Dün akşam konuştum eşimle ve tabi yine gerildik.neye canın sıkılıyo söyle dedi anlattım bende.rahatsız olduğum konular bunlar dedim.1.annen ordan altın alırken bize söylemeden haber bile vermeden alıyo dedim. 2.onlar bizim güvencemiz dedim yarın birgün ayrı eve çıkıcaz çoluk çocuğa karışcaz dedim yada Allah korusun bi tartışma yaşadık evdekilerle ve ayrı eve çıkma zorunda kaldık elimizde avcumuzda olac ak tek şey takılar dedim.
eşimde diyoki bu kadar çok kafana takma sen babamı tanımamışsın dedi ev alıcamız zaman babam ne yapar eder arabayıda yazlığıda dükkanıda satar yinede yardım eder dedi.asla bizi yarı yolda bırakmaz dedi.bırak alsınlar onların olsun dedi giz gözüm yok dedi.bi altın yüzünden huzurumuz yok kaç gündür dedi.şimdi 2 tane altın gidiyosa yarın onlar daha fazla bi şekilde geri döncek bize dedi.Bende kızdım tabi arkamı dönüp yattım.
benimde takılarım k.validede duruyordu. geri almak için bahanemizde hazırdı. bankaya kasaya koyacağız. böle herkeze yük oluyor. dedik aldık. bu arada o altınlar gelinin hakkı. k.validenizde biliyordur ama işine gelmemiştir. eşinide ikna et alıp bankaya kasaya koyalım de.
Eeeee kayınpederiniz arabayı,yazlığı şimdi satsa ya neyi bekliyormuş?
Araba ve yazlık parasıyla bir ev alırsınız bence..
Neye güvenerek bu kafa yapısındaki adamlarla evlenirsiniz anlamam ki?
Altınları hemen gerı ıste,acıklama yapmak zorunda degılsın.asıl sen altınlarının hesabını tuttuysan sen onlara hesap sor.gerı ıstıyorum de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?