Benim eşimde öyle gerçekten insanın dostu var düşmanı var bizim kültürde de öyle erkekler ayrı kadınlar ayrı tabi ben bekardım öncesinde pek düğünlere gitmezdim fakat evlendiğimden beri eşimin ailesi akrabası tarafları düğüler oluyor gidiyorum yani ve oda öyle ilk gittiğimiz düğünde hiç yanıma gelmemişti çok kızmıştım çok sinirlendim etlimde yanımda mosmor oldum olsun canım ne olucak diyor benim eşimde öyle senin eşin öylede ben kabul edemem yani ikinci bir düğüne gittik orada da yerinde duramıyor İstanbul’da genelde herkes karışık oturur dersinler adamı zorla tutuyorlar yanımda neyse konuşuyoruz gülüyoruz öyle böyle sonrasında ben halaya gircem bende boşver canım girme dedim sonra bir şişti bir sürü yabancı insan vardı kadınlar vardı açıkçası rahatsız oldum hem demiyorsun hayatım beraber kalkalım ben kalkcam oynicam pardonda sen artık bekar değilsin dedim evlisin sonra zaten bir ufak tatsızlık daha oldu ve artık doldum kızdım yanımda düğünde dedim bari burayı zehir etme baya kızdım sonra bastı arkadaşlarının yanına gitti bende biraz kayınvalidemle oturdum Allah için kayınvalidem çok iyi kadınada hep böyle kayınpederim hiç gelmez bir şey lazım mı oturduğumu yok böyle şey mi var ya bastım çıktım düğün salonundan şiştim ya o kadar gerildim bir yani bilmiyorum ama gittiğimiz düğünde kadınlar oynuyor ama kaşları gözleri hiç yerinde durmuyor birde gitmişler mini mini kimsenin giyimi beni ilgilendirmez ama insanda biraz haya olur yani bilmiyorum hanımlar sürekli gözleri sanki eşimin üzerinde tam böyle dayanamadım bastım çıktım eşim hemen arkamdan geldi demim ben gidiyorum nereye gidiyorsun falan filan derken sabah oldu tekrar atıştık sonra ben baya kızınca böyle şeyim olur biz evliyiz galan dedim bekar değiliz sen böyle devam edersen seni terkidicem boşanacağım dedim ne oldu sana yeni evliyiz ben dersinki 50 yıllık evliyiz gibi davranma bana dedim bir kendine gel basar giderim dedim seni böyle kabuk etmiyorum banada yazık yani halamın oğlunun düğünü diyorsun bir halay çekim bir sürü yabancı insan neymiş bir kaç akraba gitmiş bende girim halaya otur dedim yani akrabalarımız bile doğru düzgün yok sona doğru dedim bozulursun ama bir hayatım sende gel bir halaya beraber gidelim karımla bir halay çekim karşılıklı demiyorsun halamın oğlunun düğünü karımı bir dansa kaldırim demiyorsun ben halay çekip kendine gel dedim çektim kulağını ben kabul etmiyorum ne olursa olsun tepkinizi koyun hanımlar koyunki anlasınlar birde eşim beyaz yakaya geçti birazda anlatı arkadaşları çok kabaymış eşlerine babalarına karşı eşiminde etkilemişlerdi ben o etkiden çıkardım sahip çıkın eşinize kendinizi ezdirmeyin ne olursa olsun mutsuzsanız mutsuzum deyin çekinmeyin