Dugun salonuma gorumce karar verecekmis !!!!

Benim butun masrafimi esim yaptigi halde kayinvalidem karisti girdigimiz her magzada calisan sen misafir olcaksin o evin hanimi olacak lutfen gelin hanim secsin denildi .ben bise yapmadim ama esim annesinin agzinin payini iyi verdi benim yerime
Yazık gerçekten. Neyse ki durdurulmuş.
Biz herseyi ikimiz yaptıky
Esyalarını evde
Düğün mekanını da mekanda o gün gördüler. Her aile karışmadan duramıyordyüzden alışverişteapapaz olma riskinirgöze almadım ben. Şimdi bakıyorum da beni çileden çıkarırlarmış zaten

Ay harika yazmissiniz.
Nisanlim aksam sacma spaan bi lafla gelmezse boyle yapcam.
Nisanlin sacma sapan bi lafla gelirse ona da bu dugun sen ve benim ablan kendi isteklerini kendi dugunune saklasin. Herkesin hayali vardir ama insan kendi hayalini baskalari uzerinde gerceklestiremz de. Bence asla kavga etme hele gorumce icin sevdigin adama asla sirt dönme. Sen nisanlina sert davranirsan ablasi onu kendine ceker. Ama sen ne kadar anlayisli ve sakin kalirsan nisanlin akilliysa seni d8nler. Anlayisli davran derken istediklerini yap demiyorum asla. Asil olan senin istejlerindir o konuda asla taviz verme

Benim görümcede karışmıştı düğün salonuma. Ortalığı karıştırmıştı sağolsun :) 20 yaşındaydı henüz. 20 40 farketmiyo kafa aynı kafa mermer kafalılar. nişanlınızın yengesi derken eltiniz mi? İlk ağızdan duyun sonra sözünüzü geçirin.

Diger konunda sana hak vermistim. Yine haklisin ama bi yone onada hak veriyorum. Mesela benom yasadigim yerde salonlar cok pahali 15- 20 bin euro civarlarinda. Ve ben salona bakmaya bile gerek duymadim, esim ve kaynim gidip tuttular hani bende normal olani bu diye dusunuyorum, parayi verecek olan onlar ne yaparlarsa yapsinlar havasindaydim.
Sizin durumunuz farkli olabilir, bastan gelin kendi sececek fln dedilerse taviz verme, sen istedigin yeri tuttur.

bırakın salonu dügünü de siz bu görümce ile baş edebilecek kadar kendinizden eminmisiniz?
Maşallahı var insanın arkasına bakmadan kaçıp kurtulası geliyor.
zannetmeyin sadece bir kocanız olacak bunların hepsi size koca olarak geliyor.

ayrıl anım içinde kalır dert olur .

Yanlış okudun sanırım. İki salonda aynı fiyattaymış.

Düğün salonu meselesi hallolsa bile bu da çok büyük sorun olacak.
Belli ki evlenince, kardeşimin evi diye sizden çıkmayacak. E nişanlın kırılmasın diye, hep sana idare et diyecek.

İyi düşün taşın. Sonunuzu hiç iyi görmüyorum.

Canim soyle oldu. Ben oyle arada fiyat farki olsa diretmem. Ama resmen sirf benim istemedigim olsun diye yapilmasina sinir oluyorum .Ustelik benim dedigim yerin ulasimi rahat insanlar kolay gelir.

Gunlerdir dusunuyorum. Evlilikten sogudum bu ablam kirilmasin diye beni kiran adamla evlenmekten sogudum.
Bugun aksam bakicam tavrina. Bezdim ya

Yok ya ben basedemiyorum
Ne yapsam olmuyor. Kadin benle bozdu kafayi. Butun enerjisini bana kanalize etti derdi ben oldum. Durulur diyr bekledim ama onu durduracak nisanlim.o da ablam kirilmasin diye olecek.

Bu görümceyle hayat geçer mi? Müdahale etme hakkını veren nişanlınız çok mu masum? Aşkınızdan ölmüyorsanız yolları ayırın başınızı daha fazla ağrıtmadan?

Geri adım atmıycaksın heraşde. Valla evlendiğinde de bundan çekeceğin var.

Ben begenmedigim o yerde sirf ablasinin ergen tribi icin yapmayacagim. Cok israr ederlese kendine yeni birini bulsun. Manyak midirlar nedirler ya.
Salonu gectim artik nisanlimin tepkisindeyim. Aksam olsun da bi goreyim. Kimi kiracak.

Öncelikle bunu size söyleyen yenge güvenilir mi bu önemli abartarak anlatıyor olabilir mi? Eğer görümceniz gerçekten öyle söylediyse bence taviz vermeyin o gün sizin gününüz düğün mekanına karar vermek her gelinin hakkı.Parasını biz veriyoruz bizim dediğimiz olcak çok cahilce çocuğuna düğün yapmak her ailenin görevi bana göre para veriyorum dediğim olcak diye bir anlayış kabul edilemez.Taviz tavizi getirir yarın bir gün başka kararlarınıza da müdahele edebilir mesafe koyun bence

Yok ya ben basedemiyorum
Ne yapsam olmuyor. Kadin benle bozdu kafayi. Butun enerjisini bana kanalize etti derdi ben oldum. Durulur diyr bekledim ama onu durduracak nisanlim.o da ablam kirilmasin diye olecek.
şimdi ablası sonra validesi diye gidiyor bu toz kondurmamalar.
merak etmeyin size hiç sıra gelmeyecek eşim de önemli demesini bekleyerek zaman kaybetmeyin.
onların yolunun üstünde durmadıgınız süre içinde iyi olacak ama bir tepki bir ters davranışta sen zaten diye başlayan küçük sözlerini dinlemek zorunda kalacaksınız.
ya yol verin gitsinler ya göz yumun gittikleri yere kadar gitsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…