• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün olmadan bir nefes gitti

Konu bulmaca gibi biseye dönüştü siz iptal etsinler istiyorsunuz etmiyorlar bunun için konu açtınız sanırım
Ben onun için konu açtım ki ,günler önce buraya yazmıştım düğün için vatanıma gideceğim.şimdi bu olay çıktı hiç yoktan…

Ah anladım şimdi tabi ki hoş olmaz sizin sandım ben onun bizzat yakını oluyor daha çok.. üzücü :KK43:
Ya beni çok üzüyor şu ölümler ben nasıl dayanacağım şu ölümler karşısında ?!o çocuğu ben küçükken görmüştüm,ne ara büyüdü de öldü 😢

Dıdının dıdısı niye diyorsunuz ya?!insan işte!üzülmemek elde değil.resimlerini görüp öyle üzülüyorum ki .dıdımın dıdısı olsa da ben o acıyı tüm kalbimle hissediyorum
Ben önce sizin düğününüz sanmıştım. Diğer konunuza bakınca hatırladım. Bu durumda gidemezsiniz sanırım. Heö vefat edene hem de gidemediğinize üzülmeniz normal. Inşallah gitme imkanınız olur tekrar

Ben önce sizin düğününüz sanmıştım. Diğer konunuza bakınca hatırladım. Bu durumda gidemezsiniz sanırım. Heö vefat edene hem de gidemediğinize üzülmeniz normal. Inşallah gitme imkanınız olur tekrar
Evet ben her halde eninde sonunda gideceğim ama o ölen geriye dönmeyecek .ne acı ya …

Back
X