Siz kayinbabaniza ne kadar kizdiysaniz ben de ailenize o kadar kizdim. Yukarda bir arkadasin dedigi gibi tam su anda evlenmenize tek engel aileniz. Siz sozde sizi seven ailenizin fikrini degistiremezken, kendisine pek deger vermeyen babayi nasil ikna etsin nisanliniz? Bu surecte annesiz oldugunu hissetmesin eksiklik hissetmesin diye cabalamak dururken, belki de nisanlinizin hayatinda en cok normal bir ailem olsa keske dedirttiginiz bir donemi yasamasina sebep oldunuz. Hic kimsesiz de olabilirdi nisanliniz. O zaman aileniz hic vermezdi.
Muhim olan nisanlinizin size verdigi degerken kendi ogluna deger vermemis, karisinin oglunu birakmak pahasina terkettigi adamin bu yastan sonra degismesini bekleyen aileniz, nisanliniza gunesi batidan dogurmazsan bu kizi vermeyiz dese daha iyiydi. Sizin gozunuzun yasini doken aileniz. Esas bir gun bunu nisanliniz da anlar ve yeter artik ben seni sevdim, kendi cabamla hayatimda bu noktaya geldim neden size yetmiyorum diye isyan eder giderse basinizi taslara vurursunuz. Size ev alicak kayinbabayi da bulursunuz o zanan insallah.