Düğün için tartışıyoruz...

• Konu Sahibi Konu Sahibi seviyo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

erkekler kadinlari kafese alinca cok degisiyorlar maalesef...ailelerinin sozunden cikmiyorlar boyle...hepsine cok uyuz oluyorum...aileniz nisanlinizin ailesini bir gun evlerine davet etsinler ve konussunlar. sizin halledeceginiz is gibi gorunmuyor bunlar bence ailenizi araya sokun sizi sahipsiz sanmasinlar...o zaman istediginiz herseyi nasil yaparlar. firsatci insanlar bunlar ya klava:

Cok tanidik senaryolar bunlar güzelim, önceden sana gökten yildizlari indirmek isteyen, canim sevgilim hersey istedigin gibi olucak sana hiltonlarda dügün yapacam diyen adam ailesi isin icine girdigi vakit bir yüzügü bir bilezigi alamaz, ailesinin onayi olmadan hicbirsey yapamaz.....Ahh Ahh bu erkekler:mymeka:

Ailen hakli, 2 senedir nisanlisin, bu zamana kadar erkek tarafi bu konulari coktan halletmeliydi....hali ile kendilerini önemsenmemis görüyorlar...kiriliyorlar....

Buna müsade etme....cok bile sessiz kalmissin.lmaz:

Al nisanlini karsina, Annesi acaba ne zaman senin ailenle bu tür konulari konusma tenezülünde bulunacak acaba diye bir sor ve bu konunyu artik konusmamiz gerek diye diret güzelim.

Inan ne yaparsan simdi yaparsan ve yaptirirsin nikahi bastiktan sonra bitti.

konuyu açalı 8-9 ay olmuş, evlenmiştir belki bile...

hiç ses yok konu sahibinden eylül geçti evlenmiştir artık.nediyeyim Allah umduğu tüm güzellikleri vermiştir inş.

:):): yorum yapayım dedım o kadar okudum sonunda bayagı bır once acıldıgını farkettım :):):) ınsallah guzel bır dıgın yapmıstır

Isine karismak istemem ama yasadiklarimdan yola cikarak yaziyorum canim
seviyorsan nisanlini oda seni seviyorsa hic tartismaya gerek yok.
kaynanan bu konu hakkinda konusmuyorsa bisey yapmayacak demektir benimki gibi ayni senin yasadiklarini yasadim gordum
dugun evveli kavga ettim
kadina sor acik acik dugun salonunu odeyecekmi taki takacakmi yoksa rezil olmayalim dersin nisanlin ve sen ortaya para cikarip kendin yapacaksiniz canim
allah yardimcin olsn dugunumde salonu ve gelinligi oderken ne laflar etti ben sert cikistim odemiyorsaniz yok dugun dedim ciktim ortadan nisanlina soyle annesin sorsun bunlar gelinin isi degil aslinda ama dusuncesiz bi kaynanan varsa ve rahat bir esin yandin demektir

he ya aradan uzun zaman geçmiş konu sahibi gelsede anlatsa neler olduğunu???

canım arkadaşım bunları bende yaşadım.bir nişanlandım kayınpederim başladı şu şöle olcak bu böle olcak.bana soran yok yok.tabi eşimde ben onu seviyorum ya herşeye he dememmi bekliyor.hatta burada çok yazılarım vardı.eşyalarını alırsam düğünd takılan takını 5 bileziğini alırım dedi.tabi eşyalarıda kendi sececekmiş istediği magazadan. 15 ay nişanlı kaldım hergün gözyaşı.kendi ailem bir taraftan üzülüyor.bizde kız tarafına nişanlıyken oğlan tarafı gidiyorsa 1 tanede olsa hediye götürülür hadi bırak adeti hiçmi içinden gelmedi.hiçmi özenmedi bilmiyorum.yine sinirlerim depreşti.ama ben hep ters geldim.biz eşimle tabi o zamanla nişanlımla kendi sorunlarımız yüzünden değil sırf ailesi için kavgalar tartışmlar neler neler ya.şuan evliyim bunları unuttummu asla.şuan onlardan nefret ediyorum.onlarda beni sevmiyor.çokta umurumda.ama ne oldu bütün borçlarımızı biz ödüyoruz eşimle kayınpeder dioki düğünde takılan altınları ben eşe dosta götürdüm onlar size taktılar.yine eşyalarınız ben aldım dio.be insan altınlarla küçüçük bir borç kapattık.yazık ya yazık.şimdi gelin aldı oldular.ben eşimi değişir sandım ama değişmio lütfen ii düşün banada buradan ii düşün dediler ama ben dinlemedim.hala o insanlarla ugraşıyorum.sevgileri içimde zaten yoktu.saygılarınıda bitirmek için ugraşıolar.çok iii düşün.ayrıl demiyorum.nişanlınla adam akıllı konuş.benim yaşadıklarımı yaşama.

arkadaslar hepımz benzer problemler yasamısız arkadasl yok ama benımde butun evımı esımle bırlıkte yaptık. sehpam eksıktı evıde 1 yıl oncesınden aldık evı duzenlemeye calısıyoruz ama olmuyor hep eksık en son annem cıkardı verdı para butun beyaz esyam yaka odam tv unıtesı butun ıvır zevırı mutfak esyaları vs. bende acıkcası cahıldım tama ettım kaynanama sehpam eksık dedım ve kıyamet koptu. ben hıcbırseyı begnemıyormusum, hep eksık arıyormusum, alsa begeneckmıymısım bır suru sey annemle agzım acıkta kaldı. esım tabı susuyor . esım duzeldımı hayır en son ıste bır baslık actımda son bır olay oldu ondan sonra sımdı kendı kendıne tepkı verıyor. yanı yenı yenı benı koruömayı benden once bırseyler soylemeyı ogrendı. suan sadece ızlıyorum mesela.

Evet canim bunlar normaldir sen birde nisanlindaki degisikligi evlendikden sonra gör! Simdi bence madem kaynananlar sizin sessiz kalmanizdan faydalaniyor, kibarligin lüzümü yok bence. Ne istiyorsaniz acik acik ortaya söyleyin ve bakariz ederiz laflarina kanmayin söz alin. Benim annemde evlenmeden önce bukadar bukadar altin isterim kizima dedi mecbur gidip aldilar ki benim kaynanam beni günahi kadar sevmezdi.

Mutlaka sartlari koyun ama tabii ki kötü olmadan emri vaki yapin ama kirmadan. Bu ince cizgiyi bilmek gerekir. Yoksa erkek tarafina birakirsan isi dügün günü mort olursun nelerin eksik oldugunu görünce. En mutlu gününü sansa birakma derim ben.

Senin kaynanan çalgı düğün demiş
Ben kaynanamı kayınpederi nişandan sonra düğünde gördüm
Ne aradılar ne sordular
Ne eşya en altın hiçbişeyde yapmadılar takmadılar
Eşim herşeyi tek başına hemde benim istediğim şekilde yaptı
Benim ailemse biz seni onlara vermiyoruz zaten dediler
Bence sen onları boşver nişanlın önemli
Senin muhatapın nişanlın çünkü
Nişanlınla etraflıca konuş ama sakin bi zamanda
Kavga ederek değil neler alınacak nasıl yapılacak
Bi kenardan başlamak lazım son dakkaya kalmasın
Sonra zorlanmayalım şeklinde konuşarak çözebilirsin
Ailesinden bişey bekleme ki sonra üzülmeyesin

düğünde takılan takılar gelinle damadın olur benim bildiğim..setler bilezikler künyeler hepsi senin canım verme sakın...küçük altınlarlada mobilyalarınızın taksitlerini ödersiniz...
onlarda düğünü yapacaklarsa kendi paralarıylşa yapsınlar erkek babası olmak kolaymı bi düğün yapamıyormu oğluna canım...ozaman nikahtanda evlenebilirsin elaleme kendileri rezil olur bi düğün yapamadılar diye....aynen bunu söyle nişanlına....sonra borçlarla ortada kalmayın çok zorluk çekersiniz...
vallaha bizde çok ayıptır öyle altından paradan puldan konuşmak...ne kız tarafı ben bu takıyı istiyorum diyebilir ne erkek tarafı ben altınları alırım diyebilir.kendi şerefleri gururları herkez kendi çocuğuna yapıyor yani.....asla konuşulmaz...biz ayvalıklıyız buarada...bursada çok konuşulur yoksa..burdada görüyorum ayıplıyorum doğrusu

ailen seert olcak o zaman canım.. sen de biraz mesafeni koy.. saf durma.. iyi niytını bozma ama ezdirmede kendını..
ailenle de konus .. alsınlar karşılarına konussunlar.bunları istiyoruz yoksa olmaz diye söylesinler..
ömür boyu ezilirsin yoksa.

kızlar ya cevaplar yazmışınız da bu arkadaş şimdiye çoktan evlenmiş olmalı.. 2009 eylülde düğün olacak yazmışşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…