ya kızlar, bence bu k.v. olmakla, erkek ailesi olmakla alakalı yani şöyle diyeyim, bizim toplum yapımızdan ya da ailelerin yapısından diyelim, kaynaklı. benim k.v. mesela, oğullarından alıp kızlarına yedirme heveslisidir. eşinden ayrılmış bir görümcem var, benm k.v. ile aynı evde kalıyor.k.v. sürekli kaynımdan bişeyler ister durur kızı için, kaynımı da sevmem ama allah razı olsun ablasıyla annesinn bi dediğini 2 etmez. evlerinde tv nin tüpü bittiyse ararlar kaynım son moda kendi evinde olmayan lcd alır, karısı 15 yıllık çamaşr mak. kullanır, ablasına 8 kiloluk bilmem kaç milyarlık makina alır, karısına ne alırsa kız kardeşLerine de alır. k.v. bunubizden de bekledi ama biz kaynım gibi yapmadık-yapamadık. çünkü kaynım serbest çalışır,geliri iyi ve eşi evde artı akrabaları, eltimin adına bankada dünya parası var, bir iğne çeyiz getirmemiş, sigortası en yüksek primden yatar, altınları çil çil, kolunda sıra sıra, ona dokunan bişey yok maddi ve mnevi, taş atıp kolu yorulmuyor; haliyle susuyor bu duruma.
bizse çok farklı durumdayız, herşeyimizi kendimz yaptık, çok az altın taktılar, ben çeyizimi kendim 4 4 lük olmasa da getirdim, düğünümüzü kendimiz yaptık, eşyalarımızı aldık, onlardan hiçbir şey beklemedim ve istemedim, biz kamuda çalışıyoruz ve gelirimiz kendimize anca yetiyor(çok şükür). onlaın da durumu kötü değildi, bizim düğünden 3 ay önce battılar, 3 ay sonra köşeyi döndüler:) beklentimi en altta tuttuğum için bu bana hiç dokunmadı. keşke diyorum altınları da biz ödeseydik de hiç minnetimiz olmasaydı...
herşeyde bir hayır vardır canım. 2 gün sonra kimse sana ağzını açıp da tek kelime edemez, bu yönden bak ve canını sıkma. önemli olan sonrasında ihtiyaçları yokkn sizi sömürmelerine izin vermeyin...