Varlıklı ailelerden gelmiyorsanız o takılar hiç bir zaman beklenen miktarda olmaz, altında kalır genelde. Hele bu devirde hiç olmaz.
Kayinvalideye yaptığı masrafları neden ödüyorsunuz yani 1 oğullarını evlendiremiyorlar anlamıyorum her şeyi yeni evlenen çifte yıkıyorlar sinir oluyorum.
artık insanlar yakın akrabalarına ancak çeyrek götürüyor. konu komşu para takıyor anca. hele ki kişi kısıtı varken kaç kişi gelip takı takacak.
ki zaten yok 65 yaş üstü giremiyor, yok salonda 85 kişi kısıtı var diye çoğu kişi oh takıdan yırttım bile diyebiliyor. sonra evinde 43490594 tane borcamla oturuyor insanlar.
Oglu evlenecek yasak geldiyse kendi de evlenebilir. Ne demek herseyi yeni cifte yüklüyorlar. Evlenmeyi biliyorsak hesap kitap isi de bilmek lazim. Aileler de bi yere kadar destek olabilir eger varlikli degilse
Geçen yaz (2019) yeğenim evlendi, teyzesiyiz dedik bileziğini taktık. Önümüzdeki yaz diğer yeğenim evlenecek şimdiden kara kara düşünüyorum ne takacaz diye. Diğerine bilezik buna daha az bir şey taksak üzülür mü? E idare eden bi bilezik olmuş 4 bin civarı. Bunun daha gitmesi gelmesi yolu yemeği oteli var düğün zamanı. İşin içinden çıkamıyordu kudra
En yakınlarımız için bile düşünüyoruz şu şartlarda. Uzak akraba, konu komşu, eş dost anca para takar.
valla çocuğunu okutup mesleğini almasını sağlayan ailelerin bir de evlilik için herşeyi dökmelerini doğru bulmuyorum. ha durumu iyidir, yapsın, gençlerde hayata kolay başlasın. ama belli durumdaki ailelerin yükü sırtlanmaları bence doğru değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?