DUGUN OLMADAN BOSANDİM DİYE AYİP Mİ GUNAH Mİ?

Bikiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2018
32
8
1
33
Merhabalar.
Arkadaslarim beni gorucu usu bir erkekle tanistirmak istediler bidugunde gordum begendim tamam dedim. Cocukta tamam demis ben 26 cocuk 27yasinda.
Neyse biz mesajlasiyoruz 1haftadir filan ben daha once nisanlandim ve nikah yaptik fakat dugune 10gun varken ayrildik ve ilk celsede bosandik cunku ayni evde yasamadik tam bir evlilik yok diye mahkeme ayirdi. Vende durust davrandim ve bunu soyledim. Oda illa birsey olacak degil aramizda arkdasta olabilirz filan demeye basladi.
Ben birsey demedim agirima gitti cunku ayipli bir malmisim gbi hissettirdi bana.
Cvp bile vermedim 2saat sonra iyi geceler yazdi. Sabah her gun gunaydin yaziyordu bu sabah yazmadi. Sonra ben artik konusmayalim filan yazdim ona. O da sen beni yanlis anladin filab vs vs dedi ama bende net ol istemiyorsan soyle artik yeter dedim kendimi ifade edemiyorum dedi yani napsam size soruyorum. Kotu birseymi bu bana arkdas olalim diyor cok uzuldm ya ben mutlu olamiycakmiyim?

Yani beklememistir belki bu durumu.. Bana göre "acaba aileme ne derim" kafasini yaşıyor beyefendi. Sizin yerinizde olsam.bende alinirdim ama

Düğünün olsa ne olacak kuzum adamın zihniyeti bozuk belli ki. İsabet olmuş yani bence muhattap olma sen bı adamla ki ayrıca evlenmemişsin ki şimdi herkes eş durumu için nikah yapıyor ne olmuş yani nişan gibi o da iste aynı eve girmemişsin

Ama
cok uzuldum cok agladim agira gitti yani baya baya bu

Kafası karışmış olabilir biraz zaman tanıyın. Evet erkekler bu tarz konularda hassas ve kadina hemen etiketi yapıştırabiliyorlar. Yine de siz açık kapı bırakın belki yüz yüze gelince kendini daha farklı ifade eder

düşünmesi için biraz zaman verin bence. daha önce karşılaşmadığı ve ya düşünmediği bir durumdur muhtemelen. o da kendi kararını versin. tabii ki ayıplı mal falan değilsiniz ama bunlar hep yaşamsal tercihler. adam da kendi açısından bakıyor unutma. tercihlerini yadırgayamayız.

eskiden nişandan ayrılmış kızlar bile zor evlenirdi...

İyi bari adam kendini baştan belli etmiş. Sevinmeniz gerekir uzulmeniz değil. Umarım çok mutlu olursunuz.

eskiden nişandan ayrılmış kızlar bile zor evlenirdi...
ee?
-Bile- diyerek vurgulamak istediğiniz nedir
Çağın gerisinde kalmis olabilirsiniz lakin burda uzulen genc bir kadin varken yorumlarinizi cehalet üzerinden degil de daha saygili ve seviyeli yaparsak en azindan başkalarının üzülmesine yol acmayiz

Konu sahibi bacim uzulme sen hic,iyiki gormussun tabiki cok cok mutlu olacaksın. Ama doğru adamla bu hariç adam degil ki uzuldugune değmez.

İyide afallamış olamaz mı? Keşke yüzyüzwyken konuşsaydınız? Ya da empati kursan, sana deseki ben formalite evlilik yaptım, hemen normal konuya dönebilirmiydin? Bu kadar fevri olmamalısın, evt olmuş geçmiş ama bazen bazı hatalar yaparız ve biraz ceremesi olur mutlaka. Şimdi biraz sakinleş, su akar yolunu bulur. Eğer hakkında hayırlıysa olsun

iyide adam, seni aşağılayacak bir şey dememişki. Bence çok alıngansınız. Dürüst oldum saklamadım diyorsunuz da, ileride elbet duyulurdu ama bu aşamada telefonla söylemek pek uygun olmamış. Şimdi adamda bocalamıştır, neden boşandı acaba diye. Karşınızdaki aynı durumu yaşamış olsa bir durup frene basmaz mısınız?

Tanıdığım iki kişide aynı senin gibiydi. Onların nikah kıydıkları kişilerde tayin aldırmak için evlenmişler. Düğün olmadan boşanmışlar. Ben tanıdğımda ikisi de başkasıyla evlilerdi ve gayette mutlu evlilikleri var ikisinin de. Yani adamına denk gelmemişsin.

Aynı durum bende de var canım düğün olmadan nikah yaptık ve boşanma davasını bekliyoruz hakkımızda hayırlısı olsun gerçekten.zor bir durum yaşamayan anlamaz

Görücü usulü tanışılmış ve çok yeni herşey.

Bir kadın bir erkekle görüştüğünde erkek boşandıysa ya da nişanlısından ayrıldıysa muhakak neden ayrılmış öğren diye yazılmıyor mu burda?

Bence afallamış sadece. 10gün kala düğünden dönmek de önemli bir ayrıntı. Sizi tanıyarak öğrenecek zaman verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…