vallahi canım üzüldüm yani. keşke izin vermeseydin. ama anlıyorum yani eşin için katlandın kesin. ama haksızlık bu. valla ben evlendiğim zaman eşim istediğini söylesin asla takıları vermem onlara. takıları ailesine vermiyorum diye heralde beni boşamazkaydirigubbakcemile3 insan düşünür derki çocuğum borçta kalıcağına ben kalayım ayıp yani aabazı aileler düğünü kendilerini kurtuluşu olarak görüyor ayni eşimin abisi gibi :umursamaz: 3 ay oldu evleneli konusmuyoruz hala etrafta düğünlerini ben yaptım elimde etegimde ne varsa verdim bu düğün beni mahvetti hiçbişi vermediler diomus ama arabasının benzinini bile biz koyduk eşim cebine harçlık bile koydu nasıl düğünü kendi yapmıssa anlamadık anlamam böyle insanları eline ne geçiosa bütün aile yalanı yüzünden elini cekti ondan yalnız kaldı hala dugunu ben yaptım diye konusuyormus
yaptığı çok ayıp yani. evet böyle abartan insanlarda çok var. iyiki takıları vermemişsin süperyerimsenibentakıları vermedim canım zaten ben tamam desem ki demezdim zaten eşim vermezdi hersey ortada cunku bize kimse yardımcı olmadı erkek tarafından eşim herseyi kendi yaptı arabasının benzini mecbur koyduk salona giderken benzin bitio dedi petrole cekti cebine baktı hiç param yok ya dedi abimi arayımda kart getirsin dedi blof yani eşimde al sunla doldur dedi para verdi bu yani olan
sadece etrafa bilmeyenlere dugunu ben yaptım diyormus ama alakası yok tabi
ahh ahhh çok yazık olmuş dicem ama olan olmuş canım. sen iyi niyetindenKeşke benide uyaran olsaydı.Dügün bitmeden takılanlarınhepsini kuzu gibi verdik eşim gurur yapıp istemedi.Böyle insanın içini acıtacağını bilseydim düğün yapıp onların cebine prim vermezdim.Şimdiki aklım olsaydı zırnık vermez birde cümle aleme rezil ederdim.klava:
Takılar gelinle damadındır.Düğünü bahane edip parayı cebine indiren aile büyüklerini kınıyorum...lmaz:
takmıyorumki dönüp haline baksın yalnız kaldı ne aileden ne akrabalardan kimse konusmuyor ama ne alemi var he öle dedi eline ne gecti
tam derdim olan konu ya
nişanlımın tarafı sadece küçük altınları alacaklarmış:)
annem de altınları da paraları da bileziklerini de alırım diyo
benim sorun ettiğim şey para altın vs değil,
yaramı deşti bu konu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?