Dügün takıları sorunsalı

sizin rmelinizi yada ojenizi niye erkek arkadaşınız alıyor? nasıl isteyebilirsiniz erkek arkadaşınızdan konu sahibinden farkı ne o kaynanadan istiyor(ki oda ilk eş adayından istemiş) siz erkek arkadaştan
Bacım babası alıyor ya sakin ol champ

Bende o beni ilgilendirmez oğlun tamam dedi
Allah'tan derdiniz altın değilmiş 1
kendi aranızda halledin o zaman dedim.konuyu kapattım uzatmadım.
Allah'tan derdiniz altın değilmiş 2 (uzatmamışsınız aynen)
Bir kaç gün sonra mesaj attım yine konuyla ilgili c
Allah'tan derdiniz altın değilmiş 3
öyle olsaydı en başta kapıyı kapatıp sizinle düzgünce konuşur muydu?? bence siz çok gözü açıksınız. derdiniz de gayet açık,altında değilim falan demeyin.

üst üste darlayıp insanları azarlamak nedir yahu? sizin yerinize ben utandım...

sizin rmelinizi yada ojenizi niye erkek arkadaşınız alıyor? nasıl isteyebilirsiniz erkek arkadaşınızdan konu sahibinden farkı ne o kaynanadan istiyor(ki oda ilk eş adayından istemiş) siz erkek arkadaştan
Yok isterim demek istememiş zaten, birinden isteyecek olsam kayınvalidemden değil nişanlımdan isterdim demiş. Babası alıyormuş ben öyle anladım.

Aynen...Kesinlikle sırf bana deger versın dıye kısılıgımden ödün vermem. O altınla bana deger bıcecekse bıcmesın zaten... Benı ben oldugum İcin sevsin..ha benim bu sekıldeyken de kıymeti mı bılmeycekse eyvallah kendı bilir. Yolu acık olsun o zaman derim.

Aynen öyle. Bir kadının değeri altınla ölçülmez. Adam bana altın aldığı kadar değer verecekse o çam yarmasını ben napayım?

Erkek arkadaşımdan istiyorum demedim ki Babam alır ürünlerimi
Ben istedeydim babam beni sopayla kovalardı adam rimelime ojeme kadar yedekli alıyor. İki senelik ürünlerim var. Olmasaydıda isteyemezdim. Anca gider erkek arkadaşıma derdim o alsın
Bende erkek arkadaşıma aldılırım diye anladım bak ne yazdınız

"Ne takacaksiniz, bilmek hakkim... Hayir yani susmayin, su kadar takacagim diye birsey soyleyin bana, bilmek hakkim cunku... hediyeyse bu ne kadar takilacagini da bilecegim tabi ki....bana ne, beni ilgilendirmez... oglunuzla halledin bu konuyu..."
Ben ne okudum oyle? Okurken utandim. Yerin dibine girerdim ben bunlari soylersem. Yuzum kizarirdi. Insan kendini bu kadar kucuk dusurur... Paragoz degilim denmis de paragozluk degilse nedir bu? Gorgusuzluk bence.
Kayinvalide de iyi susmus. Gelinler baş, başlar gelin olmuş. Nikah da kıyılmıs, evlenilmis, hicbirsey takmasalar ne olacak, istedigimi takmadilar diye bosanacak mi? Olmadi kadinin eline liste de verseydi bari su kadar metre zincir, her biri su kadar gramdan bilezik... bu aymazlik bence...

Erkek kardeşim var böyle gelin olursa forumun görüp görebileceği en harika görümce olurum

Ne alaka tam olarak?
Bılmıosun gelırını gıderını sonra aynı eve gırıosun bır bakıosunkı ortada ne aşk kalıo be de başka bişey .Maaşını bılmıomusunuz ya hani :) Sonrada boşanmalar çogalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…