Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne var ne yok alın takılarınızı. Gidin bankaya verin kasaları var özel kesinlikle böyle yapın.
eşinde aileside çok tuhaf. birlikte yaşamaya devam edersiniz aranız daha çok bozulur. ev ev üstüne olmaz hiçbir zaman. senin yapabileceğin bişey yok bence eşinin yapması lazım.
eşine sadece şunu sor. ileride çocuklarına nasıl bir gelecek sağlamayı düşünüyormuş.
cnm belli ki eşinde laftan anlamıyo bence sen kayınvalidenle konus istiyorum de, al hemen kalanları.
hepsini bozdurup bilezik alıcam çok güzel bi model buldum alıp takmak istiyorum.çevremde zaten sorup duruyo yokmu senin bileziğin falan diyo de.hepsini al bankada bi altın hesabı açtır.sonra sorarlarsa uydurursun bişeyler.
1 ay önce amcamın oğlunun düğünü oldu bilezikler benim çekmecemde yerine koymaya fırsat olmadı acaba altınlarıda alsam hani farkettikelrinde derimki hani fırsat olmadı yerine koymaya falan derim nasıl fikir? bilmiyorumkismile en azından bende durur bilezikler falan