Kadın ne düşünür? ; kınada saçım nasıl olsun, ne giyeyim, ayakkabım nasıl olsun, nereyi tutalım, herkese nasıl ulaşıp davet edelim, ne ikramı yapalım, düğün için gelinlik nasıl olsun, nereyi tutalım, topuz mu yapayım maşa mı yapayım, ne takısı takayım/alayım/aldırayım, yemeklimi olsun kokteylmi, herkes gelirmi, ulaşım nasıl olur,bu arada ev tutalım, nereden tutalım, kenarları deri koltuk alsam deriler kısa sürede yıpranırmı, krem koltuk takımına nasıl halı alayım, tablo mu eksik kaldı duvarlar niye boş, şu incili yatak takımından alsam mı, içine saten mi koysam ya yok onlar çok kayıyormuş, gerdek vs için şu iç çamaşırları mı alayım, sabahlığım çiçekli mi olsun incili mi?......Necatiiiiiii!!! Gözün körolsun, hiç beni dinliyor mu? Ben bunca şeyin altından nasıl kalkacağım tek başına körolasıca Necatiiiiii !
O dönemde Necati ne düşünür?: 1-Bir an önce bitse de bu tantalar kurtulsam. 2-Düğünde iyi hasılat olur mu acaba? Kaç para toplarız? 3-Gerdek 4-Bu tantana bitsede pijamalarımı üstüme geçirip göbek deliğimi kaşıyarak pc/playstation/tv başına geçip saatlerce vakit geçirsem, hanım da bana meyve, çay, çerez getirse ohh keyfim ohh.
O yüzden canınızı boşuna sıkmayın.Tom ile de evlenseniz, Osman ile de evlenseniz hepsinin tür özellikleri, geçmişi, gidişatı, geleceği ahanda bu Necati gibi işte.