dugun oncesi yardim kizlar !

Esimle 3ay nisanli kaldik.
O bu ulkede yasiyordu, bende turkiyede.
Ekimin 6sinda Turkiyeye geldi.
Ekimin 9unda nikah tarihini aldik.
Ekimin 10unda salonu ayarladik.
Ekimin 12sinde davetiyeleri, nikah sekeri vs vs alisverislerimizi tamamladik.
Ekimin 11inde o tek basina balayi yerimizi ayarladi.
Ekimin 13unde davetiyelerimizi dagittik.
Ekimin 14unde gelinligimi aldim:)) Ki diktirdigim halde yetismiyordu nerdeyse.
Ekimin 15inde kina veee
Ekimin 16sinda 2011 yilinda, saat 18:15 de Kartal Evlendirme Dairesinde (Bulent Ecevit Kultur Merkezi) nikahimiz oldu.
Ekimin 16sinda yine saat 8bucukta balayi icin yola ciktik.
Ekimin 18inde donduk ve ayni gun nufus cuzdanlarimizi yeniledik.
Ekimin 19unda pasaport icin basvurdum.
Ekimin 21inde pasaportum geldi.
Esim biletlerimizi ayarladi.
Ekimin 21inde kendi ailemin yanina geldim ve valizi hazirladim.
Ekimin 23unde ise bu ulkeye geldik esimle beraber, kendi evime:))
2hafta icinde herseyi hallettik.
Ve ne dugun hazirligi kisminda, ne oncesinde, ne de sonrasinda kimsecikler hicbirseye karismadan, sdc ikimiz kolaycacik hallettik.
Benim esim kadar rahat bir insan tanimadim ben bu yasima kadar.
Sende stres etme bosuna kendine.
Inanki hersey yolune giriyor.
Simdi dusunuyorum da bende yetismeyecek diye cok kaygilaniyordum.
Heleki nikah tarihini ve salonu asla ayarlayamayiz, artik subata anca evleniriz diyordum ki,
hem nikah gunu, hemde salon sdc bizim istedigimiz saatte ve gunde bostu:))
Rabbimin hikmeti iste.
Sende gonlunu ferah tut.
Birde erkekler gelinlik vs vs cokta ilgilerini ceken konular olmadigindan, anlamadiklarindan yani, sana ilgilenmiyormus gb gelebilir.
Canini sikma bunun icinde.
Rabbim mutlulugunuzu daim etsin ins.

Kızlar Merhaba, Benim nişanlım tam tersini fazla ilgili eşya konusunda zevklerimiz uyuyor ve sorun olmaz biliorum ama gelinlik kına gecesi giyeceğim elbise,saçım başım vs. çok ilgilendiği için, ben aman beğenmezse diye panik yapıyorum ve doğru kararlar veremiyorum,nişanımda öyle bir elbise giydim ki ömrü hayatımda giymeyeceğim bir elbise, en son kararı bana bırakıyor ama o süreçte aman beğenmezse aman şöyle böyle diye yoruyorum kenedimi

hiç bir erkek kendiliğinden yapmaz bazı şeyleri canım bende cok ugrastım da kendi yapsın bırazda dıye olmayınca zorla yaptırdım mutluyum huzurluyum 10 ayır evlıyım

çok vurdumduymaz ve rahat bir insan heralde, inş evlenice böyle devam etmez böyle olursa sürekli senin öncülüğünle bişeyleri yaptırmak zorunda kalacaksın

çok vurdumduymaz ve rahat bir insan heralde, inş evlenice böyle devam etmez böyle olursa sürekli senin öncülüğünle bişeyleri yaptırmak zorunda kalacaksın

yoo baska konularda boyle deyil esyalarda fln ilgiliydir bitek su dugun iste

işte erkekliğin tam tanımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…