- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.967
- 298
- 31
Mesaj atıcam şimdi.Kv sana jartiyer almadı ve sen kocanı boşamadın öyle mi?
Evet yorumlarda gördüm orada ilçede oturanlardan biri yazmıştıAman ciddi mi
Bacım babası alıyor ya sakin ol champsizin rmelinizi yada ojenizi niye erkek arkadaşınız alıyor? nasıl isteyebilirsiniz erkek arkadaşınızdan konu sahibinden farkı ne o kaynanadan istiyor(ki oda ilk eş adayından istemiş) siz erkek arkadaştan
Açtı gitti konuyu yok ortada gelsede haklı olduğunu anlatmaya çalışsa bize keşke
Allah'tan derdiniz altın değilmiş 1Bende o beni ilgilendirmez oğlun tamam dedi
Allah'tan derdiniz altın değilmiş 2 (uzatmamışsınız aynen)kendi aranızda halledin o zaman dedim.konuyu kapattım uzatmadım.
Allah'tan derdiniz altın değilmiş 3Bir kaç gün sonra mesaj attım yine konuyla ilgili c
öyle olsaydı en başta kapıyı kapatıp sizinle düzgünce konuşur muydu?? bence siz çok gözü açıksınız. derdiniz de gayet açık,altında değilim falan demeyin.Bana gerçekten insan gibi kızım imkanımız böyle ben bunu düşündüm aramız bozulmasın oğlum tamam demiş orta yol bulunur dese inan tamam anne deyip geçeceğim ama bunuda demedi.Ki imkanlarda var sırf yapmamak için diretiyor eminim
Hayır cnm ya asla stalk yapmam.Evet yorumlarda gördüm orada ilçede oturanlardan biri yazmıştı
Yok isterim demek istememiş zaten, birinden isteyecek olsam kayınvalidemden değil nişanlımdan isterdim demiş. Babası alıyormuş ben öyle anladım.sizin rmelinizi yada ojenizi niye erkek arkadaşınız alıyor? nasıl isteyebilirsiniz erkek arkadaşınızdan konu sahibinden farkı ne o kaynanadan istiyor(ki oda ilk eş adayından istemiş) siz erkek arkadaştan
Aynen...Kesinlikle sırf bana deger versın dıye kısılıgımden ödün vermem. O altınla bana deger bıcecekse bıcmesın zaten... Benı ben oldugum İcin sevsin..ha benim bu sekıldeyken de kıymeti mı bılmeycekse eyvallah kendı bilir. Yolu acık olsun o zaman derim.Yok gerçekten bu tür insanlar daha değerli oluyor. Biz mi safız onlar mı çok akıllı anlamadım ama nerede herşeyi isteyen kaprisli insanlar hepsi el üstünde, aman uyguna getirelim aman çok masraf yapmayın diyen insanlar onlar kadar değer görmüyor. Bu erkek milletine biraz böyle yapacaksın aslında. Ama çok yanlış işte, birinden birşey isteyeceksem babamdan isterim niye daha yeni tanıştığım kayınvalideden isteyeyim.
Erkek arkadaşımdan istiyorum demedim kisizin rmelinizi yada ojenizi niye erkek arkadaşınız alıyor? nasıl isteyebilirsiniz erkek arkadaşınızdan konu sahibinden farkı ne o kaynanadan istiyor(ki oda ilk eş adayından istemiş) siz erkek arkadaştan
Aynen öyle. Bir kadının değeri altınla ölçülmez. Adam bana altın aldığı kadar değer verecekse o çam yarmasını ben napayım?Aynen...Kesinlikle sırf bana deger versın dıye kısılıgımden ödün vermem. O altınla bana deger bıcecekse bıcmesın zaten... Benı ben oldugum İcin sevsin..ha benim bu sekıldeyken de kıymeti mı bılmeycekse eyvallah kendı bilir. Yolu acık olsun o zaman derim.
Anne ne zaman yapmayı düşünüyorsun ben bunu söylemiştim gelmişken bakalım dedim
Bende o beni ilgilendirmez oğlun tamam dedi .
Bir kaç gün sonra mesaj attım yine konuyla ilgili
Çok tuhafsınız ya cidden...bu hediyeymiş herkesin imkanı neyse ona göre yapılırmış ilk defa duydum bunu
Erkek arkadaşımdan istiyorum demedim kiBabam alır ürünlerimi
Bende erkek arkadaşıma aldılırım diye anladım bak ne yazdınızBen istedeydim babam beni sopayla kovalardıadam rimelime ojeme kadar yedekli alıyor. İki senelik ürünlerim var. Olmasaydıda isteyemezdim. Anca gider erkek arkadaşıma derdim o alsın
Kimsenin vekili vs degilim. Durustlugum ve cogunlugun yolundan gitmeyisim, kendi sahsi fikirlerim dolayisiyla begenilmemis olmam sorun teskil etmiyor.
Bunu da es geçmemiş
Erkek kardeşim var böyle gelin olursa forumun görüp görebileceği en harika görümce olurumCiddi ciddi bir de kv ye mesaj mı attınız ?
Ne kadar ayıp ?
Altının gramı ne kadar haberiniz var mı?
Bir oğlum var büyük konuşmak istemiyorum ama bana gelin böyle dese paralarım inan ki...
Kadın yine birsey dememiş dua edin.
Bılmıosun gelırını gıderını sonra aynı eve gırıosun bır bakıosunkı ortada ne aşk kalıo be de başka bişey .Maaşını bılmıomusunuz ya hani :) Sonrada boşanmalar çogalıyor.Ne alaka tam olarak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?