S
seviyo
Ziyaretçi
- Konu Sahibi seviyo
-
burdada gelinle dmat alır bütün borçlarını öderler ama bunlar alırlarmış tmm alsınlar ama borçlarımızı ödesinler gerisi yine onların olsun bence bunlar bana takılan ları alacak hazırda bi kaynım var onuda o paraylamı aradan çıkaracan ne bu nasıl bi aile nerden çattım anlamadım bulmaz olaydım bunları yaa
evet ya niaşnlımda umursamıyo unut diyo ben hallederim diyo ama olmaz ki ya galiba bu böle olmayacak ben korkmaya başladım şimdiden böyleyse sonra ne olur allah bilir bakcam bida konuşam nişanlım ne diyecek olmazsada olmıycak ne yapam ben elimden geleni yaptım artık gerisi onlara kalmış:çok üzgünüm:
öle yapacam da bide yeni olarak ne öğrendim biliyomusun nişanlımla yeni konuştuk hayatım eşya bakalım dedim artık ne yapam oda tamam dedi bende deim peşinmi öderiz yoksa düğün takılarıylamı dedim düğün takılarınıu unut ailem onu bize vermez ded yaaa eee dedim biz ne yapacaz hem ailen o parayı ne yapacak dedim düğün masrafı nı ödeyecekler dedi e tanmam eşyalarda düğün masrafı yok onlara karışmıycaklar mış dedi ya aaltınları paraları alıp bizi ortada bırakacaklar ya allahım ne yapam ben iyce çocuktanda soğuttular bunlar ya hem parayı alacaklar hem masraf ödemeyecekler ya sizce doğrumu alırmı erkek tarafı kafayı yiyecem yaaa
öle yapacam da bide yeni olarak ne öğrendim biliyomusun nişanlımla yeni konuştuk hayatım eşya bakalım dedim artık ne yapam oda tamam dedi bende deim peşinmi öderiz yoksa düğün takılarıylamı dedim düğün takılarınıu unut ailem onu bize vermez ded yaaa eee dedim biz ne yapacaz hem ailen o parayı ne yapacak dedim düğün masrafı nı ödeyecekler dedi e tanmam eşyalarda düğün masrafı yok onlara karışmıycaklar mış dedi ya aaltınları paraları alıp bizi ortada bırakacaklar ya allahım ne yapam ben iyce çocuktanda soğuttular bunlar ya hem parayı alacaklar hem masraf ödemeyecekler ya sizce doğrumu alırmı erkek tarafı kafayı yiyecem yaaa
ya kızlar 2 snelik nişanlıyım yakında düğünüm var ama kaynanam gelipte ne eksiğin var ne alıncak sana diye sormuyo o sormayıncda ben söyleyemiyorum ondan bekliyorum ama onun derdi çalgıcı tutmak kadın geldi düğün konuşmaya bi çalgıcıdan söz etti başka ne alacandan ne yapacandan nede takacandan konuştu onlar sonraki iş diyo biz nişanlımla seviyoruz birbirimizi ama ailesi beni hafife almaya başladı nasılsa seviyo herşeye evet der diyo benim ailem çok üzülüyo niye üztüne düşmüyo bunlar senin diye ne yapcam bilemedim nişanlımda azı bağlandı sanki o beni seven koruyan adam gitti ana kuzusu geldi bu durunm ilişkimizide zedeliyo hep kavga ediyoz ne yapsam ben yaaaaa
ya kızlar 2 snelik nişanlıyım yakında düğünüm var ama kaynanam gelipte ne eksiğin var ne alıncak sana diye sormuyo o sormayıncda ben söyleyemiyorum ondan bekliyorum ama onun derdi çalgıcı tutmak kadın geldi düğün konuşmaya bi çalgıcıdan söz etti başka ne alacandan ne yapacandan nede takacandan konuştu onlar sonraki iş diyo biz nişanlımla seviyoruz birbirimizi ama ailesi beni hafife almaya başladı nasılsa seviyo herşeye evet der diyo benim ailem çok üzülüyo niye üztüne düşmüyo bunlar senin diye ne yapcam bilemedim nişanlımda azı bağlandı sanki o beni seven koruyan adam gitti ana kuzusu geldi bu durunm ilişkimizide zedeliyo hep kavga ediyoz ne yapsam ben yaaaaa
Canım bu durum bana eskiyi hatırlattı inan aynı desem yeri var gerçekten içim çok yandı böyle bir olayla daha karşılaşınca...bundan 2 sene önce ablamın başından geçmişti böyle bir olay ve çok yıpranmıştık bunların arkası kesilmez güzelim böyle insanlar iyi niyeti aptalık ve saflık olarak adlandırırlar.asla terbiyeden ve saygıdan anlamazlar.nişanlının böyle davranması ileriyi zaten sana göstermiş oluyor.sen evlendikten sonra birde kaynanan o senin takılarını kendine takıp gezdiği günleride görürsün biz gördük 2 tane teneke parçasına bile tenezzül ettiler halbuki biz kız tarafı olarak bile onlardan çokça sayı fazlasını yaptık ama onlar anlamz canım .sadece gösteriş ve çalğı peşindelerdir.yemekli düğün yaptırıp 7 milyara salon bile tuttururlar ama asla suya sabuna dokumazlar böyle insanlar var geçekten aramızda yaşıyanmalesfki bazen denk geliyoruz..ama şimdi ablam başka biriyle evli vede çok mutlu..ya baktımda daha onların yarattığı enkazın etkisindeyim ve çok negatif yazmışım..benim yazdıklarım olucak illaki olucak demiyorum tabiki ama kulağına küpe olsun derim..inanki üzülmeni istemem....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?