Düğün salonunda o kadar vaktimiz olacak mı acaba gelinlik ve damatligin icine cep gibi biseyler diksek olmaz miBankaya paralar için hesap aç.
Altınlar için kasa kirala.
Düğün salonunda olacak ise paraları ve altınları saymadan kimseye verme evine geçer ike takıları alın.
Nikah olur ise nikahtan sonra takıları alın. Nikahtan sonra yemeğe gidilecek ise takıları yanınıza alın
İlk fırsatta bankaya koyun.
Nişanlıma güveniyorumGüvenmediiiniz insanlar ile hayatınızı birleştiriyordunuz
Birgün gelir altın para ne kadarda basit kavramlarmış diyeceksiniz
Hayatınızı veriyorsunuz haberiniz var mı
Nişanlınız sizin değil ailesinin yanında büyüdüNişanlıma güveniyorum
Cok teşekkür ederim öncelikle iste gözünü 4 acacak pek kimse yok erkke tarafi daha gözü açık gibi o paralari bi sekilde kendimde tutmaliyim gelinlik damatlik icine cep gibi birsey diktirsek olmaz miSanırım düğün veya nikah salonunda takılacaklar için endişe duyuyorsunuz. Takılar ya zarf içerisine konularak sandığa atılır ya da üzerinize direk takılır. Sandık olayında güvendiğiniz biri (erkek kardeş, kuzen veya ablanız gibi) sandığın başında bekler ve takı merasimi bitince sandığın güvenilir bir yere götürülmesini sağlar. Üzerinize takılacaksa, takı kemerleri oluyor. Ondan alırsınız, üzerinizde ona iliştirirler. Yine güvendiğiniz birisi yanınızda bir el çantasıyla bekler. Merasim bitince takı kemerini çantaya koyup çantayı muhafaza eder. Şu ana kadar gördüklerim hep böyle. İhtiyacınız olan şey, takı merasiminde yanınızda olacak ve gözünü dört açacak güvenilir birisi.. mutluluklar dilerim şimdiden
Teşekkür ederimNişanlınız sizin değil ailesinin yanında büyüdü
Ben olsan ciddi ciddi düşünürdüm
Maalesef cep diktirme olayı olmaz. Merasim esnasında siz de ilgilenemezsiniz. Birini bulmaktan başka çareniz yok. Yakın arkadaş, kuzen, abla, yenge, hala, teyze, birini ayarlayın. Annenizle konuşun, takıların kaybolmasından korkuyorum diyerek fikrini sorabilirsinizCok teşekkür ederim öncelikle iste gözünü 4 acacak pek kimse yok erkke tarafi daha gözü açık gibi o paralari bi sekilde kendimde tutmaliyim gelinlik damatlik icine cep gibi birsey diktirsek olmaz mi
Merhaba herkese eylülde düğünüm var. Nisanlanmadan önce kaynanam cok vaadlerde bulunuyordu yok trabzon setler ev alincakti bilmem ne yillarca bu yalanlarla kandırıldik nisanlimla. Nişana dogru onlarda bir cimrilik aman Allah'ım nişanlıma aldirdilar herşeyi bohca desen asker icin gelen ic çamaşırları koymuslar atlet baska marka kilot başka bir de tatli goturduk icine de altin konuyor damat altını arayip buluyor altin damadın oluyor kaynanam nisanlima demis o altini kinada kizin eline koyariz bende hayir dedim nisanlima o altin senin senin bi eksigini alırız tatlı gunu daha nisanlim.altini buldugu gibi almadan tepsiyi kaldirmaya çalıştılar ama ben al altinini dedimn ve aldi altini kurtardik simdi düğünde ben paralari onlara emanet etmeyi hic istemiyorum hic güvenmiyorum nisanlima da söyleyemiyorum boyle acik acik guvenmedigimi o altinlari paralari o gun nasil koruyabiliriz illa basina gelen olmustur lutfen yardımcı olun.
Su yoruma imzamı atarım genelge yayınlatırım.Güvenmediğiniz insanlar ile hayatınızı birleştiriyorsunuz
Birgün gelir altın para ne kadarda basit kavramlarmış diyebilirsiniz
Hayatınızı veriyorsunuz haberiniz var mı
Nişanlınız beş yaşında değil herhalde. Altınlar bizim diyemiyor mu? Annesine ağzını kapattırmıyor mu? Kayınvalide ile mi evleniyorsunuz? İlerde burda oturacaksınız bunu yiyeceksiniz vs dediklerinde de gelinliğe cep mi diktireceksiniz yoksa en normal olan duruma gelip nişanlınızın ağzını açmasını mı bekleyeceksinizMerhaba herkese eylülde düğünüm var. Nisanlanmadan önce kaynanam cok vaadlerde bulunuyordu yok trabzon setler ev alincakti bilmem ne yillarca bu yalanlarla kandırıldik nisanlimla. Nişana dogru onlarda bir cimrilik aman Allah'ım nişanlıma aldirdilar herşeyi bohca desen asker icin gelen ic çamaşırları koymuslar atlet baska marka kilot başka bir de tatli goturduk icine de altin konuyor damat altını arayip buluyor altin damadın oluyor kaynanam nisanlima demis o altini kinada kizin eline koyariz bende hayir dedim nisanlima o altin senin senin bi eksigini alırız tatlı gunu daha nisanlim.altini buldugu gibi almadan tepsiyi kaldirmaya çalıştılar ama ben al altinini dedimn ve aldi altini kurtardik simdi düğünde ben paralari onlara emanet etmeyi hic istemiyorum hic güvenmiyorum nisanlima da söyleyemiyorum boyle acik acik guvenmedigimi o altinlari paralari o gun nasil koruyabiliriz illa basina gelen olmustur lutfen yardımcı olun.
Kese yaptir oluyoya gelinin elinde tasidigi.Düğün salonunda o kadar vaktimiz olacak mı acaba gelinlik ve damatligin icine cep gibi biseyler diksek olmaz mi
Bende bu yoruma imzamı atarım yaşamış ve pişman olan biri olarakSu yoruma imzamı atarım genelge yayınlatırım.
Böyle insanlara gelin gitmek ne bilim bile bile lades demek, nişanlıda bunları göre göre ses etmiyorsa ilerde daha büyük sıkıntılara neden olur.
Cevabı söylüyorum size, nişanlıma güveniyorum, nişanlım hiç onlar gibi değil, nişanlım çok iyi bı insan...
Nişanlı guvenilecek insan olsa bu durumları yaşatmaz. Çünkü ailesini çok çok bilir tanış ve önlemini alırdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?