düğün oldu ama bende istek gitti :((

kızlar cok pardon elli mesajı doldurmam gerek 000

50 mesajı doldurmanız gerek diye forumu çöp haline getiremezsiniz. ilgi alanlarınıza giren konulara girip dogru duzgun yorum yaparsanız hem post kasarsınız hemde insanların konusunu sabote etmis olmazsınız.

kızlar tam olarak evlenmedim 2 düğünüm olacak biri oldu dinende nikahlıyız. neyse ben evime geldim müstakbel eşimde geldi o benimle yaşamıyor ailesinin yanında şuan. buradaki düğünde bitince birlikte yaşayacağız inşallah. neyse canımı sıkan bir hal var. önceden nişanlımı arzuluyordum istekliydim. ama düğünden sonra puffff herşey uçtu gitti. ne oldu anlayamadım eşim diyeyim artık istekli ama bende tık yok. adam sarılıyor öpüyor içimden birşey gelmiyor. biraz denemede yapdık yatak odası konusunda. ama başarısızdı. böyle şeyler yaşayacağımı inanın düşünmezdim. kasıldım sonra ağlamaya başladım hiçbirşey yapamıyorum konsantre olamıyorum. ee ne olacak böyle kızlar. canım sıkıldı. eşim boşver geçer 2. düğünden sonra rahatlarsın diyor ama ben olayları algılayamıyrum. bu durum hakikaten kötüymüş. ben ağrı eşiği yüksek pek korkmayan biriydim ama olmuyor. inanılmaz derecede zorlanıyorum.

Öncelikle hayırlı olsun Allah bi yastıkta kocatsın..yazdıklarınızı okuyunca kendimi gördüm evlendiğim gece bende aynı şekilde olmuştum..Hatta ilk gece bende korkudan,stresten, yapamadım...Eşim anlayış gösterdi sağolsun kendimi toparladım sonraki günlerde oldu...İlk zamanlar vücutun yeni haline alışana kadar biraz zorluklar oluyor ben biraz zorluk çektim ilk zamanlar istemiyodum eşimi , hatta ben üstüne birde balayı sistiti olmuştum..sonra herşey zamanla geçti...Eşin sana yaklaştığında yine olmayacak yine kasılıcam vb düşüncelerinden sıyrıl böyle düşünürsen konsantre olamazsın...Bu herkesin başına geliyor sadece senin değil o yüzden konsantre ol herşey güzel olucak diye düşün sonuçta sevdiğin adam...

Kesinlikle stres heyecan gibi duyguları düğün zamanı yoğun yasamaktan bu sıkıntı. Kendimden biliyorum kasilip kalmistim. Sakın moralini bozup da inadina üstüne gitme bu durumun yani illa o gün olacak diye düşünme ben o yanlışı yaptım sonra balayina gidince kendi haline birakmaya karar verdik ohh mis gibi tatilimizi yapip tum stresimizi attik ustumuzden son günü de gerçekleşti malum olay:17:

Geçici bir dönem kafana takıp da güzel gunlerini burnundan getirme.

Seni çok iyi anlıyorum..
Ben evleneli 10 ay oldu..
Nişanlıyken çok istekliydim..
Evleninince istek bitti..
Ben de anlamıyorum nedenini..
Burada konu açıp sordum..
Sağolsun 2 kişi cevap verdi.. Demek ki cinselliği bilmeyen çok kadın var..
Zamanla daha iyi olacakmış..
Zamanla zevk alacakmışım..

Cinselliği öğrenemedim hala..
Cinsellik bana cazip gelmiyor.
Böyle giderse ileride yine konu açacağım...
Senin konun iyi oldu, umarım bilenler anlatır bize...

Seni çok iyi anlıyorum..

bugün biraz istekliydim. eşime söyledim oda hemen hazırlandı ön sevişmeyide uzun tuttu ama yine olmadı :( birkaç kez denedik sonra ben yorgunum dedim içimden sadece uyumak geldi adamı öylece bıraktım. neyse devam devam devam.

bugün biraz istekliydim. eşime söyledim oda hemen hazırlandı ön sevişmeyide uzun tuttu ama yine olmadı :( birkaç kez denedik sonra ben yorgunum dedim içimden sadece uyumak geldi adamı öylece bıraktım. neyse devam devam devam.

Istek olsa da zevk olmuyor..
Yani bende böyle..
Çok sıkıntı veriyor bana bu durum..
Doktora gitmeyi bile düşünüyorum..

Istek olsa da zevk olmuyor..
Yani bende böyle..
Çok sıkıntı veriyor bana bu durum..
Doktora gitmeyi bile düşünüyorum..

valla ben cinsellikten çok zevk alacağımı düşünmüştüm. şuan durum pek iç açıcı değil. eğer cinsel hayat böyleyse harbiden boşmuş.

valla ben cinsellikten çok zevk alacağımı düşünmüştüm. şuan durum pek iç açıcı değil. eğer cinsel hayat böyleyse harbiden boşmuş.

kafana takma kendini rahat bırak... söylemesi kolay diceksin ama inan kastıkça olmuyor. Zaten her birliktelikten çoook zevk alacaksın diye bi kaide yok.. .ben de çok zor zevk alıyorum. ama geçen gece 4te bi uyandım ki... neyse devamını anla illa ki belli saatlerde olacak diye de şart yok.

Nihayet benim gibi düşünen bir insan evladı gördüm burada..
Benim araştırmalarıma göre kadınlar 30lu yaşlarında çok hissediyormuş..
Ben 24 yaşındayım, 6 yıl böyle geçer mi bilmiyorum..
Eşimi çok seviyorum..
Hep onunla evleneceğim günü bekledim..
Her şey güzel de cinsellik benim için hissis bir şey..
TV'de gördüğüm duygusal şeylere ağlamak bile daha hisli benim için.....

Cinsellik bu değildir, biz bilmiyoruz arkadaşım..
Ve gördüğüm kadarıyla insanlar bunu itiraf edemiyorlar...
Bizim gibi bilmeyenler elbette vardır..
Ama suskunlar..

hala ilişkiye giremdik :( çok üzülüyrum isteğimiz bugün vardı 1 parmak girdirdi. ama p...s giremedi. kasıldım itiyotum ağlıyorum ne kadar zor bu işler. üstüne üstlük tartıştık offf Allahım bugünler ne olur geçsin yatağımızda da mutlu olalım.

kızlar tam olarak evlenmedim 2 düğünüm olacak biri oldu dinende nikahlıyız. neyse ben evime geldim müstakbel eşimde geldi o benimle yaşamıyor ailesinin yanında şuan. buradaki düğünde bitince birlikte yaşayacağız inşallah. neyse canımı sıkan bir hal var. önceden nişanlımı arzuluyordum istekliydim. ama düğünden sonra puffff herşey uçtu gitti. ne oldu anlayamadım eşim diyeyim artık istekli ama bende tık yok. adam sarılıyor öpüyor içimden birşey gelmiyor. biraz denemede yapdık yatak odası konusunda. ama başarısızdı. böyle şeyler yaşayacağımı inanın düşünmezdim. kasıldım sonra ağlamaya başladım hiçbirşey yapamıyorum konsantre olamıyorum. ee ne olacak böyle kızlar. canım sıkıldı. eşim boşver geçer 2. düğünden sonra rahatlarsın diyor ama ben olayları algılayamıyrum. bu durum hakikaten kötüymüş. ben ağrı eşiği yüksek pek korkmayan biriydim ama olmuyor. inanılmaz derecede zorlanıyorum.

canım yanlış anlayacaksın belki ama yinede söyleyim
tek çözüm var oda psikoloj.

abimin eşinde yaşadık bizde benzer bi durumu aslında kadın doğuma gitti onlar sevketti psikologa.

Konunun tamamını okumadım ama korkuyomusun...

Çok fazla kafanıza taktığınız için olmuyor olabilir mi acaba?
Sanki illa olması lazım düşündesiniz gibi geldi.
Rahat olmanız lazım, kendiniz stres altındayken karşı tarafada yansır ve istenilen durum gerçekleşmez.
Rahatlatıcı bir müzik açın ve hemen sonuca gitmeyin, aklınızdanda 'bugün bitmesi gerek' düşüncesini atın ve anı yaşayın.
Hep aklınızda olursa kafanızı veremezsiniz ve psikolojik anlamda başlamadan biter zaten.

Seni çok iyi anlıyorum..

bedenlerimizi yeteri kadar tanımadığımızdan kaynaklanıyo

bende geç anladım

canım yanlış anlayacaksın belki ama yinede söyleyim
tek çözüm var oda psikoloj.

abimin eşinde yaşadık bizde benzer bi durumu aslında kadın doğuma gitti onlar sevketti psikologa.

Konunun tamamını okumadım ama korkuyomusun...

ben hayatım boyunca ağrıya acıya iyi dayanan biriydim. çıtkırıldım biri değilim. kendi bedenime acımam. ama ilişki esnasında bacaklarım kaskatı oluyor elim ve bacakları eşimi sirekli itiyor. özellikle belden aşağım gerildimi orada herşey bitiyor. deneyelim dedik. yine olmadı bu siteden vajinusmus egzerzisi okduk eşimle ama o bunlara inanmıyor ne var sık dişini biraz abartıyorsun demeye başladı. neyse ben illkaki parmak egzerzisi yapalım dedm. millet günlük 1 boğum parmakla başlamışlar ben eşimin orta parmağının tamamını girdirdim. ilk önce girişte yanma oluyordu sonra rahatladım eşi,m bana uyunca dur dediğimde durdu ben nefes alıp verip, ıkındım sonra içimdeki ağrı azaldı yavaş yavaş girdirdim. ama p.. s işi olmadı yine eşimde aşırı istekli illaki bugece olsun yeter demeye başladı hafiften atıştık. canım fena halde sıkışıyor. psikologa gitmeyi kesinlikle düşünüyorum.

Bende ayni sorunu yasadim yeni evliyken ve hamile kaldigimda esimle birlikte olmadigim icin dogumdan sonra yine zorlandim.tamamen psikolojik.psikologa gitmen gerek bence canim.esinle birlikte.daha fazla birbirinizi yipratmadan.

Seni çok iyi anlıyorum..

valla ayni sende ben gibisin sevmiyorum cinselligi nefret ediyorumm bende:50: sebebi hormonel mi psikolojik mi esimden kaynakli mi bilemedim:5: 4 senelik evliyimbenim talep ettigim pek olmamistir:5::5:bende diyodum ben gibi var midir aceba

Canımm hiç dert etme olur öyle. Sonra açılınca sen bile şaşırıcan. İlk evlenince herkese olan bir şey. Ben de birkaç ay yapamadım. Yapamayınca da iyice soğudum nefret ettim. Bunu zorunluluk olarak görme öncelikle. Bir de çok gevşemen stresten uzak olman lazım. 2. düğünü geçir bakalım. Yerleşin evinize :)

Öncelikle alkol kullanıyor musun? Kullanıyosan bu işini kolaylaştırır :)

Yine sitede zeytinyagı ile vajinismusu yenenler diye bir topik var. Orayı oku canım. Bana çok yardımcı oldu. Tavsiye ederim.

yapabildiğimi gördükçe istek günden güne arttı :)

benim aklım ikinci düğünde hala sizin oralarda ayrı zamanlar da ayrı düğünler mı oluyo:17:

Canımm hiç dert etme olur öyle. Sonra açılınca sen bile şaşırıcan. İlk evlenince herkese olan bir şey. Ben de birkaç ay yapamadım. Yapamayınca da iyice soğudum nefret ettim. Bunu zorunluluk olarak görme öncelikle. Bir de çok gevşemen stresten uzak olman lazım. 2. düğünü geçir bakalım. Yerleşin evinize :)

Öncelikle alkol kullanıyor musun? Kullanıyosan bu işini kolaylaştırır :)

Yine sitede zeytinyagı ile vajinismusu yenenler diye bir topik var. Orayı oku canım. Bana çok yardımcı oldu. Tavsiye ederim.

yapabildiğimi gördükçe istek günden güne arttı :)

2. düğünde bitti artık 15 günlük evli bir çiftiz. zeytinyağı denedim ama eşimle beceremedik. bugün kayganlaştırıcı kullandım gerçi eşim okşarken ıslanmada gayet iyi düzeyde oldu bu beni rahatlattı yani kısa sürede bu işi çözebilirim gibime geliyor. elşimde de hata görüyorum ama o bunu kabul etmiyor. o illaki p..s şak diye girsin istiyor bense bunu beceremiyorum sonra ondaki istek gidiyor bence az az girdirmeli gerçi p...s başıda girmişti önceden ama yarısını bile girdiremedim. alkolu balayında aldım ama olmadı. deneyecek kadar ayık değildim.

Back
X