- 1 Eylül 2014
- 26.206
- 30.535
- 798
- 36
- Konu Sahibi Sutsuzkahvem
-
Yazık gerçekten. Neyse ki durdurulmuş.Benim butun masrafimi esim yaptigi halde kayinvalidem karisti girdigimiz her magzada calisan sen misafir olcaksin o evin hanimi olacak lutfen gelin hanim secsin denildi .ben bise yapmadim ama esim annesinin agzinin payini iyi verdi benim yerime
Nisanlin sacma sapan bi lafla gelirse ona da bu dugun sen ve benim ablan kendi isteklerini kendi dugunune saklasin. Herkesin hayali vardir ama insan kendi hayalini baskalari uzerinde gerceklestiremz de. Bence asla kavga etme hele gorumce icin sevdigin adama asla sirt dönme. Sen nisanlina sert davranirsan ablasi onu kendine ceker. Ama sen ne kadar anlayisli ve sakin kalirsan nisanlin akilliysa seni d8nler. Anlayisli davran derken istediklerini yap demiyorum asla. Asil olan senin istejlerindir o konuda asla taviz vermeAy harika yazmissiniz.
Nisanlim aksam sacma spaan bi lafla gelmezse boyle yapcam.
ayrıl anım içinde kalır dert olur .Yok yok ben artik atacagim bu nisani o olacak.
Daha iki gun once burda konu actim. Gorumcem durmuyorrr durmuyorr diye.
Mayista evlenecegiz,dugun salonu bakiyoruz. Ayni fiyatli iki salon bulduk. Ben birini begenemedim,sinmedi icime.
Nisanlimin ablasi da benim begenmedigim salon icin bura olsun cok guzel demis
PARAYI BIZ VERIYORUZ BU DA BENIM ISTEDIGIM GIBI OLACAK demis.
Bunu bana nisanlimin yengesi anlatti.
Bu cirkinlik ne ??
Napayim brn simdi?
Makul biseyle gelse hadiii neyse bi dinlicem gorumceyi. Sirf benim istedigim olcak tribi nedir ya. Bunu yapan 42 yasinda kadin.
Delircem.
Yanlış okudun sanırım. İki salonda aynı fiyattaymış.Diger konunda sana hak vermistim. Yine haklisin ama bi yone onada hak veriyorum. Mesela benom yasadigim yerde salonlar cok pahali 15- 20 bin euro civarlarinda. Ve ben salona bakmaya bile gerek duymadim, esim ve kaynim gidip tuttular hani bende normal olani bu diye dusunuyorum, parayi verecek olan onlar ne yaparlarsa yapsinlar havasindaydim.
Sizin durumunuz farkli olabilir, bastan gelin kendi sececek fln dedilerse taviz verme, sen istedigin yeri tuttur.
Düğün salonu meselesi hallolsa bile bu da çok büyük sorun olacak.Ne kusuru, sorabilirsiniz tabii. Maalesef yakin yerde.
Inanin surda 3 apartman ilerisinde oturuyorum ablanin. Zirt pirt mesaj.
Kahveye geliyim mi, cay koydun mu,bi ugrayayim mi
Istemiyorum ya istemiyorummm
3Unde gelme diyosam birince kesin geliyor.
Biktimmm
Diger konunda sana hak vermistim. Yine haklisin ama bi yone onada hak veriyorum. Mesela benom yasadigim yerde salonlar cok pahali 15- 20 bin euro civarlarinda. Ve ben salona bakmaya bile gerek duymadim, esim ve kaynim gidip tuttular hani bende normal olani bu diye dusunuyorum, parayi verecek olan onlar ne yaparlarsa yapsinlar havasindaydim.
Sizin durumunuz farkli olabilir, bastan gelin kendi sececek fln dedilerse taviz verme, sen istedigin yeri tuttur.
Düğün salonu meselesi hallolsa bile bu da çok büyük sorun olacak.
Belli ki evlenince, kardeşimin evi diye sizden çıkmayacak. E nişanlın kırılmasın diye, hep sana idare et diyecek.
İyi düşün taşın. Sonunuzu hiç iyi görmüyorum.
bırakın salonu dügünü de siz bu görümce ile baş edebilecek kadar kendinizden eminmisiniz?
Maşallahı var insanın arkasına bakmadan kaçıp kurtulası geliyor.
zannetmeyin sadece bir kocanız olacak bunların hepsi size koca olarak geliyor.
aman zaten 2-3 saat duruyosun ya boşver
sen işini nişanlınla hallet
x yerde olmasını istiyorum de kenara çekil
gidip görümceyle yüzgöz olma
Geri adım atmıycaksın heraşde. Valla evlendiğinde de bundan çekeceğin var.
Bu görümceyle hayat geçer mi? Müdahale etme hakkını veren nişanlınız çok mu masum? Aşkınızdan ölmüyorsanız yolları ayırın başınızı daha fazla ağrıtmadan?
şimdi ablası sonra validesi diye gidiyor bu toz kondurmamalar.Yok ya ben basedemiyorum
Ne yapsam olmuyor. Kadin benle bozdu kafayi. Butun enerjisini bana kanalize etti derdi ben oldum. Durulur diyr bekledim ama onu durduracak nisanlim.o da ablam kirilmasin diye olecek.
Önceki konunuzu da biliyorum burada benim sinirlerim bozuldu sanki üzerinize bir lanet gibi çökmüş gibi hissettim.Iste daha bilmiyorum mudahale etme hakkini vermis mi vermemis mi aksam gorcem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?