kızlar tam olarak evlenmedim 2 düğünüm olacak biri oldu dinende nikahlıyız. neyse ben evime geldim müstakbel eşimde geldi o benimle yaşamıyor ailesinin yanında şuan. buradaki düğünde bitince birlikte yaşayacağız inşallah. neyse canımı sıkan bir hal var. önceden nişanlımı arzuluyordum istekliydim. ama düğünden sonra puffff herşey uçtu gitti. ne oldu anlayamadım eşim diyeyim artık istekli ama bende tık yok. adam sarılıyor öpüyor içimden birşey gelmiyor. biraz denemede yapdık yatak odası konusunda. ama başarısızdı. böyle şeyler yaşayacağımı inanın düşünmezdim. kasıldım sonra ağlamaya başladım hiçbirşey yapamıyorum konsantre olamıyorum. ee ne olacak böyle kızlar. canım sıkıldı. eşim boşver geçer 2. düğünden sonra rahatlarsın diyor ama ben olayları algılayamıyrum. bu durum hakikaten kötüymüş. ben ağrı eşiği yüksek pek korkmayan biriydim ama olmuyor. inanılmaz derecede zorlanıyorum.
Pek normal bir durum değil , korkmak ayrı , soğumak çok çok ayrı bir durum ? Böyle heyecanlı en keyif alacağın zamanda ? Hadi 3,4 yıllık evli biri için normal de .,