- 18 Şubat 2023
- 2.889
- 2.740
- 63
- 35
Bu Rusya'daki uyemiydi.Başınız sağolsun nilüfer, umarım taziyeye yollar o felaket aile seni.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu Rusya'daki uyemiydi.Başınız sağolsun nilüfer, umarım taziyeye yollar o felaket aile seni.
etrafındakiler eşinin ve senin ailen gibiyse zaten taş devri ile islamiyetin cahiliye devri arası bi yerden gelmiş olmalılar. o tarz insanlardan da mantık beklenmez. ama kendin için bir şey yapmam gerekiyor artıkEvet içimi döküyorum şuraya,sizler beni görmüyorsunuz.ama kime söylesem etrafımdakilerden kimse “boşan”demiyor bana
Yaşadığın aile ve toplum yapısını en iyi sen biliyorsun, neden boşan demediklerini de.Evet içimi döküyorum şuraya,sizler beni görmüyorsunuz.ama kime söylesem etrafımdakilerden kimse “boşan”demiyor bana
Evet oBu Rusya'daki uyemiydi.
Oğlan akşamı eve gitmemiş,kötü çocuklara bulaşmıştı ,arabayı kendisi kullanıyormuş,sonra inmişler arabadan öbürü geçmiş öne öbürü kullanmış.bu da çok ihtimal uyuyormuş.araba kanala aşmış bir tek bu çocuk hayatını kaybetmiş ağaç düşmüş üstüne (( kendi hatası doğru ama Allah canını almaya bilirdi.neyse Allah günahlarını affetsin olan anne babaya oldu zatenEmniyet kemeri takılı olmadığına ve hız sınırlarının üstünde gidildiğine eminim. Ondan sonra Allah istedi, o yaptı bu yaptı oluyor. Ön koltukta oturanlara bir şey olmadığına göre onlar kemer takmışlar. Olan ölene olmuyor geride kalan annesine oluyor. Görümcemin en yakın arkadaşının annesi oğlumu koymayın buraya diye feryad edip mezara kendi atlamıştı cenazede. Hayatım boyunca o kadar acı üzüntü duyduğum bir şey daha olmadı. Ailece görüştükleri için ben de tanıyordum kadını ama artık tanımıyorum çünkü aklını kaybetti. Yaz kış kıyafet alıyor vefat eden oğluna. Emniyet kemerlerine öyle bir ayar getirilse de takmadan araç hareket etmese. Öyle alttan takma falan değil, göğsün üzerinden takmadığında araba çalışmasa.
Bunun haricinde siz kaos seviyor olabilir misiniz? Hayatınızda hiç bir şey istediğiniz gibi gitmiyor ama siz bir şeyler yapıp harekete geçmek yerine devamlı sızlanıyorsunuz. En son şikayetiniz "gidemiyorum uçak biletimi almıyorlar alsalar da dönüş günümü seçemiyorum"du. Evli veya bekar bu yaşa gelmiş bir kadın niye hayatının idaresini başkalarına verir, verdikten sonra da niye her şeyi şikayet eder? O onu yapmıyor bu şunu yapmıyor öyle söylüyor... Annemi babamı görmek istiyorum, şu tarihlerde gidip döneceğim, bitti.
Bu platformun amacı yardımlaşma. İnsanlar dertlerini yazıp fikir tavsiye veya yol gösterilmesini istiyor. Farklı bakış açıları görüyorlar. Siz neredeyse her hafta bir konu açıp o olmadı bu olmuyor diye yazıyorsunuz. En basit bir şeyde bile koca ve kocanın ailesi karar veriyor siz de kendinizi yok saydırıyorsunuz.
Size yorumlar yapılıyor ama hiç bir şey değişmediği gibi yeni dertlerle geliyorsunuz. Evet haklı olarak okuma geç diyeceksiniz ve ben de artık öyle yapacağım.
Ama Ruslar da öyle söylemiyorlar bir şans daha ver diyorlaretrafındakiler eşinin ve senin ailen gibiyse zaten taş devri ile islamiyetin cahiliye devri arası bi yerden gelmiş olmalılar. o tarz insanlardan da mantık beklenmez. ama kendin için bir şey yapmam gerekiyor artık
Girme o halde üyenin konusuna ? Sen sıkıldın diye kızın üyeliği mi iptal edilsinÖlen gence çok üzüldüm.. ama ben artık bu konudan da bu üyeden de cok sıkıldım...
Allah var etsin sizin gibileriGirme o halde üyenin konusuna ? Sen sıkıldın diye kızın üyeliği mi iptal edilsin
Dıdısının dıdısı niye söylüyorsunuz?insan işte!genç çocuk.vallah şu ölümler beni çok üzüyor ya nasıl olacak bu iş son günlerde pek çok genç hayatla vedalaştıAnlamadım ne alaka yengenin dıdısı yani? Sizin akrabanız değil? Allah rahmet eylesin haber çok üzücüsabır versin ailesine de sizi bağlayan kısmı pek çözemedim açıkçası
Ben amcamın oğlu kısmını okudum başta o şekilde tabi ki uygun olmazdı da dıdısı gibi yani
Dıdının dıdısı niye diyorsunuz ya?!insan işte!üzülmemek elde değil.resimlerini görüp öyle üzülüyorum ki .dıdımın dıdısı olsa da ben o acıyı tüm kalbimle hissediyorumVefat eden gençmiş Rabbim ailesine sabır versin. Ancak akraba olarak size çok yakın değil. Dıdının dıdısı
Sıkıldıysan sana söyledim go out lütfenÖlen gence çok üzüldüm.. ama ben artık bu konudan da bu üyeden de cok sıkıldım...
Nasıl bir mantık bu? Sırf düğün iptal olsun diye mi gencecik bir çocuğun öldüğünü düşünüyorsunuz? Çok mu önemlisiniz evrende ? 40 ı çıkacağı güne kadar hesaplamışsınızHerkese Selam!ben buraya ailemi görmek istediğimden düğünümüz olacağından yazmıştım.Çok kötü bir şey oldu.Amcamın oğlunun dayısının 19 yaşlı oğlu trafik kazasında hayatını kaybettiakla gelmeyen başa geliyor.dünden şoktayım Allah rahmet eylesin
Şöför o değildi 3 kişilerdi,arkada oturmasına rağmen bir tek bu oğlan hayatını kaybetti
((.düşünüyorum da bu sadece Allah’ın işi.neden acaba niye o öldü niye düğüne bir engel çıkmalıydı ?!zavallı çocuk hayatından oldu..konuyu bdv’e onun için yazdım ki konu açmıştım sonuna geleyim diye…düğün hiç bilmiyorum olacak ya olmayacak 40 Haziran 13’te bitiyor(((takdiri ilahi
E düğünü iptal et o zaman? Sorun yokDıdının dıdısı niye diyorsunuz ya?!insan işte!üzülmemek elde değil.resimlerini görüp öyle üzülüyorum ki .dıdımın dıdısı olsa da ben o acıyı tüm kalbimle hissediyorum
Yürü git Allah aşkına ben ne diyorum sen ne diyorsun dikkatli okuNasıl bir mantık bu? Sırf düğün iptal olsun diye mi gencecik bir çocuğun öldüğünü düşünüyorsunuz? Çok mu önemlisiniz evrende ? 40 ı çıkacağı güne kadar hesaplamışsınız
Düğün benim değilE düğünü iptal et o zaman? Sorun yok
Evet çok önemliyim evrende.başka diyeceğin bir şey var mı ?!Nasıl bir mantık bu? Sırf düğün iptal olsun diye mi gencecik bir çocuğun öldüğünü düşünüyorsunuz? Çok mu önemlisiniz evrende ? 40 ı çıkacağı güne kadar hesaplamışsınız
Benim düğün olduğu yıl 3 kişi öldü.ikisi yaşlı,diğeri 21 yaşlı gençtiNasıl bir mantık bu? Sırf düğün iptal olsun diye mi gencecik bir çocuğun öldüğünü düşünüyorsunuz? Çok mu önemlisiniz evrende ? 40 ı çıkacağı güne kadar hesaplamışsınız
Biri benim dedem,biri oğlanın dedesi,öbürü oğlanın amcasının oğlu,benim sınıf arkadaşımBenim düğün olduğu yıl 3 kişi öldü.ikisi yaşlı,diğeri 21 yaşlı gençti