DUGUN OLMADAN BOSANDİM DİYE AYİP Mİ GUNAH Mİ?

Senin sıradan bir arkadaşa ihtiyacın yok

O da seninle konuşurken sıradan bir kız arkadaşı olarak bakmamıştır olaya, sevgili olalım diye düşünmüştür

Sen iyi ki baştan söyledin yarın öbür gün ona alışsaydın aşık olsaydın senin için üzülürdüm ama şuan iyi ki yapmışsın diyorum

Baştan tanıdın adamı bırak yol ver zaman harcamaya değmez

Ayıplı olan asla sen değilsin lütfen kendine güven ve böyle düşünme

Umarım hakettiğin kişi karşına en yakın zamanda çıkar

gördüğüm kadarıyla ülkemizde bayanlar çok modern olmuş, ama haberiniz olsun, erkekler o kadar modern değil...herkesin kuralları, ahlaki görüşleri farklı olabilir...sizlerle aynı görüşte olmak zorunda değil kimse...bazı bayanlara kalsa, hiç bir kural tanımaz şekilde yaşamak istiyorlar...biraz ülkemizin gerçeklerini görelim lütfen, nasıl bir kültürden geldiğimizi araştırın isterseniz...bu yazdıklarım konu sahibesi için değil, genel yazdım...

Ülkenizdekilere bayan değil de kadın diyecek olgunluğa eristiginiz takdirde sizin yorumlarınızı daha geniş pencereden degerlendirebilirim. (Yani hicbir zaman)

Ülkenizdekilere bayan değil de kadın diyecek olgunluğa eristiginiz takdirde sizin yorumlarınızı daha geniş pencereden degerlendirebilirim. (Yani hicbir zaman)
sanki karı demişim gibi yazmışsın:) cevabını tahmin edebiliyorum, elleriniz yorulmasın, sorun değil...

Konu sahibi sen doğrusunu yapmışsın.
Niye ağlıyorsun ki elin adamı için ?
Düğün yapıp boşanada bilirdin.
Canını sıkmaya değecek bir mevzu değil

Seni kırmadan söylemenin yollarını arıyor sen net bir şekilde ne hissettiğini söyle ve anladığım kadarıyla karşı taraf elalem ne der düşüncesinde böyle olan kişiler özgüveni olmaz çok üzülürsün asul sen ne ne düşünüyorsun en çok bu önemli

Tepkisini bellietmesine sevinin baska biri karsiniza cikar sizin ayrilmis olmanizla ilgilenmeyen baska birileri. Uzulmeyn hersey gecicibu hayatta...

Gorucu usulu tanistiginiz icin size araci olan kisinin bundan niye bahsetmedigini, ailesinin ne tepki verecegini dusunup afallamis olabilir. Uzerine gitmeyin. Daha yasiniz genc nasilsa. Daha kafa dengi, sizi anlayan, bu durumunuzu sorun etmeyecek biri cikar karsiniza. Ona da daha fazla yazip egosunu sisirmeyin. Isteyen kendi yazar zaten.

İnsanlar bazen hayatts şanslı olmayabilirler kötü şeyler yaşayabilirler ki sen yaşamamışsın ama yaşamışta olabilirdin ne önemi var ki koşulsuz sevmeyecekse gitsin

Yazmiyorum yazsada cvp vermem artik ama saskinim hem yaziyor hemde arkds oluruz diyor

Ben sizi anladım gerçek bir evlilik olmamış ancak evlenip boşansanız da yeniden evlenmek sevmek sevilmek sizin hakkınız evlenip boşanan kadınların hakkı. Ne yazık ki bu zihniyet üzücü kırıcı bir zihniyet bence iyi düşünün.

O erkekleri de yetistiren sizin zihniyetinizdeki kadinlar. Siz bu durumlarin ayip yada gunah olmadigini hele ki ahlaksizlik olmadigini vurgularsaniz erkeklerde o dusunce yapisiyla yetisir. Boyle kizlarda magdur olmaz.

Erkeklerin dusuncelerini biliyoruz. Kendileri her boku yiyor, ama eline el degmemis kucucuk kizlarla evlenmek istiyorlar. Bizi sasirtan kadinlarimizin da bu ulkemizin gercegi diyerek durumu normallestirmesi.

Erkeklerin dusuncelerini biliyoruz. Kendileri her boku yiyor, ama eline el degmemis kucucuk kizlarla evlenmek istiyorlar. Bizi sasirtan kadinlarimizin da bu ulkemizin gercegi diyerek durumu normallestirmesi.
ben erkekler öyle yapsın demiyorum, kadında olsa erkekte olsa bazı şeyler yozlaşmamalı zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…