• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün olmadan bir nefes gitti

Nilu12

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2022
3.823
37
53
Herkese Selam!ben buraya ailemi görmek istediğimden düğünümüz olacağından yazmıştım.Çok kötü bir şey oldu.Amcamın oğlunun dayısının 19 yaşlı oğlu trafik kazasında hayatını kaybetti 😢akla gelmeyen başa geliyor.dünden şoktayım Allah rahmet eylesin 🤲🏻 Şöför o değildi 3 kişilerdi,arkada oturmasına rağmen bir tek bu oğlan hayatını kaybetti:(((.düşünüyorum da bu sadece Allah’ın işi.neden acaba niye o öldü niye düğüne bir engel çıkmalıydı ?!zavallı çocuk hayatından oldu..konuyu bdv’e onun için yazdım ki konu açmıştım sonuna geleyim diye…düğün hiç bilmiyorum olacak ya olmayacak 40 Haziran 13’te bitiyor(((takdiri ilahi

Herkese Selam!ben buraya ailemi görmek istediğimden düğünümüz olacağından yazmıştım.Çok kötü bir şey oldu.Amcamın oğlunun dayısının 19 yaşlı oğlu trafik kazasında hayatını kaybetti 😢akla gelmeyen başa geliyor.dünden şoktayım Allah rahmet eylesin 🤲🏻 Şöför o değildi 3 kişilerdi,arkada oturmasına rağmen bir tek bu oğlan hayatını kaybetti:KK43:((.düşünüyorum da bu sadece Allah’ın işi.neden acaba niye o öldü niye düğüne bir engel çıkmalıydı ?!zavallı çocuk hayatından oldu..konuyu bdv’e onun için yazdım ki konu açmıştım sonuna geleyim diye…düğün hiç bilmiyorum olacak ya olmayacak 40 Haziran 13’te bitiyor(((takdiri ilahi
Vefat eden gençmiş Rabbim ailesine sabır versin. Ancak akraba olarak size çok yakın değil. Dıdının dıdısı

Çok üzüldüm çocuğa, rabimmm ailesine sabır versin.en büyük sabrı.

Siz o kadar anlamsız cümleler kurmuşsunuz ki ne dediğiniz anlaşılmıyor. Daha düzgün bir şekilde konuyu anlatırmısınız.
Nilüfer Türkiye'li değil, yabancı ülkeden gelin gelmiş dilimize çok fazla hakim değil.

Dügün kimin peki sizin ise yengenizin yeğeni yani cok da yakin değil ama yengenizle nasıl bir iliskiniz var anneniz gibi değerli biriyse bilemiyorum

Herkese Selam!ben buraya ailemi görmek istediğimden düğünümüz olacağından yazmıştım.Çok kötü bir şey oldu.Amcamın oğlunun dayısının 19 yaşlı oğlu trafik kazasında hayatını kaybetti 😢akla gelmeyen başa geliyor.dünden şoktayım Allah rahmet eylesin 🤲🏻 Şöför o değildi 3 kişilerdi,arkada oturmasına rağmen bir tek bu oğlan hayatını kaybetti:KK43:((.düşünüyorum da bu sadece Allah’ın işi.neden acaba niye o öldü niye düğüne bir engel çıkmalıydı ?!zavallı çocuk hayatından oldu..konuyu bdv’e onun için yazdım ki konu açmıştım sonuna geleyim diye…düğün hiç bilmiyorum olacak ya olmayacak 40 Haziran 13’te bitiyor(((takdiri ilahi
Allah rahmet eylesin çok genç ailesine güzel sabırlar versin Rabbim.

Konuda ne demek istediğiniz anlaşılmıyor . Düğün kimin, ne zamandı ki ertelendi vs vs...

Ayrıca gencecik bir ölüm varken buraya konu açıp düğün ertelendi diye dertlenmeniz çok hoş olmamış bana göre.

Allah rahmet eylesin çok genç ailesine güzel sabırlar versin Rabbim.

Konuda ne demek istediğiniz anlaşılmıyor . Düğün kimin, ne zamandı ki ertelendi vs vs...

Ayrıca gencecik bir ölüm varken buraya konu açıp düğün ertelendi diye dertlenmeniz çok hoş olmamış bana göre.
Düğün sebebiyle 2 yıldır görmediği ailesini görmeye gelme imkanı olacakmış. Düğün kuzeninin düğünüymüş. Sanırım vefat eden genç düğünü olacak kişinin kuzeni. Bu durumda düğün ertelenir, ben de Türkiye'ye ailemi görmeye gelemem demek istiyor. Yurt dışında yaşayan bir üye

Düğün sebebiyle 2 yıldır görmediği ailesini görmeye gelme imkanı olacakmış. Düğün kuzeninin düğünüymüş. Sanırım vefat eden genç düğünü olacak kişinin kuzeni. Bu durumda düğün ertelenir, ben de Türkiye'ye ailemi görmeye gelemem demek istiyor. Yurt dışında yaşayan bir üye
Açıklayıcı oldu teşekkürler . Eski konu açılmış galiba ama herkes bilmiyordur .

Anlamadım ne alaka yengenin dıdısı yani? Sizin akrabanız değil? Allah rahmet eylesin haber çok üzücü 😓 sabır versin ailesine de sizi bağlayan kısmı pek çözemedim açıkçası
Ben amcamın oğlu kısmını okudum başta o şekilde tabi ki uygun olmazdı da dıdısı gibi yani

Back
X