- 25 Ağustos 2014
- 21.273
- 51.000
- 798
- Konu Sahibi Sutsuzkahvem
-
Nişanlı ne diyor, o onemli..Yok yok ben artik atacagim bu nisani o olacak.
Daha iki gun once burda konu actim. Gorumcem durmuyorrr durmuyorr diye.
Mayista evlenecegiz,dugun salonu bakiyoruz. Ayni fiyatli iki salon bulduk. Ben birini begenemedim,sinmedi icime.
Nisanlimin ablasi da benim begenmedigim salon icin bura olsun cok guzel demis
PARAYI BIZ VERIYORUZ BU DA BENIM ISTEDIGIM GIBI OLACAK demis.
Bunu bana nisanlimin yengesi anlatti.
Bu cirkinlik ne ??
Napayim brn simdi?
Makul biseyle gelse hadiii neyse bi dinlicem gorumceyi. Sirf benim istedigim olcak tribi nedir ya. Bunu yapan 42 yasinda kadin.
Delircem.
Canım ne alakası var ödemeyle bu işin Allah aşkına. Hadi birisi 5000 tl olsa diğeri 2000 tl olsa da görümce ucuzu olsun dese neyse . Hem para aynı iki mekanın hemde o kim ki yani kim allahım
Ne alaka.Ödemeyi onlar yapıyorsa söz hakkı oluyor ne yazık ki
Sorsana gülerek sor neden sen karar veriyorsun de . Benim 3 görümce var ben tek gelin. Geçen görümcem beni delirtti bir konu için direk söyledim lafımı şimdi ayağını denk aldı daha düzgün konuşuyorEvet ayni para.hadi biri ucuz diye onu isteyebilirler bunu anliyorum ama bu ne simdi. Sirf bana giciklik olsun
Nişanlı ne diyor, o onemli..
Ayrica o laf tasiyan yengeye de cok guvenme sen..
Abla egosunu tatmin edecek diye evlenen kadin hayallerini yasamasin mi?O yenge zaten cok fena. Hayatta guvenmem kendince agzimdan laf alacak.
Nisanlim beni sinir ediyo artik.
Ablam kirilmasin da kirilmasin. Tamam anladik kirilmasin da benim de ruh sagligimi oynatiyor kadin.
Kendi istedigimizi yapiyoruz ama ablayi da kirmiyoruz. O da masallah her gun yeni bisey yapiyor.
Nisanlimin daha bildigimden haberi yok. Ama aksam gelip diger salonu tutalim derse ablasinin agziyla hareket etmis olacak cunku biz diger salona karar verdik.
Görümcenizi bilmem ama ilk önce lafı size taşıyanla aranıza mesafe koyun derim. Onun lafını size taşıyan, sizin lafınızı da ona taşır.
Abla egosunu tatmin edecek diye evlenen kadin hayallerini yasamasin mi?
Herkes kendi evine, salonuna karissin..
Ablayi kirmadan bildiğini okuyup seninle ortak kararlar aliyorsa sorun yok.. Ablayi kirmamak icin seni kirip hep onu memnun etmeye çalışıyorsa sorun var.. Bunu ayırt etmeye bak..
Gorumceyi bilmem ama o yengeden uzak dur.
Daha önce de görmüştüm konunuzu. Neden nisanliniza bu tavirlardan rahatsiz olduğunuzu net bicimde soylemiyosunuz anlamıyorum doğrusu.
Hahah abla yok ya ben beğenmedim o tarafı malesef burası olacak (!) falan dersiniz gorumcenize de.
Ezilmeyin rica ediyorum çok saçma çünkü
Düğünde ayak altında dolaşma derse sasirmiycam bu görümceye
Bakın doğruya da yanlış demiyorumCanım ne alakası var ödemeyle bu işin Allah aşkına. Hadi birisi 5000 tl olsa diğeri 2000 tl olsa da görümce ucuzu olsun dese neyse . Hem para aynı iki mekanın hemde o kim ki yani kim allahım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?