- 7 Ağustos 2017
- 817
- 723
- 23
- 38
Bu bir suç mu yani sonuç olarak.kimse istemez tabiki böyle bir durumda olmayıeskiden nişandan ayrılmış kızlar bile zor evlenirdi...
suç değil tabiki ama, küçük bir olayda değil...aileyi tedirgin eder..Bu bir suç mu yani sonuç olarak.kimse istemez tabiki böyle bir durumda olmayı
gördüğüm kadarıyla ülkemizde bayanlar çok modern olmuş, ama haberiniz olsun, erkekler o kadar modern değil...herkesin kuralları, ahlaki görüşleri farklı olabilir...sizlerle aynı görüşte olmak zorunda değil kimse...bazı bayanlara kalsa, hiç bir kural tanımaz şekilde yaşamak istiyorlar...biraz ülkemizin gerçeklerini görelim lütfen, nasıl bir kültürden geldiğimizi araştırın isterseniz...bu yazdıklarım konu sahibesi için değil, genel yazdım...ee?
-Bile- diyerek vurgulamak istediğiniz nedir
Çağın gerisinde kalmis olabilirsiniz lakin burda uzulen genc bir kadin varken yorumlarinizi cehalet üzerinden degil de daha saygili ve seviyeli yaparsak en azindan başkalarının üzülmesine yol acmayiz
Konu sahibi bacim uzulme sen hic,iyiki gormussun tabiki cok cok mutlu olacaksın. Ama doğru adamla bu hariç adam degil ki uzuldugune değmez.
Ülkenizdekilere bayan değil de kadın diyecek olgunluğa eristiginiz takdirde sizin yorumlarınızı daha geniş pencereden degerlendirebilirim. (Yani hicbir zaman)gördüğüm kadarıyla ülkemizde bayanlar çok modern olmuş, ama haberiniz olsun, erkekler o kadar modern değil...herkesin kuralları, ahlaki görüşleri farklı olabilir...sizlerle aynı görüşte olmak zorunda değil kimse...bazı bayanlara kalsa, hiç bir kural tanımaz şekilde yaşamak istiyorlar...biraz ülkemizin gerçeklerini görelim lütfen, nasıl bir kültürden geldiğimizi araştırın isterseniz...bu yazdıklarım konu sahibesi için değil, genel yazdım...
sanki karı demişim gibi yazmışsın:) cevabını tahmin edebiliyorum, elleriniz yorulmasın, sorun değil...Ülkenizdekilere bayan değil de kadın diyecek olgunluğa eristiginiz takdirde sizin yorumlarınızı daha geniş pencereden degerlendirebilirim. (Yani hicbir zaman)
Yazmiyorum yazsada cvp vermem artik ama saskinim hem yaziyor hemde arkds oluruz diyorGorucu usulu tanistiginiz icin size araci olan kisinin bundan niye bahsetmedigini, ailesinin ne tepki verecegini dusunup afallamis olabilir. Uzerine gitmeyin. Daha yasiniz genc nasilsa. Daha kafa dengi, sizi anlayan, bu durumunuzu sorun etmeyecek biri cikar karsiniza. Ona da daha fazla yazip egosunu sisirmeyin. Isteyen kendi yazar zaten.
Ben sizi anladım gerçek bir evlilik olmamış ancak evlenip boşansanız da yeniden evlenmek sevmek sevilmek sizin hakkınız evlenip boşanan kadınların hakkı. Ne yazık ki bu zihniyet üzücü kırıcı bir zihniyet bence iyi düşünün.Merhabalar.
Arkadaslarim beni gorucu usu bir erkekle tanistirmak istediler bidugunde gordum begendim tamam dedim. Cocukta tamam demis ben 26 cocuk 27yasinda.
Neyse biz mesajlasiyoruz 1haftadir filan ben daha once nisanlandim ve nikah yaptik fakat dugune 10gun varken ayrildik ve ilk celsede bosandik cunku ayni evde yasamadik tam bir evlilik yok diye mahkeme ayirdi. Vende durust davrandim ve bunu soyledim. Oda illa birsey olacak degil aramizda arkdasta olabilirz filan demeye basladi.
Ben birsey demedim agirima gitti cunku ayipli bir malmisim gbi hissettirdi bana.
Cvp bile vermedim 2saat sonra iyi geceler yazdi. Sabah her gun gunaydin yaziyordu bu sabah yazmadi. Sonra ben artik konusmayalim filan yazdim ona. O da sen beni yanlis anladin filab vs vs dedi ama bende net ol istemiyorsan soyle artik yeter dedim kendimi ifade edemiyorum dedi yani napsam size soruyorum. Kotu birseymi bu bana arkdas olalim diyor cok uzuldm ya ben mutlu olamiycakmiyim?
O erkekleri de yetistiren sizin zihniyetinizdeki kadinlar. Siz bu durumlarin ayip yada gunah olmadigini hele ki ahlaksizlik olmadigini vurgularsaniz erkeklerde o dusunce yapisiyla yetisir. Boyle kizlarda magdur olmaz.gördüğüm kadarıyla ülkemizde bayanlar çok modern olmuş, ama haberiniz olsun, erkekler o kadar modern değil...herkesin kuralları, ahlaki görüşleri farklı olabilir...sizlerle aynı görüşte olmak zorunda değil kimse...bazı bayanlara kalsa, hiç bir kural tanımaz şekilde yaşamak istiyorlar...biraz ülkemizin gerçeklerini görelim lütfen, nasıl bir kültürden geldiğimizi araştırın isterseniz...bu yazdıklarım konu sahibesi için değil, genel yazdım...
O erkekleri de yetistiren sizin zihniyetinizdeki kadinlar. Siz bu durumlarin ayip yada gunah olmadigini hele ki ahlaksizlik olmadigini vurgularsaniz erkeklerde o dusunce yapisiyla yetisir. Boyle kizlarda magdur olmaz.[/QUOTEahngi durumların ayıp yada günah olmadığını?
Erkeklerin dusuncelerini biliyoruz. Kendileri her boku yiyor, ama eline el degmemis kucucuk kizlarla evlenmek istiyorlar. Bizi sasirtan kadinlarimizin da bu ulkemizin gercegi diyerek durumu normallestirmesi.gördüğüm kadarıyla ülkemizde bayanlar çok modern olmuş, ama haberiniz olsun, erkekler o kadar modern değil...herkesin kuralları, ahlaki görüşleri farklı olabilir...sizlerle aynı görüşte olmak zorunda değil kimse...bazı bayanlara kalsa, hiç bir kural tanımaz şekilde yaşamak istiyorlar...biraz ülkemizin gerçeklerini görelim lütfen, nasıl bir kültürden geldiğimizi araştırın isterseniz...bu yazdıklarım konu sahibesi için değil, genel yazdım...
ben erkekler öyle yapsın demiyorum, kadında olsa erkekte olsa bazı şeyler yozlaşmamalı zaten...Erkeklerin dusuncelerini biliyoruz. Kendileri her boku yiyor, ama eline el degmemis kucucuk kizlarla evlenmek istiyorlar. Bizi sasirtan kadinlarimizin da bu ulkemizin gercegi diyerek durumu normallestirmesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?