Düğün Takılarım :(((

hatayı başta yapmışsın ne diye altınları verdinki kaynanana sakla diye sende yatağn altına koyamıyormuydun.....................bazanın altına ataydınta aman güzelim ala bir anönce ama nsl alcn allah yardımcın olsun
istesen verirmi kaynanan

oldum olası anlamam k.valideye neden altın verilir ,saklasın diye...gizli,sote yerleri bi k.validelermi biliyor..kabahat gelinlerde,k.validelerde değil..elinle ver sonra şikayet et..sonucun böyle olacağı belli..
eşinin de habersizce altın alıp vermesi apayrı bir ilginçlik..

Ne var ne yok alın takılarınızı. Gidin bankaya verin kasaları var özel kesinlikle böyle yapın.

alabilirsem ki alıcam bi şekilde bilezik yaptırcam 2 tane kalın bilezik...en azından onu hiçbişekilde bozduramayız

bi altına sahip çıkamıyorsanız nasıl evleniyorsunuz siz sorumluluk almayı bilmiyormusunuz

ne yap ne et al arkadasım altınlarını.yaptıracağın o bileziğide bileğinden çıkarma sakın.onuda almıcakları ne malum

siz hatayı başta yapmışssınız...
altınları kaynananıza vermekle...
nasıl güvenip vermişsiniz hayret doğrusu...
bunun böyle olacağını baştan tahmin edemedinizmi...
ben adanadan malatyaya gelin geldim.
kaynanamlarda adanada oturuyor.
evlendiğim gün yola çıkacaktım.
kaynanamla görümcem gelmiş başıma altınları burda bırak eve götürme
yolda nolur nolmaz diyorlar...bende bişey olmaz dedim ve vermedim.
onlarda bıraksam altınlarım geri gelmicek biliyorum...
sizde başta düşünecektiniz bunu.
bir an önce kalan altınları almaya bakın bari.yazık ev almayı düşünuyomuşsunuz.
sizin için yatırım onlar.neden isteyemeyeceksinizki.
altınlar sizin değilmi...hiç utanıp,çekinmeyin...
çıkın karşısına altınlarımı bankaya yatıracam yada bilezik yapacam deyin isteyin...

esinin annesine de anne gidelimde su altinlari bilezik yaptiralim
yoksa esim bunlarin basina bir sey getirecek diyin..
esiniz nasil bulduda aldi o altinlari arkadasina vermek icin

eee bişeyi merak ettim eşin arkadaşına ödünç vermiş dimi hibeye olamaz herhalde
nezman ödüycek eşibnin arkadaşı onları ancak omzna sen alabilirsin cnm altınları diğer türlü vermezler

eşinde aileside çok tuhaf. birlikte yaşamaya devam edersiniz aranız daha çok bozulur. ev ev üstüne olmaz hiçbir zaman. senin yapabileceğin bişey yok bence eşinin yapması lazım.
eşine sadece şunu sor. ileride çocuklarına nasıl bir gelecek sağlamayı düşünüyormuş.

eşinde aileside çok tuhaf. birlikte yaşamaya devam edersiniz aranız daha çok bozulur. ev ev üstüne olmaz hiçbir zaman. senin yapabileceğin bişey yok bence eşinin yapması lazım.
eşine sadece şunu sor. ileride çocuklarına nasıl bir gelecek sağlamayı düşünüyormuş.

Dün akşam konuştum eşimle ve tabi yine gerildik.neye canın sıkılıyo söyle dedi anlattım bende.rahatsız olduğum konular bunlar dedim.1.annen ordan altın alırken bize söylemeden haber bile vermeden alıyo dedim. 2.onlar bizim güvencemiz dedim yarın birgün ayrı eve çıkıcaz çoluk çocuğa karışcaz dedim yada Allah korusun bi tartışma yaşadık evdekilerle ve ayrı eve çıkma zorunda kaldık elimizde avcumuzda olac ak tek şey takılar dedim.
eşimde diyoki bu kadar çok kafana takma sen babamı tanımamışsın dedi ev alıcamız zaman babam ne yapar eder arabayıda yazlığıda dükkanıda satar yinede yardım eder dedi.asla bizi yarı yolda bırakmaz dedi.bırak alsınlar onların olsun dedi giz gözüm yok dedi.bi altın yüzünden huzurumuz yok kaç gündür dedi.şimdi 2 tane altın gidiyosa yarın onlar daha fazla bi şekilde geri döncek bize dedi.Bende kızdım tabi arkamı dönüp yattım.

cnm belli ki eşinde laftan anlamıyo bence sen kayınvalidenle konus istiyorum de, al hemen kalanları.

Bende eşimin beni anlamadığını düşünüyorum.artık nasıl konuşucamı şaşırdım dedim çünkü beni anlamıyosun dedim.ben kötü bişi istemiyorum keyfimede harcamıcam dedim sadece bilezik yaptırcam dedim.kusura bakma kimseyede veremem dedim.olduu alsınlar keyiflerine göre harcasınlar.

siz neden hala altinlarinizi geri almadinizki alin kendiniz koyun bankaya yoksa size altin falan kalmiycak yani yazik yarin bir gün kendi eviinize ciktiginizda üc bes eksiginizi alirsiniz ona buna takilip heba olacagina

sen kaynanana söyle, anladığım kadarıyla da yeni evlisin, bilezikleri takmak istiyorum yeni gelinim ben de. al bi süre takar sonra kaldırırsın ortadan.

hepsini bozdurup bilezik alıcam çok güzel bi model buldum alıp takmak istiyorum.çevremde zaten sorup duruyo yokmu senin bileziğin falan diyo de.hepsini al bankada bi altın hesabı açtır.sonra sorarlarsa uydurursun bişeyler.

hepsini bozdurup bilezik alıcam çok güzel bi model buldum alıp takmak istiyorum.çevremde zaten sorup duruyo yokmu senin bileziğin falan diyo de.hepsini al bankada bi altın hesabı açtır.sonra sorarlarsa uydurursun bişeyler.

1 ay önce amcamın oğlunun düğünü oldu bilezikler benim çekmecemde yerine koymaya fırsat olmadı acaba altınlarıda alsam hani farkettikelrinde derimki hani fırsat olmadı yerine koymaya falan derim nasıl fikir? bilmiyorumkismile en azından bende durur bilezikler falan

1 ay önce amcamın oğlunun düğünü oldu bilezikler benim çekmecemde yerine koymaya fırsat olmadı acaba altınlarıda alsam hani farkettikelrinde derimki hani fırsat olmadı yerine koymaya falan derim nasıl fikir? bilmiyorumkismile en azından bende durur bilezikler falan

ya bu sekilde hesap vermek zorunda degilsinizki
onlarin asil sizin altinlarinizi alip izinsiz kullanmaya hakki yok
ben olsam söylerim altinlari geri alabilirmiyim
bende dursunlar istiyyorum bu kadar basit

bütün çeyrekleri al ben bunlarıda bilezik yaptırıcam takıcam anne yeni gelinim herkes takıo bende takıcam dersin

Back
X