• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün öncesi ayrılık..

Konularını gözden geçirdim, 17 tane, hepsinde nişanlın ile olan sorunların birde ailevi problemlerin. Sözlendikten sonra nişanlın ailenin davet ettiği pikniğe gelmiyor diye yüzüğü yüzlerine fırlatmışsın, bu kadar da olmaz, sonra aylarca o alyanslar takılmamış, belli ki aileside seni istemiyormuş, adam da bi gidip gelmiş, bi vazgeçmişsiniz bi dönmüşsünüz. Kaç kere ayrıldınız hesaplayamadım. Bencede çok yıpranmış bir ilişki, bana kalırsa artık ayrılıp barışmaya kesin. Belli ki olmuyor, belli ki uyuşmuyorsunuz. Böyle ömür mü geçer Allah aşkına.:KK14:

Ev sahibi degil iliski terapisti mubarek.
Adam neyinizi sahit olmusta neyine guvenip " ben hissediyorum mutlu olucaksiniz" diyor.
Diycem belki yan binada oturur geceleri cilvelesmelerinize dayanarak bunu demistir.
Ama yani sanane abicim?
Bu kdr guvenmeyin bu adama, dis kapinin dis mandali size bi garanti veremedifi gibi siz ayrilinca hic dokunmaz ona.

Merhaba.
Son konu çok sayfa olduğu için burdan devam edeyim dedim.
Konumu biliyorsunuz zaten. Az önce ev sahibi aradı beni. Nişanlım aramış, abi biz ayrıldık, ben evden ayrıldım. Özge isterse evde kalabilir numarasını vereyim konuşun demiş. Ev sahibi aradı, 30 yaşlarında bir beyefendi. Nişanlımı da çok sever. Çok üzüldüm durumunuza, bizde düğüne yakın böyle sorunlar yaşamıştık, bunlar bitirmek için sebep değil, oturup konuşarak halledebilirsiniz birbirinizi seviyorsunuz dedi. Bunları Nişanlıma da söylemiş, Nişanlım demiş, abi çok yorulduk çok yıprandık, ilerde daha büyük sorunlar olmasındansa şimdi bitmesi daha iyi. Ev sahibi diyor ki, Nişanlınızın konuşmasından anladığım kadarıyla gerçekten yorulmuş yıpranmış ve sizin hatanız var anlattığınıza göre de, ve kesin bir dille bitti de demedi, hala ışık var, mücadeleden vazgeçme, ben sizin mutlu olacağınızı hissediyorum dedi..
Adam bile bunu hissetmiş.

Yemin ederim beynim durdu artık

Geçmiş olsun, beyin durduracak bir durum yok eski nişanlı olmuşsunuz artık. Ya önünüzde bakın ya da haksızsanız ve cidden de hatalıysanız son bir gaza basın bakalım belli mi olur

Evet hata yaptınız ama bunu düzeltmek içinde elinizden geleni yaptınız.Yinede nişanlanız hiç bir adım atmadı size.Belkide böylesi sizin için daha hayırlıdır.Bazen akışına bırakmak lazım sanırım.

Bu iş bitmiş bence sen de uzatma ev sahibi ışık görür neticede nişanıydınız umut eziyetin süresini arttırır boşuna kendinizi üzmüş olursunuz hakkinizda hayirlisi olsun

Hayat kötü sürprizlerle dolu..
Bazen insan en ufak hatasının cezası için ağır bedeller ödermiş..

Artık burada olmayacağım.
Hepinize her şey için teşekkür ederim, derdimi dinlediniz, tecrübelerinizi paylaştınız, yol gösterdiniz..

Belki bir gün yeniden mutlu olursam gelir mutluluğumu paylaşırım sizinle..

SevdiğiniZin kıymetini bilin gerçekten.
Buda benim imtihanım.

Hoşça kalın..

cok uzuldum ozge...insallah hayirlisi olur hakkinizda....yanliz kalmamaya calis, insan anilara ve guzel gunlere bakip bosluga dusuyor...acini sakin bi sekilde yasa....insallah guzel gunler yakindir.

Hayat kötü sürprizlerle dolu..
Bazen insan en ufak hatasının cezası için ağır bedeller ödermiş..

Artık burada olmayacağım.
Hepinize her şey için teşekkür ederim, derdimi dinlediniz, tecrübelerinizi paylaştınız, yol gösterdiniz..

Belki bir gün yeniden mutlu olursam gelir mutluluğumu paylaşırım sizinle..

SevdiğiniZin kıymetini bilin gerçekten.
Buda benim imtihanım.

Hoşça kalın..
Bak ailen elbette değerli ama kimse her zaman doğruyu göregöremez. Yazık olmuş bence peşini bırakma bul ve istiyorsa çat diye gidin nikahı kıyın nedir bu kapris anlakadim ki benim annem çok yapıcı oldu ben kızardım anne ailesi sorunlu diye simdi sorun yaşıyorum, ama evlendiğime de pişman değilim kısaca bu hayat benim benimmm,,
Lütfen git ve toparla durumu kapris vs yapma o da sen de susun ya

hakkında hayırlısı olsun. olayların gidişatı ve son olay nişanlının kararında netliğini gösteriyor. ev sahibi aklınca sizi teselli etmeye çalışmış. aslında eski nişanlı ev sahibine kararının netliğini bildirmiş, benim evle ilgili sorumluluğum bitti gerisi artık özgenin kararı demiş.
ama biz dün aşıktık bugün niye ayrıldık diye sebep arama, birikmişlikler bir anda böyle kararlar aldırır insana. biz bundan daha ağırlarında ayrılmadık şimdi niye, işte o ağır kavgalar bugüne sebep. ortak alınan hiçbir şeyi istememesi de bana göre bıkkınlıktan. her şeyi geride bırakıp hiçbir şeyle uğraşmak istemiyor bu adam sanki. geçmişi tamamiyle bitirmek defterleri kapatmak istiyor.
son olay bana bunu hissettirdi.

Sana cok kiziyorum ama uzuldum gercekten
Aslinda hersey soyledigi iki kelimede gizli
Evlenip ayrilmaktansa boylesi daha hayirli diye dusunmus
Herseferinde astiginizda sen tekrar ayni davranisi sergilemissin degismemissin oda senin artik degismeyecegine kanaat getirip onceden uzulmeyi goze almis
Aslinda her kadinin istedigi erkek ailesi konusunda baskici degil,iliskide aile vidisi istemeyen,karistirtmayan ,zorlamayan iki kisilik kendine ait dunya isteyen

Artik oluruna birak ayrilikta kararlar,aileler,gorusmeler aldi verdiler sonrasi iyice dank edip donerse doner donmezse aslinda ikiniz icinde hayirli karar oldugunu kabullen yoluna bak

O senin hicbir sekilde degismeyecegine kanaat getirip, yarin evlendiginizdede cekip gidecegini, huzursuzluk cikaracagini, aile konularina cok dalacagini dusundugu icin ,evlenip ayrilip ,ikinizinde bir evlilik basarisizligi veya ortada bir cocukla mutsuz evlilik gecirme ihtimalinizi sonlandirmis
Sonra uzulecegime bastan kahrolur unuturum demis
Hakkinizda hayirlisi

Senin eski konularini okudum, annen sana bosuna ayril demiyor. Bence senin icin en hayirlisi olmus

Back
X