Düğün için tartışıyoruz...

• Konu Sahibi Konu Sahibi seviyo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet ya niaşnlımda umursamıyo unut diyo ben hallederim diyo ama olmaz ki ya galiba bu böle olmayacak ben korkmaya başladım şimdiden böyleyse sonra ne olur allah bilir bakcam bida konuşam nişanlım ne diyecek olmazsada olmıycak ne yapam ben elimden geleni yaptım artık gerisi onlara kalmış:çok üzgünüm:

hımm evet bu ailedenn herşey beklenirr.
bence altınları vermem deme bunlar sen görmeden alırlar altınıuı.başka bi çözüm bul.misaal eşya alın bişz altınlarımızı eşyayay verecez deyin onların kulagı duya duyaaa:teselli::teselli::teselli:

:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

maalesf böle aileler var tatlm, bnm ark evlendi, düğünde kaynanalarn taktığı seti ertesi gün istemişler kiralıkmış düşünebiliomusun millete gözboyamalık,arkım şimdi görüşmüo eşinin ailesiyle, sana tavsiyem sorunlar çözlmeden evlenme,evlenince dhada büyür huzurnuz olmaz

Eee mobilyalar düğün masrafı değilse düğün masrafı neymiş???
Altı üstü bir düğün salonu tutcaklar olsun olsun en fazla 5 milyar... Düğünde ise nerden baksan 20 milyarlık takı olur... Geri kalanı neyapcaklar...
Asla takılarını verme sana takılanlar senindir...
Gerekiyorsa nikah yapın ama altınlarını kimseye verme...

madem geri alacaklar ne takıyorlar ozaman ay sinir oldum oturduğum yerde.verme arkadaşım onlar senın sana takılıyor onlar bı nevi güvencen onlar göster dişlerini burda sonuna kadar haklısın edebsizlikte sayılmaz bencesüprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzz

Canım saçmalama olurmu öyle şey yaa kimin altınını alıyolar. düğünde takılan altınlar sizin kimseye vermek zorunda değilsiniz. Öyle saçmalık mı olur canım bak konuştukça deştikçe neler çıkıyor neler. Bence evlenmeden yani yol yakınken bi daha düşünmende fayda var.

evlendıkten sonra düzelir diye bi düşüncen de olmasın bence!
ipleri şimdiden sıkı tutmaya bak
ezdirme bacım kendını
takılanlar hepsı senın ve esının hakkı masraflarınızıda ödersenız sız ödersınız ordan

canım bak asla altınlarını verme zaten gitti mi gider bi dahada bulamazsın ortada kalırsınız. Öyle saçmalık mı olurmuş eşin nasıl bunu kabul edebiliyo yani hayret doğrusu. Senin tepene çıkar bunlar ben sana diyim. Son karar sana kalmış diyorum ya demekki biraz daha konuşsan nişanlınla kimbilir daha ne saçmalıklar duyucaksın.

bu kadar rahat olmalarının tek sebebi senin seviyor olman ve bunu onların bilmesi.nasıl olsa vazgeçemez die düşünmeleri.aynı şeyleri bende yaşadım.ama senin işin daha zor.benim altınlarıma kimse bişi demedi alan felan olmadı.gerçi o kadar çok altın felanda olmadı ama.

güzelim bi ilişki nasıl başlarsa öle devam eder Allah yardımcın olsun...

Canım bu durum bana eskiyi hatırlattı inan aynı desem yeri var gerçekten içim çok yandı böyle bir olayla daha karşılaşınca...bundan 2 sene önce ablamın başından geçmişti böyle bir olay ve çok yıpranmıştık bunların arkası kesilmez güzelim böyle insanlar iyi niyeti aptalık ve saflık olarak adlandırırlar.asla terbiyeden ve saygıdan anlamazlar.nişanlının böyle davranması ileriyi zaten sana göstermiş oluyor.sen evlendikten sonra birde kaynanan o senin takılarını kendine takıp gezdiği günleride görürsün biz gördük 2 tane teneke parçasına bile tenezzül ettiler halbuki biz kız tarafı olarak bile onlardan çokça sayı fazlasını yaptık ama onlar anlamz canım .sadece gösteriş ve çalğı peşindelerdir.yemekli düğün yaptırıp 7 milyara salon bile tuttururlar ama asla suya sabuna dokumazlar böyle insanlar var geçekten aramızda yaşıyanmalesfki bazen denk geliyoruz..ama şimdi ablam başka biriyle evli vede çok mutlu..ya baktımda daha onların yarattığı enkazın etkisindeyim ve çok negatif yazmışım..benim yazdıklarım olucak illaki olucak demiyorum tabiki ama kulağına küpe olsun derim..inanki üzülmeni istemem....

bazı insanlar dayaklık diyorum bişe dmiyorum
güzelim sana ve ailene lkafım
saygı iyi niyet herdenilene evet deyip susmakla olmaz
isteklerini belirteceksin kurallarını koyacaksın
evlenecek olan senisin senin de isteklewrin dediklerin yerine gelmeli....
ha dertleri düğünse çalgıysa sen gitme onlar çalıp oynasınlar

taviz tavizi getirir aman yüz göz olmayın ailenizde alttan almasın ciddi bir şekilde konuşsunlar yok hala
aynıysa at gitsin nişanı.zaten nişanlında gerçek yüzünü göstermeye başlamış ana kuzusu olarak.işin zor evlenince düzelir karışmazlar sanma pek huzur vemezleer iyi düşün derim...

ark.çok tşk ederim hepiniz saolun ya bende ezdirmiycem artık yeter ailemide üzmiycem onlarada üzdürmiycem ben şartlarımı söyleyecem bakalım ne yapacaklar ondan sonrasıda allah kerim nasip kısmet ne yse o lur

Canım sakın ha takıları altınları verme sakın. Onlar size takılıyo kayınpederle kayınvalideye değil.De ki düğünü yapamıycaksanız o zaman nikah olsun belediyenin nikah salonunda de. Altınlar da size kalır o parayla eşyaları ödersiniz.

ah canım seni çok iyi anlıyorum
aynen başıma geldi
tavsiyem al nişanlını karşına konuş
ev ne zaman tutuklacak? eşyalar ne zaman alınacak? kim ödeyecek? vs
aslında vakit varmış
ama sen nişanlınla beraber ev ve eşya araştırmaya başla
ben böle yapmışdım çok da iyi yapmışım
sakın kayınvalidenle bu konuda yüz göz olma yoksa degerin düşer
arada nişanlın olsun ona baskı kur

bende yaşadım
bana takılan bilezikler şu an eşimin annesini kolunda
bende böle satılmış insanlarla görüşmüyorum:1no2:

kız son gelişmeleri söyle ne yaptın ne ettın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…