Düğün takıları başımı ağrıtacak galiba :(

ayy canım bizde mi şans yok anlamadım.illa bizim mi söylememiz gerekiyor kendileri sanki bilmiyor...size benzer benim olayım.annem istemesine rağmen getirmediler ..yani öyle insanlardan isteseniz de geitrmezler ,ya da getirseler de ilerde sen üzlürsün.....e ailen seni düşüünyor istiyor ama vallah bu tür şeyler ilerde sorun yaratıyor bu kadarını söyleyeyim.nişanlın yapıyormuş yapacaklarını zaten

Ben takıya altına çok önem veriyorum. Çünkü epeyce borcumuz var. Onlarla borç kapatacağız. Nişanda bana hiçbir şey takmadılar. Bohça bile yapmayacaklardı ama annem isteyince yaptı kayınvalide. Nikahıma az bir vakit kaldı bakalım ne takacaklar bana? Daha konusunu açmadılar bende hiç sormadım. Ben en az 2 bilezik istiyorum onlardan. O da hakkım yani isterim. Bu birazda değer vermedir. Nişandan hep laf yaptılar hiçbir şey takmadılar diye. Şahsen ben önem veriyorum. İster yanlış ister doğru ilerideki tavrımı o şekilde sürdürürüm takacakları takıya göre. Takarlarsa biraz daha hoşgörülü davranabilirim. Şimdi bana kızanlar olacaktır maddiyatçı diyeceklerdir belki ama inanın bir tek onlara karşı böyle davranıyorum. Sevmiyorum ya ne yapayım? Kendileri yaptı.

öyle canım çook haklısın. bize düşen içimize atmak galiba.. annem güzel bi dille konuşur aslında kırmadan söyler kayınvalideme söyleyeceği şeyi. ama onlar nasıl karşılar bilmiyorum.. gözlerim doluyo nişan fotograflarıma baktıkça, kendimi degersiz hissediyorum. benim üzülmeme annem de üzülüyor. en güzeli bu tür şeylere önem vermeden aşkını yaşamaya bakmak. tabi yap yapabilirsen (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…