Dügün takıları sorunsalı

Aklıma, kayinvalidesi bilezik yerine yarım altın verdi diye düğün günü arabadan inmeyen gelin videosu geldi. O potansiyel var sizde de

Cidden varmış akfjsjdhhs
TC beni daha ne kadar şaşırtabilir diyorum, hergün daha da çok şaşırıyorum

Neye göre isteniyor bu altınlar?
Mesela 20 tane 30 gr bilezik üç pırlanta, 2 çift küpe, biri yazlık biri kışlık iki set ama 24 ayardan iki parmak kalınlığında filan neye göre belirleniyor?
Gelinin keyfine göre mi oluyor yoksa hani ağırlığınca altın derlerdi, kiloya bi oranı mı oluyor; maksimum-minimum aralığı nedir bu işin?

Bizimkiler nişan bohçası bile istemedi. Erkek arkadaşımın ablası yazdı. Beğendiklerini bana koduyla at ben hepsini alırım dedi. Kendisi evli durumuda baya iyi jest yapmak istemişti. Bende hiç gerek yok benim fazlasıyla ürünlerim var dedim. Oda kimyacı olduğundan gitmiş içeriklerini inceleyip bir şeyler almış yinede birde seccade takımı falan yaptırmış. İç çamaşırı falan o kadar saçma geliyor ki totomdaki donu nasıl aldırayım

Helal kız sana, işte örnek gelin
Bana çok itici geliyor, sanırım bende isteyemem yüzüm olmaz. Ayıp ya bi kere, belki adamların durumu yok, belki hastası var belki ödemesi kredisi var, öyle "ben altın istiyooğmm" denir mi, hele iç çamaşırı istemek tam bi fiyasko yani ayıp. Evlenmeden önce donsuz geziyordun herhalde diye sorarlar adama

Hayır birde üste cıkmaya calısırlar ya ona biterim işte... Bide kıymetli olur bu tipler. Baksana kv gayet makul cvp vermiş.. Kadın yine sabırlıymıs. Cok sınır oluyorum boyle insanlara.. Benimde bir arkadasım vardı. Ooo cocuktan hersey istdi mubarek. Derdmkı yazık yuklenme bukadar su cocuga. Oda tabıkı yapacak yoksa degerim olmaz gozunde derdi.. Çok yalnıs geliyor bana cok. İnsanlar Mecburmus gıbı sanki Neeeyyseee nekadar konussakta bos. Hanfendı gayet memnun halinden.

Cidden varmış akfjsjdhhs
TC beni daha ne kadar şaşırtabilir diyorum, hergün daha da çok şaşırıyorum
Ben ilk başta şaka yapıyor sanmıstım sonra baktım ciddi ciddi istiyor kadın. İnsan nasıl kendini böyle bir duruma düşürebilir

Ben istedeydim babam beni sopayla kovalardı adam rimelime ojeme kadar yedekli alıyor. İki senelik ürünlerim var. Olmasaydıda isteyemezdim. Anca gider erkek arkadaşıma derdim o alsın

Sizin yerinize ben utandım burda. Mesele altın değilmiş iyi ki iki cümleden biri altın ama o nasıl oluyorsa. Ayrıca evet bu hediyedir ve imkanı neyse ona göre yapılır. Nasıl ilk defa duydunuz? Gelinin bunu bunu istiyorum demesi bence asıl yakışıksız ve garip olan. Tamam diyen kocanız madem sorununuzu onunla çözün.

Ağzıyla altın isteyen sence bu laftan alınır mı? Altın geliyor diye sevinir. Ben çeyrek bile almam.
Zaten kav ye söylemiş utanmamış bide buraya gelip anlatmış ben olsam utancımdan kadının yüzüne bakamam bidaha ki zaten asla böyle birşey söylemem bile ne kadar ayıp ya. Allah ilerde hepimizin karşısına iyi insanlar çıkarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…