Düğün Şarkıcısı

nemida

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2008
1.301
8
116
İstanbul
Bu akşam Kanal D de başlayan "Düğün Şarkıcısı" nı izlediniz mi? Çok güzel bir diziye benziyor ben çok beğendim. Umarım tutar da ratinglere kurban gitmez yoksa çok üzülürüm.

Aaa o ba$ladi mi bile :1shok:
Tüh bak ben de kacirdim :mymeka:
Umut Kurt cok basarili bi oyuncu, "Hatirla Sevgili"´nin Ya$ar´i :asigim:

Hatırla Sevgili deki rolden ne kadar da farklı bir rol..oyunculuk bu işte..aferin ona.........!!

bende izledim kızlar akşam çok güzel bir dizi
benim oğlanlarda izledi inşallah devamı gelir.

Çok güzel bir dizi.Sadece komik değil,hüzünlü de...Erkan Can çok başarılıydı.Eski Neşe Karaböcek şarkıları fonda kullanılmış ve çok hoş olmuş.Umut Kurt son yıllarda izlediğim en yetenekli genç oyuncularımızdan ve tam anlamı ile harikaydı.Sesi de çok güzelmiş.Türküleri kendi seslendiriyor.Bu arada reytingler de ilk bölüm için harika geldi.A-B de 2.,Total'de 4. oldu dizi...Sanırım tutacak...

bu diziyi gerçekten çok sevdim

inş yayından kaldırılmaz, çünkü yaz sezonundan takip edebildiğim ve seyretmekte kararlı olduğum tek dizi

17. bölüm

Bayram, büyük gerçekle karşı karşıya!..

Çiçek, mahallede kalma nedeninin Bayram olduğunu itiraf eder. Bu konuşmayı Şükran’ın duyması, Çiçek ve Bayram’ı zor durumda bırakırken, gittikçe gelişen aşkları Yıldıray’ı fazlasıyla rahatsız etmeye başlar. Aynı günlerde Yıldıray, Reşat kızının hamile olduğunu öğrendiğinden, Burcu’yla evlenmesi gerektiğini düşünmektedir. Ancak bu kararını Reşat’a açıkladığında, beklemediği bir karşılık alır. Bu arada Çiçek’in gelinlikçi dükkanının camları gizemli bir şahıs tarafından aşağı indirilir. Şüpheler, kıskançlık içindeki Yıldıray’da, Çiçek’ten nefret eden Burcu’da ve rakip bir dükkan açılmasını çekemeyen Asuman’da yoğunlaşır. Diğer taraftan Göksel’in yeniden yürüyebilmesi, her şeyden önce ailesinin psikolojik desteğine bağlıdır. Göksel ise, ancak anne babası her zaman bir arada olursa mutlu olacağını söylemektedir. Bu durum, Kudret’in Şükran’a dair ümitlerini yıkarken, Şükran da bütün ilişkisini kesmek için haddinden fazla sert davranır. Bayram’ın Rojin’in oğlu olduğunu öğrenen Berat ise, karısını ilaçlarla uyutmakta ve evden çıkmasına izin vermemektedir. Rojin’in akıl sağlığının yerinde olup olmadığına dair kimin haklı olduğu belli değilken, Bayram Rojin’i evinde görmeyi başarır. Ve bu kez şok edici gerçeklerle karşı karşıya gelir.

Bayram gerçekle karşı karşıya

Çiçek, mahallede kalma nedeninin Bayram olduğunu itiraf eder. Bu konuşmayı Şükran’ın duyması, Çiçek ve Bayram’ı zor durumda bırakırken, gittikçe gelişen aşkları Yıldıray’ı fazlasıyla rahatsız etmeye başlar. Aynı günlerde Yıldıray, Reşat kızının hamile olduğunu öğrendiğinden, Burcu’yla evlenmesi gerektiğini düşünmektedir. Ancak bu kararını Reşat’a açıkladığında, beklemediği bir karşılık alır. Bu arada Çiçek’in gelinlikçi dükkânının camları gizemli bir şahıs tarafından aşağı indirilir. Şüpheler, kıskançlık içindeki Yıldıray’da, Çiçek’ten nefret eden Burcu’da ve rakip bir dükkân açılmasını çekemeyen Asuman’da yoğunlaşır. Diğer taraftan Göksel’in yeniden yürüyebilmesi, her şeyden önce ailesinin psikolojik desteğine bağlıdır. Göksel ise, ancak anne babası her zaman bir arada olursa mutlu olacağını söylemektedir. Bu durum, Kudret’in Şükran’a dair ümitlerini yıkarken, Şükran da bütün ilişkisini kesmek için haddinden fazla sert davranır. Bayram’ın Rojin’in oğlu olduğunu öğrenen Berat ise, karısını ilaçlarla uyutmakta ve evden çıkmasına izin vermemektedir. Rojin’in akıl sağlığının yerinde olup olmadığına dair kimin haklı olduğu belli değilken, Bayram, Rojin’i evinde görmeyi başarır. Ve bu kez şoke edici gerçeklerle karşı karşıya gelir.

ay bittim ben bu diziye ya
çok güzel kaçırmıyorum artıkın yarın seyretcemhihoyyyt
ya film müziği yokmu bitiyorum intizar şarkısına hele birde
neşe karaböçek yorum yaparsa
sevipte kavuşamayanların filimi olsa gereksenağlama

60lu3.jpg

18. Bölüm

İlişkiler çıkmaza giriyor...

Rojin’in annesi olduğunu öğrenerek sarsılan Bayram’ın içini şimdi de Berat’ın gerçek babası olup olmadığı şüphesi kaplamıştır. Çiçek, bu çalkantılı günlerinde ona yardımcı olmak ister. Ancak, dükkan camının kırılmasının kendisiyle bağlantılı olduğunu öğrenen Bayram, Çiçek’i de tehlikeye sokmamak için, onu kendinden uzak tutmaya çalışır. Bu arada Çiçek’in, Bayram’ın Avni Baba’ya verdiği torunlarına abilik etme sözünü öğrenmesi, ilişkilerini iyice çıkmaza sokar. Bayram’ın bu sözünü Yıldıray da öğrenmiş ve Çiçek’i yeniden elde etmek için harekete geçmiştir. Ancak Çiçek’le her tartışmasında Kudret’i karşısında bulması, onu yadırgatır. Kudret ve Çiçek arasındaki bağ, Tahir’in de dikkatini çekmeye başlamıştır. Diğer taraftan Yıldıray’ın Burcu’nun hamileliğine dair şüpheleri artsa da, beklenmedik bir gerçek onu beklemektedir. Göksel hastaneden çıktığı bugünlerde, ailenin durumunu yakından gören Şükran, en doğrusunun Kudret’ten tamamen uzak durmak olduğuna iyice inanır. Ancak bu düşüncesini Leyla’yla paylaşırken, onlara kulak misafiri olan Kudret, konuşmalarını yanlış anlar ve kırılarak kendini çok yalnız hisseder. Olanlara üzülen Şükran, Kudret’in gönlünü almaya çalışsa da hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaşacaktır.

23092008035002vw3.jpg

60lu3.jpg

18. Bölüm

İlişkiler çıkmaza giriyor...

Rojin’in annesi olduğunu öğrenerek sarsılan Bayram’ın içini şimdi de Berat’ın gerçek babası olup olmadığı şüphesi kaplamıştır. Çiçek, bu çalkantılı günlerinde ona yardımcı olmak ister. Ancak, dükkan camının kırılmasının kendisiyle bağlantılı olduğunu öğrenen Bayram, Çiçek’i de tehlikeye sokmamak için, onu kendinden uzak tutmaya çalışır. Bu arada Çiçek’in, Bayram’ın Avni Baba’ya verdiği torunlarına abilik etme sözünü öğrenmesi, ilişkilerini iyice çıkmaza sokar. Bayram’ın bu sözünü Yıldıray da öğrenmiş ve Çiçek’i yeniden elde etmek için harekete geçmiştir. Ancak Çiçek’le her tartışmasında Kudret’i karşısında bulması, onu yadırgatır. Kudret ve Çiçek arasındaki bağ, Tahir’in de dikkatini çekmeye başlamıştır. Diğer taraftan Yıldıray’ın Burcu’nun hamileliğine dair şüpheleri artsa da, beklenmedik bir gerçek onu beklemektedir. Göksel hastaneden çıktığı bugünlerde, ailenin durumunu yakından gören Şükran, en doğrusunun Kudret’ten tamamen uzak durmak olduğuna iyice inanır. Ancak bu düşüncesini Leyla’yla paylaşırken, onlara kulak misafiri olan Kudret, konuşmalarını yanlış anlar ve kırılarak kendini çok yalnız hisseder. Olanlara üzülen Şükran, Kudret’in gönlünü almaya çalışsa da hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaşacaktır.

23092008035002vw3.jpg

her hafta sabırsızlıkla bekliyorum ama çok geç yayınlıyorlar ya bi çözüm bulsunlar şu işe:çok üzgünüm:

tüh ya ... dizi yayından kaldırıldı galiba... bu hafta yoktu.. zaten öyle bir duyum almıştım... çok şeker bir diziydi... tam eski türk filmleri tadındaydı... hem de izlenmiyor diye değil de parasızlıkdan kaldırılmış diye duydum... kızlar sizin haberiniz varmı dizinin akıbeti hakkında...

Back
X