- 23 Temmuz 2009
- 3.639
- 8.253
- 773
Haklısınız aslında. Ama altın verme işinden eminim. Bi akraba var mesela kv 3 torununada altın taktı. E o kişi 2 elbise alıp gelir mi hiç. Bebek görmeye geldiler ama ya para yada elbise verdiler. Eşimin dayısı mesela 30 tl verdi, diğeri 50 tl. eşime sordum annen altın takmadı mı zamanında diye. Annem 30 tl vermez takmıştır dedi. Belki ayrı vermişlerdir ozaman dedim evet dedi.
Gene dediğinize çıkıyor emin değilim ama 3 tane altın taktığı kişide takmıştır bence..
size bebek görmeye gelip,30 lira ve 50 lira verdilerse,o kadar vermişlerdir.ayrıca kayınvalideye altın vereceklerinin sanmıyorum.altın takan inan niye ayrıca çıkarıp,30 lira versin ki.eşiniz yanlış biliyor olabilir bence, kayınvalideniz de onlara takmamıştır.varsayımlar üzeriden konuşarak bir yere varamazsınız.açıkça sorun kayınvalideye,sen onlara altın takmış mıydın,onlar sadece 30 lira verdiler de diyin.
küçük bir not:ben asla böyle birşey yapmam,kaldı ki,oğlumun düğün cd.sini bile seyretmedim ne takmışlar diye.gücümün yettiğince,altınımı alır giderim.isterse karşı taraf 10 lira taksın.maksat,karşılıklı alışveriş değil,evlenen çifte yardımdır.