DUGUN OLMADAN BOSANDİM DİYE AYİP Mİ GUNAH Mİ?

şimdide boşanmış ama mutsuz kadınlar ve çocuklar var...
Anlatmak istediğim ama sizin anladığınız şeyler çok farklı.
Kadının mutluluğu ya da mutsuzluğu toplumla birlikte kendine verdiği değerle, beklentilerinin karşılanıp karşılanmaması ile ilgilidir.
Aklı başında bir kadın boşanmanın nasıl bir travma yaratacağını bilerek böyle bir karar verir.
Size de saygım var. Burda 200 sayfa da yazsam değişmeyecek fikriniz.

Aklı başında bir kadın boşanmanın nasıl bir travma yaratacağını bilerek böyle bir karar verir.
işte bu söze kesinlikle katılmıyorum...öyle olsaydı, boşanmalar minumumda kalırdı..ayrıca daha evlenmeden boşanma fikri var çoğu kızda...

Valla amcamın kızının yaşadığı bişey bu nikah oldu sadece düğün olmadan boşandı şuan 3.cü evliliğini yaptı yani ilk nikahı da sayarsak :) gayette mutlu adam olan evlenmiş boşanmış konularına takılmaz sen net olup bunla konuşma bile tenezzül edilecek biri değil çünkü

sonuçta evlenip boşanmışsınız. kişi de evlenip boşanmış birini istemiyor olabilir hayatında. gayet normal bişey değil mi. başka adaylara yönelebilirsiniz.

Bu durumda doktor raporu ile nikah iptali yapılıyor .Boşanma olmamış oluyor ve kütükte gözükmüyor .Açıklamak zorunda da kalmıyorsunuz . Bunu özel durumunuz için yazdım. Yoksa bana kalırsa evlenmiş boşanmış , evlenmeden biri ile olmuş boş işler....

valla kestir at. erkeklerin büyük çoğunluğu fırsatçı!
ne diye arkadaş olacakmışsın ki??
acaba bişeyler yaşadı mı benle de yaşar mı diye düşündü herhalde. salla gitsin. hiç ilerletme

ben de kesinlikle evlenip ayrılmış biriyle evlenmek istemem

neden bu tarz tercihleri olan kişiler burada aşağılanmış anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…