O yuzden mi arkadasta olabilirz dedi acaba?Önemsiz bir konu fakat istemeyebilir. Biraz zaman tanıyın.
cok uzuldum cok agladim agira gitti yani baya baya buDüğünün olsa ne olacak kuzum adamın zihniyeti bozuk belli ki. İsabet olmuş yani bence muhattap olma sen bı adamla ki ayrıca evlenmemişsin ki şimdi herkes eş durumu için nikah yapıyor ne olmuş yani nişan gibi o da iste aynı eve girmemişsin
Hiç üzülme canım benim ne olduğu çıkmış ortaya ayıp değil gübah değil evlenmiş boşanmışta olabilirsin o da ayıp değil günah değilAma
cok uzuldum cok agladim agira gitti yani baya baya bu
eskiden nişandan ayrılmış kızlar bile zor evlenirdi...Merhabalar.
Arkadaslarim beni gorucu usu bir erkekle tanistirmak istediler bidugunde gordum begendim tamam dedim. Cocukta tamam demis ben 26 cocuk 27yasinda.
Neyse biz mesajlasiyoruz 1haftadir filan ben daha once nisanlandim ve nikah yaptik fakat dugune 10gun varken ayrildik ve ilk celsede bosandik cunku ayni evde yasamadik tam bir evlilik yok diye mahkeme ayirdi. Vende durust davrandim ve bunu soyledim. Oda illa birsey olacak degil aramizda arkdasta olabilirz filan demeye basladi.
Ben birsey demedim agirima gitti cunku ayipli bir malmisim gbi hissettirdi bana.
Cvp bile vermedim 2saat sonra iyi geceler yazdi. Sabah her gun gunaydin yaziyordu bu sabah yazmadi. Sonra ben artik konusmayalim filan yazdim ona. O da sen beni yanlis anladin filab vs vs dedi ama bende net ol istemiyorsan soyle artik yeter dedim kendimi ifade edemiyorum dedi yani napsam size soruyorum. Kotu birseymi bu bana arkdas olalim diyor cok uzuldm ya ben mutlu olamiycakmiyim?
ee?eskiden nişandan ayrılmış kızlar bile zor evlenirdi...
Aynı durum bende de var canım düğün olmadan nikah yaptık ve boşanma davasını bekliyoruz hakkımızda hayırlısı olsun gerçekten.zor bir durum yaşamayan anlamazMerhabalar.
Arkadaslarim beni gorucu usu bir erkekle tanistirmak istediler bidugunde gordum begendim tamam dedim. Cocukta tamam demis ben 26 cocuk 27yasinda.
Neyse biz mesajlasiyoruz 1haftadir filan ben daha once nisanlandim ve nikah yaptik fakat dugune 10gun varken ayrildik ve ilk celsede bosandik cunku ayni evde yasamadik tam bir evlilik yok diye mahkeme ayirdi. Vende durust davrandim ve bunu soyledim. Oda illa birsey olacak degil aramizda arkdasta olabilirz filan demeye basladi.
Ben birsey demedim agirima gitti cunku ayipli bir malmisim gbi hissettirdi bana.
Cvp bile vermedim 2saat sonra iyi geceler yazdi. Sabah her gun gunaydin yaziyordu bu sabah yazmadi. Sonra ben artik konusmayalim filan yazdim ona. O da sen beni yanlis anladin filab vs vs dedi ama bende net ol istemiyorsan soyle artik yeter dedim kendimi ifade edemiyorum dedi yani napsam size soruyorum. Kotu birseymi bu bana arkdas olalim diyor cok uzuldm ya ben mutlu olamiycakmiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?