Düğün Takılarım :(((

Eeeee kayınpederiniz arabayı,yazlığı şimdi satsa ya neyi bekliyormuş?
Araba ve yazlık parasıyla bir ev alırsınız bence..
Neye güvenerek bu kafa yapısındaki adamlarla evlenirsiniz anlamam ki?

Eşin sanki evlenmemiş bekarlık hayatına devam ediyor gibi daha bir 10 yıl harcarsın aile kavramı oluşana kadar belliki bu tipler cinsellik için evleniyor

canım dediğine göre kayınpederinden korkuyorlar. bence herşeyi kayınbabana anlat ama senin anlattığını söylemesin. kayınbabana altınlarını kasaya koymak istediğini söyle. ama kasanın bir anahtarı mutlaka sende olsun. yoksa ömrü billah siz ev alamazsınız. tek çözüm kayınpeder :lepi: ben de evin içindeyim düğünler olduğu halde canım kaynanam bir altınıma bile dokunmadı hatta bankaya koymamız için o zorladı. her ay da bişeyler katıyor üstüne biz hemen ev alalım diye. eşimin okul borcu vardı çeyrekleri bozdurmak istedi ama kaynanam izin vermedi. böylesi darısı herkesin başına :Saruboceq:

Ailesine mi güveniyormuş sizinle evlenirken...
Yemin ederim iyi dayanıyorsunuz..
İyi sabır var...

benimde takılarım k.validede duruyordu. geri almak için bahanemizde hazırdı. bankaya kasaya koyacağız. böle herkeze yük oluyor. dedik aldık. bu arada o altınlar gelinin hakkı. k.validenizde biliyordur ama işine gelmemiştir. eşinide ikna et alıp bankaya kasaya koyalım de.

ben bir türlü eşimi kafalayamıyorumki anlamıyo beni bi türlkü en sonunda evden gidicem mafoldumben

Eeeee kayınpederiniz arabayı,yazlığı şimdi satsa ya neyi bekliyormuş?
Araba ve yazlık parasıyla bir ev alırsınız bence..
Neye güvenerek bu kafa yapısındaki adamlarla evlenirsiniz anlamam ki?

Bence de.
Neyi bekliyorlar.
Madem zamanı gelince ellerinde ne var ne yok satar size yardımcı olurmuşlar ya (hayal bence), neyi bekliyorlar yapsınlar şimdi, satsınlar siz de bir ev alın.
Bunu şimdi yapmayan, ilerde de yapmaz.
Olan sizin huzurunuza ve maddiatınıza oluyor.
Orada boşuna vakit geçiriyorsunuz, bu şartlarda ev filan alamazsınız.

senin için takımı önemli yoksa evindeki huzurun mu? valla ben tüm yapılanları kafama takmadım. bütün takılar borçlara gitti eşimin ailesi bir kuruş harcamadılar. hatta benim 8 bileziğimde gitti o borçlara. bunu yanında yapılan hakaretler, kavgalarda cabaıydı. ama benim eşimle mutlu olmam yeter halada düşünmem hiç. huzurunu kaçıracak davranışlardan sakınmalısın yoksa işin içinden çıkılmaz bir hayata adım atarsın. üç kuruşluk altınları kurtaracam derken hayatı kendine zehir edersin. iyice düşün kararını ver

iyi senin kayınvaliden senden alıyor benim annem bana takılanları bunları ben taktım herkese diyip aldı vermedi hiçbirini
arkdaşlarımın taktıkalrını bile şimdigidip ben onlara takıyorum üstüne bide ne takacaksın dye soruyo bende onlar bana ne takılar sen biliyosun diyorum ihtiyacımı var hayır 800 tl maaş alıyor ve eve tek kuruş harcamaz bankada 10 bine yakın parası var kolunda 15 tane flan bileziği
benim 60-70 tane altını mı vermek zor geldi hanıma
eşimin tarafıda bi düğüne kayınvaldemlerle gidecek olsak 2 altın çıkarır anne var derim yok sen onu başkasına tak der verir hemen banada ınlar öyleyken annem böyle olunca öyle zülüyorumki (bendemi topşc açsam ne yapsam :))))
bak neler var

size gelince kayınvaliden eşinin aldıığ altınları bliyor
git deki ona
ben eşime güvenmiyoum o bunu savuracak her tarafa sende durursa sende dayanamaz verirsin giden gitti zaten hiç değilse kalanları kurtarıyim bankaya koymak istiyorum
bunda kötü bişey yok at eşinin üstüne
eşine de söyle madem ev alabilecek durumdayız yardım edecekler o zaman hadi etsinler alalım çıkalım evimizin huzuruda bozulmasın

Son düzenleme:
düğünde takılan takılar öncelikle geline aittir.. kadının güvencesidir.. kocaman insanlar Bilmiyo mu Bunu ? kocan Bile senin rızan olmadan alamaz, satamaz, Bozduramaz.. Ben Böyle gördüm Böyle duydum.. çok yüz vermişsin.. zaten ayrı ev olmadan evlenmekle Ben ne deseniz yaparım mesajını vermişsin onlara.. şimdi de seni yoksayarlar Böyle.. azıcık dişli olsaydın, ev almadan düğün olmaz deseydin nasıl da kıymetli olurdun.. kadın dediğin Biraz zor olacak hele de evlenirken.. her şeye he tamam demeyecek.. derse işte altınlarını Bile alırlar senin de uykuların kaçar, sinirlerin yipranır en güzel yaşında.. nasıl düzelecek Bu yipranmış sinirlerin senin.. sana yazık değil mi.. onla Bunla aram kötü olur deme gerekırse herkesle aran kötü olsun ama tavrını ağirliğini ortaya koy, restini çek.. cadı ol Biraz cadıı.. gerçekten ihtiyaçları olsa durumları iyi olmasa, tamam derim ya onların olsun.. ama Bu yaptıkları resmen sindirmek, Bastırmak.. yoksaymak.. sen Böyle devam edersen evliliğin zarar görür.. eşinin mantiği da ayri Bir sorun... iki altının derdine düşmüşmüşsün.. düşeceksin taBi.. onlar senin.. sana ait.. sana takılan hediye onlar.. sanki Bin defa evleneceksin de Bin defa sana takı takılacak.. Bu Bi kere oldu, ve sana ait Bişey.. senin malın.. seni sindirmelerine izin verme..

Canım bence sen baştan hata yapmışsın kaynana milletine günahımı vermem ben değil altınlarımı.Senin eşinde annesinden kalır yanı yokmuş pek. Şimdi sen açık açık ben benim olan altınlarımı geri istiyorum demelisin kim bozulursa bozulsun o altınlar senin güvencen bi yerde niye millete yediresin ki yani. Bozulular üzülürler fln boşverip altınlarını iste bir an önce.

takilari kayinpederin takmis olabilir, evladini evlendiriyor tabii ki takacak yani...
ama bu o takilarin sana degil kayinpederine ait oldugunu gostermez ki...
onlar sana takilims hediyeler, gelinlik hakkin senin...

bi de anlamadigim sey...
neden hala altinlarinin o kasada tutuyorsun?
hem bi suru altin yurutmusler hem de hala acaba alirlar mi diyorsun?
50 kusur altin alip sana sormamislar bundan sonra mi soracaklar alirken?
sen en iyisi o altinlari al o kasadan, baska yere koy yoksa 1-2 yil icinde hepsinin ustune bir bardak soguk su icersin.
acik goz ol azicik onlar senin hakkin...
kimseye yedirme...
ihtiyaclari olur, isterler verirsin o ayri ama yurutmek cok terbiyesizce...

Altınları hemen gerı ıste,acıklama yapmak zorunda degılsın.asıl sen altınlarının hesabını tuttuysan sen onlara hesap sor.gerı ıstıyorum de.

Altınları hemen gerı ıste,acıklama yapmak zorunda degılsın.asıl sen altınlarının hesabını tuttuysan sen onlara hesap sor.gerı ıstıyorum de.

çok haklısın cnm bu hafta içinde hepsini halletcez zateneyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…