Dugun salonuma gorumce karar verecekmis !!!!

Olsun olsun da. Bu da benim istedigim olacak demis. Yani sirf kendi hirsina benim icime sinmeyen bir salonda evlenecegim. Saka gibi
Bence size laf taşıyan kişiyede inanmayın böyle insanlar çok var çünkü,görümce belki sadece salonu beğendim demiş olabilir,parayı biz veriyoruz buda benim isteğim gibi olacak dememiştir belki bu tür laf taşımalarda özellikle dedikoduyu seven biriyse sırf ortalık karışsın diye 2 de kendileri katar.

Nisalinin yormu ne. Eger onlrdan olursa at yuzugu. Gonullu kole ariyorlar belli ki kendilerine

Nisanlim daha bilmiyor bildigimi. Aslinda iyi oldu simdi aksam gelip bana o salonu tutalim derse ablasinin agziyla hareket ettigini anlicam.cunku en son benim begendigim de karar kilmistik. Cok merak ediyorum ne diyecek.
Eger oyle bisey yaparsa bu adamla evlenmem.

Bi onceki konumu da okursan gorumceden de uzak dursun dersin.
Yenge konusunda aynen katiliyorum.
Okudum simdi. Himm evet haklisin ama bu gorumceden uzak durma aksine burnunun dibine gir ve bildiğini okudugunu onu yok saydigini gozune sok.
Bu ne saygisizlik yaa. Kardesimin kiz arkadasi ona saat aldi ve kardesim kolundan hic cikarmiyor. Ben mezuniyetine saat almayi dusunurken kiz arkadasi dogum gunune saat aldi diye vazgectim ki kiza saygisizlik olmasin kardesim onunkini cikarip benim aldigimi da arada da olsa takmak zorunda kalmasin diye.
Ayrica parasini neden gorumcen veriyor salonun?
Kv var mi?
Gorumcen bekar mi?

Kesinlikle. Hic sevmem boyle insanlari ama inanir misiniz o gorumce oyle biri. Onu demese de benim sevdigim salonu degil de kendi istedigini tutmak istemesi bile sinir bozucu. Ayni fiyattalar

Masallah size. Elaleme sizin gibi gorumce denk gelir bana boylesi.
Yok yok kayinbabam odeyecek.
Kendi calismiyor ve bekar.

Parayı biz veriyoruz derken kendi cebinden mi veriyor annesi babası mı? Kendi paranızla beğendiğiniz bi yer tutun sussun.

Afferin kiz sana evlenme tabi. Bi.omur burnundan getirilr ablali kardesli

Size bu lafi yetiştiren yenge de görümceden farksız sanki. Konusulan laf konuşulduğu yerde kalır hele ki böyle sivri lafları diğerine taşıyan kişileri hiç iyi niyetli bulmam. Kimsenin ağzına laf vermeyin derim ne kadar sinirlenseniz dahi. Sonuç olarak siz ve nişanlınız karar vereceksiniz dert etmeyin. Konuştuğu ile kalır

Evlenince yakın yerlerde mı yaşayacaksınız acaba merak ettim kusura bakmayin ? Aynı il sınırlarında yaşamamanız lazım bence hasta kadın

Ne kusuru, sorabilirsiniz tabii. Maalesef yakin yerde.
Inanin surda 3 apartman ilerisinde oturuyorum ablanin. Zirt pirt mesaj.
Kahveye geliyim mi, cay koydun mu,bi ugrayayim mi
Istemiyorum ya istemiyorummm
3Unde gelme diyosam birince kesin geliyor.
Biktimmm

Kesinlikle. Hic sevmem boyle insanlari ama inanir misiniz o gorumce oyle biri. Onu demese de benim sevdigim salonu degil de kendi istedigini tutmak istemesi bile sinir bozucu. Ayni fiyattalar
Sen yinede nişanlınla konuşurken hiç görümceyi ortalığa atma derim belkide kadın öyle birşey söylememiştir,akşam görüşeceksen beğendiğim şu salon için gidip gün alalım dolmasın vs deyin zaten nişanlının tavrından belli olur hayır şimdilik gerek yok vs derse o zaman anlarsın zaten politik davran bakalım nişanlın nasıl tepki verecek.

Kesinlikle. Aynen oyle dusunuyorum. Yenge ortalik karissin diye soyledi. Tamam bana anlatmayin gerek yok diyince sesi degisti kadinin. Yok o oyunlara asla gelmem
Cok tesekkur ederim

Benim her zaman savunduğum bir görüş vardır. Eğer ailelerin durumları müsait çok zor durumda değillerse tabiki çocuklara yardımcı olmalılar. Ben evlenirken eşimin ailesi ile benim ailem eşyalarımızı ortak aldılar eşim eşyaya para vermedi ki o sırada ev kredimizi ödüyordu . Sonra salonla 12 bin tl ye anlaştık kısım kısım oraya para yolladı biraz düğğnden sonra da kv altınlardan verdi gidip kalanını ödedik. Salon bakmaya gittik kimse gelmedi bizimle ne onlardan nede bizden . Parayı veriyor diye hiç bir hak iddia edemez bu kadar net

Yok hic demicem. Ama eger durup dururken diger salon derse kesinlikle onun demesiyle bunu yapacak.
Baskalarinin lafiyla hareket eden adamla evlenmek istemiyorum.

Masallah size. Elaleme sizin gibi gorumce denk gelir bana boylesi.
Yok yok kayinbabam odeyecek.
Kendi calismiyor ve bekar.
Haa simdi anlasildiii onun hirsi baska. Evde kalmis gorumce tribine girmis o. Tamamen yok say ve o konusurken sen hic o ortamda yokmusun da duymuyomussun gibi yap. Mesela parfume cok adi dedi ya ayy askim ben cok begendim bence cok yakisti neticede zevkler farklidir de gec. Ustune o bisey konusmaya devam ederse sen hemen baska muhabbete gec.
Dugun salonunda cok israr ederse ayy abla sen orayi cok begenmissin senin dugunde de orayi tutariz insallah de sustur gitsin

Ay harika yazmissiniz.
Nisanlim aksam sacma spaan bi lafla gelmezse boyle yapcam.

Herkes böyle zarif olmuyor ki ne yazık ki. Bazı aileler ben alıyorum o halde ben seçerim diyor

Benim butun masrafimi esim yaptigi halde kayinvalidem karisti girdigimiz her magzada calisan sen misafir olcaksin o evin hanimi olacak lutfen gelin hanim secsin denildi .ben bise yapmadim ama esim annesinin agzinin payini iyi verdi benim yerime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…