Dügün takıları sorunsalı

Yok gerçekten bu tür insanlar daha değerli oluyor. Biz mi safız onlar mı çok akıllı anlamadım ama nerede herşeyi isteyen kaprisli insanlar hepsi el üstünde, aman uyguna getirelim aman çok masraf yapmayın diyen insanlar onlar kadar değer görmüyor. Bu erkek milletine biraz böyle yapacaksın aslında. Ama çok yanlış işte, birinden birşey isteyeceksem babamdan isterim niye daha yeni tanıştığım kayınvalideden isteyeyim.

Hem mesele adam yerine konmadım bana açıklama yapılmadı diyorsunuz hem de kadın konuşmal için kapıyı kapatınca beni ilgilendirmez oğlunu çağırayim onla konuş diyorsunuz. Benim altınlar ne oldu diye mesaj atanı ilk defa gördüm.

Eşiniz sizi kırmamak için tamam demiştir, yaza daha var zaten müsait olduğunda annesiyle konuşur veya konuşmaz bunu bilemem de yaptiğiniz çok ama çok ayıp. Her şeyden önce o sizin büyüğünüz, kadının dediği de çok doğru herkes durumuna göre yapar sorulmaz ayıp yani. Görgüsü olan bir kadınsa gram takıp gelmez merak etmeyin. Ama sizin tavrınızı çok yanlış buldum ağzınıza gelen her şeyi her ortamda söylerseniz evliliğiniz zarar görür biraz sakin kalmanızı tavsiye ederim. Altın konusunu ille tartışacaksanız eşinizle tartışmalıydınız, KV hesap sormal bana çok garip geldi. Daha bismillah yolun başı

Bir yanda böyle insanlar bir yanda çalışıp çocuklarına bakan emek veren ama değer görmeyen kadınlar
Dünya çok adaletsiz bazen

Gelinin / gelin ailesinin aç gözlülüğüyle doğru orantılı.

Ben istedeydim babam beni sopayla kovalardı adam rimelime ojeme kadar yedekli alıyor. İki senelik ürünlerim var. Olmasaydıda isteyemezdim. Anca gider erkek arkadaşıma derdim o alsın
E yani doğrusu da bu zaten. Niye gidip daha yeni tanıdığın kv adayından isteyesin ki? Tamamen görgüsüzlük olurdu yani, durumu varsa herkes kendi donunu rimelini kendisi alsın.

Ben ilk başta şaka yapıyor sanmıstım sonra baktım ciddi ciddi istiyor kadın. İnsan nasıl kendini böyle bir duruma düşürebilir
Ya damadın yaptığı? Allahım şaka gibi ya, bir de kaç kişi ikna etmeye çalışıyor, sanırsın Sussex düşesi

Ahahahah aynen. Kaynanam sana pijama gecelik bakalım demişti sağ ol anne benim var zaten gerek yok dedim geçtim. Kendi üç beş pijama takımı almış (sadece bijama jartiyer neyim yok )

Ahahahah aynen. Kaynanam sana pijama gecelik bakalım demişti sağ ol anne benim var zaten gerek yok dedim geçtim. Kendi üç beş pijama takımı almış (sadece bijama jartiyer neyim yok )
Kv sana jartiyer almadı ve sen kocanı boşamadın öyle mi?

Ben istedeydim babam beni sopayla kovalardı adam rimelime ojeme kadar yedekli alıyor. İki senelik ürünlerim var. Olmasaydıda isteyemezdim. Anca gider erkek arkadaşıma derdim o alsın

sizin rmelinizi yada ojenizi niye erkek arkadaşınız alıyor? nasıl isteyebilirsiniz erkek arkadaşınızdan konu sahibinden farkı ne o kaynanadan istiyor(ki oda ilk eş adayından istemiş) siz erkek arkadaştan

v
valla böyle seylerde her zaman anne baba konusucak dicek ben kızımı borcsuz evlendiriyorum sizden de aynsını beklerim maden evlendikten sonra borc ödicem nedne evleniyim ki yaa otur babanın evinde ye maasını yanii altın mevzusundada bu erkek nereli yapılan altılar sonucta yeni evliller yarın ev alır arsa alır bi yatırım bu uyanıklar sen konus yarın dugundeki takılarıda vermezler neden kız tarafı takılan altınlara kadar veriyorda erkek tarafı uyanık sen uyanık olucaksın sen annen arıcak dünür ne zaman yapıyoruz altını dostumuz var düsmanımız var dicek bası dik bi sekılde bizimde kız kardesimiz evlendi ya nisanda 3 bileizk ki 17 gram dügündede 2 bilezik taktık sadece babam yani erkek tarafı en az 8 biliezi takmak zorunda zaten ogluna yardımı olmayan kaynana ne yapmıs bu zamana kadar kirada oturcan da bu zamanda ev alcan ooo 10 bin girse bile zor bu zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…