- 16 Şubat 2016
- 383
- 13.407
- 188
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek tarafında olur benim bildiğim yani hep öyle gördüm yada iki düğün yapıyorlar kına genelde kızda oluyor zaten düğünün masrafları erkeğe aittirMerhaba kk
Evet düğün hangi tarafta olur ? uzun zamandır bu içime dert oldu
Bizim ailede akrabalar arasında düğün hep kız tarafında olur, kimle konuştuysam sevgilimde dahil öyle şeymi olur erkek tarafında düğün olur diyor
Dogrusu varmı bunun yoksa herkesin kendi görüşümü ?
aileleri hiç karıştırmayacagız düğün masrafına ama şöyşr bi durum var mesela abimi evlendirdik yakın zamanda her masrafı babam karşıladı ama yine de düğünü kız evinde yaptık yani bizim düşüncemiz bu yöndeydi ama kimle konuşsam erkek tarafında olur diyor.
Merhaba kk
Bizim ailede akrabalar arasında düğün hep kız tarafında olur, kimle konuştuysam sevgilimde dahil öyle şeymi olur erkek tarafında düğün olur diyor
adet erkek tarafında olmasıdır.
ama eskiden zaten çok gurbete gelin verilmiyormuş, gurbet dedikleri de 2 uzaktaki köy oluyormuş :)
şimdi farklı şehirde ise aileler 2 farklı düğün yapılabiliyor, özellikle iki tarafın da davetlisi çok ise.
aynı şehirde olacaksa düğüne ev sahipliğini erkek tarafı yapıyor bizim memlekette, kız tarafı da kınaya ev sahipliği yapıyor, ama bunlar ufak detaylar, sonuçta evlenen çift bir aile oldukları için ikisi de onlar için olunca kimin ev sahibi olduğunun önemi yok.
Evet egede erkek tarafında oluyo.. diğer yerleri bilemiyorum ama türkiye geneli genelde bu şekilde duyuyorum hepManisalıyım ben,burada erkek tarafında olur.![]()
Canim nişan kiz tarafinda , düğün ise Erkek tarafinda olurMerhaba kk
düğün parasını kim veriyosa onun tarafında olur![]()