:
haydaaaaaaaaaaaaaaaaa birde bu çıktı şimdii.olurmuuymuş öyle şeyyy yaaa
kız tarafı kendine takılan çeyrek altınları erkek tarafıda çeyerk altınları alırlar.burda öyle.ama bilezikk ,künye gibi vs şeyler verilmezz.klava:
öle yapacam da bide yeni olarak ne öğrendim biliyomusun nişanlımla yeni konuştuk hayatım eşya bakalım dedim artık ne yapam oda tamam dedi bende deim peşinmi öderiz yoksa düğün takılarıylamı dedim düğün takılarınıu unut ailem onu bize vermez ded yaaa eee dedim biz ne yapacaz hem ailen o parayı ne yapacak dedim düğün masrafı nı ödeyecekler dedi e tanmam eşyalarda düğün masrafı yok onlara karışmıycaklar mış dedi ya aaltınları paraları alıp bizi ortada bırakacaklar ya allahım ne yapam ben iyce çocuktanda soğuttular bunlar ya hem parayı alacaklar hem masraf ödemeyecekler ya sizce doğrumu alırmı erkek tarafı kafayı yiyecem yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?