sizde öyle mi oldu, üzüldüm durum buysa. biz yeni 10 yılı devirdik, maşallah diyeyimBılmeyıncede ıste sonra adlıye kapıları
Makul istekler, makul imkanlar durumu.Ne istediyse o takildi.
Aklıma, kayinvalidesi bilezik yerine yarım altın verdi diye düğün günü arabadan inmeyen gelin videosu geldi. O potansiyel var sizde de
Cidden varmış akfjsjdhhsBir tane video izlemistim. Gelin almada gelin arabaya binmeden önce altın istiyor. Verileni beğenmiyor. Arabadan inmiyor. Gelip ikna etmeye çalışıyorlar ikna olmuyor ağlıyor bağırıyor en son indi testi miydi neydi tam bilmiyorum onu kirdi falan. Şok olmustum. Bende nirvana o şu an. Bu da 2 ye veya 3e oynar işte. Bir de gelini damat da ikna etmeye çalışıyor yok artık dedim... neyse ertesi gün ayrılmışlar zaten.
“O kadar altın alacak olsam oğluma seni mi alırdım” deseymiş keşkeAğzıyla altın isteyen sence bu laftan alınır mı? Altın geliyor diye sevinir. Ben çeyrek bile almam.
AynenOooo buralar linçten geçilmeyecek.En sevdiğim. Hak ettin ama güzelim. Bence sen azıcık para göz ol, böyle yufka yürekli, yumusak başlı olursan çok ezilirsin.
Hem senin değerin 10 tane burma, 2 tane beşi bir yerde eder. Umarim daha az istememissindir.
Bizimkiler nişan bohçası bile istemedi. Erkek arkadaşımın ablası yazdı. Beğendiklerini bana koduyla at ben hepsini alırım dedi. Kendisi evli durumuda baya iyi jest yapmak istemişti. Bende hiç gerek yok benim fazlasıyla ürünlerim var dedim. Oda kimyacı olduğundan gitmiş içeriklerini inceleyip bir şeyler almış yinede birde seccade takımı falan yaptırmış. İç çamaşırı falan o kadar saçma geliyor ki totomdaki donu nasıl aldırayımAfetlere uyulacaksa kayınvalidenin evi temizlenecek, yardıma gidilecek, gerekirse birlik oturulacak,ev hanımı olacak, kocası evin erkeği olacak, Kocasının sözü geçecek. Bunlarda önceden vardı. Altın adeti yerine getiriliyorsa bunlarda getirilsin.
Cidden ya sorma, şimdiki gelinler bi oda dolusu eşya istiyorlar, yok makyaj malzemesi, yok pahalı iç çamaşırı. Sanki evlenmeden önce donları yoktu.Benim bi arkadaşım VS marka iç çamaşırından tut, clinique cilt bakım seti, Dior parfüm Mac makyaj malzemesi falan istedi. Evlenmeden önce pazardan rimel alan kız bi de. Tamamen görgüsüzlük.
O gelini ertesi gün evine postalamışlarAklıma, kayinvalidesi bilezik yerine yarım altın verdi diye düğün günü arabadan inmeyen gelin videosu geldi. O potansiyel var sizde de
Helal kız sana, işte örnek gelinBizimkiler nişan bohçası bile istemedi. Erkek arkadaşımın ablası yazdı. Beğendiklerini bana koduyla at ben hepsini alırım dedi. Kendisi evli durumuda baya iyi jest yapmak istemişti. Bende hiç gerek yok benim fazlasıyla ürünlerim var dedim. Oda kimyacı olduğundan gitmiş içeriklerini inceleyip bir şeyler almış yinede birde seccade takımı falan yaptırmış. İç çamaşırı falan o kadar saçma geliyor ki totomdaki donu nasıl aldırayım
Hayır birde üste cıkmaya calısırlar ya ona biterim işte... Bide kıymetli olur bu tipler. Baksana kv gayet makul cvp vermiş.. Kadın yine sabırlıymıs. Cok sınır oluyorum boyle insanlara.. Benimde bir arkadasım vardı. Ooo cocuktan hersey istdi mubarek. Derdmkı yazık yuklenme bukadar su cocuga. Oda tabıkı yapacak yoksa degerim olmaz gozunde derdi.. Çok yalnıs geliyor bana cok. İnsanlar Mecburmus gıbı sankiEminiiim derdiniz altın değildir, eminiiim.
Hayatımda ilk defa böyle birşey duydum. Ne kadar saygısızca yaklaşmışsınız. Ayrıca evet, çoğu insan içinden geleni takıyor, bende ilk defa burada okudum "bana şu kadar bilezik al" muhabbetlerini. Kız aldık-kız verdik. Her türlü de "gönlünüzden ne geçerse, imkanınız doğrultusunda ne almak istiyorsanız onu alırsınız." dedik/dediler. Diğer türlüsü görgüsüzlük sayılıyor bizde.
İnsanlara "bana şu kadar altın al" deme cesaretini nereden buluyorsunuz merak ediyorum, adamlar bakkaldan sakız almayacak, altın alacak altın. Derdimizin altın olduğu belli yani, kendinizi kandırmaya çalışmayın.
Ben ilk başta şaka yapıyor sanmıstım sonra baktım ciddi ciddi istiyor kadın. İnsan nasıl kendini böyle bir duruma düşürebilirCidden varmış akfjsjdhhs
TC beni daha ne kadar şaşırtabilir diyorum, hergün daha da çok şaşırıyorum
Ben istedeydim babam beni sopayla kovalardıHelal kız sana, işte örnek gelin
Bana çok itici geliyor, sanırım bende isteyemem yüzüm olmaz. Ayıp ya bi kere, belki adamların durumu yok, belki hastası var belki ödemesi kredisi var, öyle "ben altın istiyooğmm" denir mi, hele iç çamaşırı istemek tam bi fiyasko yani ayıp. Evlenmeden önce donsuz geziyordun herhalde diye sorarlar adama
Bu cuk oturur işte“O kadar altın alacak olsam oğluma seni mi alırdım” deseymiş keşke
Zaten kav ye söylemiş utanmamış bide buraya gelip anlatmış ben olsam utancımdan kadının yüzüne bakamam bidaha ki zaten asla böyle birşey söylemem bile ne kadar ayıp ya. Allah ilerde hepimizin karşısına iyi insanlar çıkarsın.Ağzıyla altın isteyen sence bu laftan alınır mı? Altın geliyor diye sevinir. Ben çeyrek bile almam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?